![]() |
Cytat:
|
the pirate bay - jeszcze niegdy mi nie zapierniczalo na max'a
pewnie dlatego ze ja w nowosciach nie gustuje |
Cytat:
Edit.W***322;a***347;nie zobaczy***322;em, ***380;e dodali system oceniania.Chyba za bardzo si***281; ludzie skar***380;yli. Cytat:
Zarejestrowa***322;em si***281; chocia***380; nie trzeba. |
|
Torrentreactor.net?
|
Mnie chodzilo o ex'a ale zle kliknalem :D
lol |
Cytat:
Ależ administracja serwisów szybko zmienia zdanie ;d |
ex-torrent - rejestracja zamknieta
TorrentByte - rejestracja platna the pirate bay - dodany do kolekcji :) isohunt - dodany do kolekcji :) dobra dzieki mi te 3 seriwsy ju***380; wystarcz***261; :> |
isohunt.com jeszcze :)
|
Zdaje si***281;, ***380;e nie. Poza tym nie jest wymagana.
|
Cytat:
|
TorrentByte ?? (rejestracja)
|
the pirate bay?
|
ex-torrent.pl?
|
stronki torrentowe
wymagania:
- publiczne lub z darmowa rejestracja - bez ratio na pb mialem konto do tej pory malo sie tym interesowalem ale okazalo sie, ze mnie wywalili - nie przez ratio bo mialem wiecej up jak dl... czemu?> nie wiem... jak narazie jestem zadowolony z www mininova org znacie jakieś inne TEGO typu ? :) |
Cytat:
|
Cytat:
Też się tam wbiłem || |
Cytat:
|
Cytat:
|
to tylko dwie, ale glownie wysylam, bo korzystam z freewarewej - ex-torrent:)
|
No tak pomyslalem ale mowiles ze nie lubisz stron z ratio i zgupialem :)
|
btgigs ktore pada co jakis czas:)
|
A coz to za magiczny skrot ?
|
bardzo dobrze. ja osobiscie nie lubie stron z ratio- jestem w sumie na 2: tg i rmvbusters
|
Zgaduje ze mozna sie tam zarejestrowac za free.
|
Cytat:
|
TG dzia***322;a, puki co :D
|
Cytat:
:spoko: http://www.polishsource.org/ |
Cytat:
|
ju***380; TAK
|
niestety nie...
|
dziala Wam TG ?
|
To samo na zagranicznym TL.
|
Cytat:
Podobnie jest teraz na HT :nie: |
Z zaproszeniami na PT jest teraz baaaaaaaaaaardzo trudno. ***321;atwiej jest teraz uzyska***263; pomoc na BlueLine TP ;)
|
Jakby PT miało wrócić na stałe to przydałoby mi się jedno zaproszenie.posiada może ktoś zbędne ?
|
pt wrocilo
|
Cytat:
|
http://news.torrent.pl/n1079-atak_na...ie_dziala.html
Cytat:
PS Zna kto***347; mo***380;e tego bloga? ;) |
troch***281; wy***380;ej @gallus pisa***322;...
DDoS znowu...kto***347; si***281; na nich uwzi***261;***322;... |
Cytat:
Chyba koniecznie chcesz kasacji tego tematu, że tak kombinujesz? ;-) Niech mi ktoś lepiej powie co się znowu z PT dzieje. TL niby wystarcza, ale brakuje tam polskich rzeczy. |
Ktos cos wie co sie dzieje z PT ?? :>
|
Po przenosinach na inny serwer jeszcze nie wszystko ***347;miga ;)
|
Cos nie ten tego z tym tematem.
Na glownej gdzie sa wyswietlane ostatnie posty ciagle jest ten sam, tylko ze juz sa nowe od tego czasu i jest on z bledna data/godzina. Jakby cos sie zacielo czy cos. EDIT: Ale dlaczego tylko jeden wybrany temat ? Nigdy tego nie zakumam :D |
ja potrzebuj***281; zapka na HT
|
Ma ktos moze konto na torrenty.org ?
Wazna sprawa :) Prosze o kontak na GG: 9531462 Potrzebuje jednego torrenta. OK. Sprawa zalatwiona. THX melag :) |
Dziwne ze jeszcze mod tego nie wykasowal.
A taka byla afera i straszenie :P |
Czy kto***347; widzia***322; gdzie***347; s***322;ownik na kom***243;rki Wordmax 2nd Edition? Je***347;li nie to moge prosi o g***322;os na req o numerze 18401 na TG
Kod:
http://ADRESTG/reqdetails.php?id=18401 |
Jest nowa wersja utorrenta.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dzia***322;a wam PT?
|
Cytat:
|
http://arenabg.com/ dzia***322;a wam :>
|
a czy ktos da rade zaprosic na TranceTraffic ? W zamian invite na PT.....
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Kto zaprosi na demonoid?
|
Czy korzysta kto***347; z wbudowanego w uTorrent'a RSS Downlader'a i wie czy obs***322;uguje on w pe***322;ni wyra***380;enia regularne? :)
Pytam poniewa***380; chcia***322;bym stworzy***263; sobie filtr, kt***243;ry ***347;ci***261;gnie mi np. now***261; fif***281; gdy tylko pojawi si***281; na PT i nie wiem czy nazwa b***281;dzie np. fifa 08 czy 2008 a nie chcia***322;bym aby po raz kolejny przez ***378;le stworzony filtr uT pobra***322; mi niepotrzebne MB/GB ;) |
Ja mam zawsze najnowszego uT i jak narazie jestem w pe***322;ni zadowolony :)
|
zainstaluj sobie 1.6.1 wed***322;ug mnie najlepszy... lepszy od 1.7.1, 1.7.2, 1.7.5 przynajmniej na moim ***322;aczu :)
z tego co wiem narazie nigdzie nie banuja 1.6.1 tylko starsze i chyba 1.7.1 :) |
a jakich klient***243;w uzywacie?
Bo ja mam jeszcze starego uTorrenta 1.5 chyba. Dobrze chodzi, nie zamula, ale ostatnio TT odmowilo pobrania pliku, ze wzgledu na clienta. |
posiadam na zbyciu jedno na BTG :)
|
Witam
Szukam jakiego***347; dobrego trackera z grami do PES2, ewentualnie z zaproszeniem pzdr silent22 |
Te***380; mam na TL i nie tylko. Ponawiam pro***347;b***281; o zaproszenie na BitME.org
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
|
Cytat:
wiec jak to mowia nikomu nie da sie dogodzic... :| ale tak bylo... jest... i bedzie... niestety... a regulamin ktory by okreslal ratio 2.0 bylby wedlug mnie porazka... moze nie az tak zle ale wogole by sie nie sprawdzil... Cytat:
|
Już jestem na PT (Rycho :uklon:), dziękuję Wam za odzew :taktak:
|
Cytat:
Z jednej strony wszyscy extreme userzy z ratiami po 100 i więcej umożliwiają szybkie ściągnięcie jakiejś pozycji, z drugiej strony banda leecherów nie ma przy nich nawet szans na wyseedowanie pozycji do ratio 1. Ja bym albo zmienił regulaminy, albo banował shellowców ;) || |
Cytat:
Podaj na priva Twojego maila, bo powinienem go podać :taktak: |
Cytat:
mnie sie ogolnie podoba... tylko interfejs strony jak dla mnie jest be ale to nic nie zmienia... :) |
Cytat:
|
Cytat:
Melag, niestety na PT mi sie skonczyly...:( |
Poproszę zaproszenie na jakiś polski tracker.
Z góry dziękuję. melag[at]wp.pl |
ostrzezenie...
Ilość załączników: 1
co jak co ale takie cos mi sie nigdy nie zdarzylo jeszcze...
hehe dostalem ustne ostrzezenie ze tak to ujme od admina ze strony www.bitsoup.org gdzie zarejestrowalem sie 6 dni temu i przez 6 dni na shellu wyslalem na ten tracker ponad 800 GB... ostrzezenie a raczej prosba zebym seedowal pozycje tylko do 100 GB zeby inni mogli tez cos wysylac... masakra... ciekawe co by taki admin powiedzial jak bym wpadl z shellem pierwszej klasy jak na przyklad uzywa kilku kolesi na PT... gdzie w porownaniu do nich moj shell to jakas stara syrenka... ;) |
Na TB otwarta rejestracja...
|
Ma kto***347; zaproszenie na bitme.org? Mog***281; si***281; odp***322;aci***263; zapem na wiele tracker***243;w.
|
Jakby co, sprawd***378; PW - tam masz ode mnie. :D
|
dzieki @murt za expresowa obsluge, ale chyba sie gdzies zgubilo po drodze :/
poczekam jeszcze chwile, jak cos to bede jeszcze raz prosil |
Cytat:
|
poratowalby mnie ktos zaproszeniem na demonoid?
mail: qfir@poczta.fm |
Mógłby mi ktoś podać jakąś fajną stronkę z serialami, bo niestety Tauri ostatnio
często miewa przestoje. :'( |
Cytat:
|
jednym slowem te 2 opcje tycza sie tylko co do uploader'ow...
|
O ile si***281; orientuj***281;, to "snatch" na trackerach okre***347;la ilo***347;***263; kompletnych ***347;ci***261;gni***281;***263; - w Twoim przypadku bonus dostajesz po pojawieniu si***281; drugiego seeda (pierwszego po Tobie). :taktak:
|
witam
zarejestrowalem sie na stronce BIT-HDTV... i powoli badam stronke czytajac odnosnie systemu BONUS punkty za free... wszystko fajnie zrozumiale ale nie rozumiem tylko tego na czerwono pogrubionego ?? anybody ? Cytat:
|
Cytat:
Mam takie pytanko jeszcze co do stronki blackcats games. Wszedlem ostatnio na nia i nagle jestem wylogowany i już zalogować się nie mogę tak jakby moje konto nie istniało. |
Ilość załączników: 5
Cytat:
|
Cytat:
|
bit-HDTV
Witam,
mam do rozdania zaproszenie do stronki bit-hdtv (wtajemniczeni będą wiedzieć o co chodzi) Jednak zanim kogokolwiek zaprosze chciałbym zobaczyć dowód na dobre ratio z trzech różnych stronek. Po co? Żeby nie dostać bana za zaproszenie niekompetentnej osoby :P Mile widziana by była oferta zaproszenia na inną konkretną stronę. Pozdro. :P |
Dał by mi ktoś zaproszenie na PT ?
To mój e-mail: matievoo@gmail.com |
Ja mam 4 zaproszenia na TL oddam za reputke ;) to ***380;art oczywi***347;ci, oddam zaproszonko za free :)
|
Cytat:
|
|
masz jeszcze te zaproszenie na TL?
ja poprosz***281; zaszh(i dalej)tlen.pl |
dam 2 zaproszenia na TL. zwisa mi jakie masz ratio i czy bedziesz trzymac :)
|
PT wlasnie zaliczylem jakim cudem po 178 tygodniach ...
konto zosta***322;o wylaczone . czit-owanie :( no ale nawet nie mam jak zapytac co i jak ja osobiscie na PT nigdy .. chyba ze ktos sie podpi***261;***322;.... na ale to juz historia |
PT jest chore.... po co wog***243;le si***281; tam pcha***263;.....
TL i TG nie do***347;***263; ***380;e lepsze, to normalna atmosfera .... |
Nie bede trzyma***322; ratio i bede czitowa***322; :D
tfuuu, odwrotnie :P Bede trzymal ratio i nie bede czitowal ;) Dzieki serdeczne :piwo: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:01. |