![]() |
Witam!
Wypalilem plytke przez nero 6.1.1.4 z danymi na DVD niestety dogralem jeden pliczek tam nie pasujacy i chcialem sie go pozbyc co czynilem kiedys bez problemu na plytach CD. Niestety w nowej wersji Nero nie moge nigdzie wyswietlic zawartosci plytki i modyfikowac sesji i raczej watpie ze to efekt tego ze plyta jest "zamknieta" i ze nie nagrywalem wielosesyjnie (nawet nie jestem tego pewien?) BTW czy na DVD mozna nagrywa wielosesyjnie? Widze ze Nero wypuscil wersje 7.0 ktora bede za chwilke testowal ale juz gdzies mi sie o uszy obilo ze nie wspolpracuje ona np. z Lightscribe, ale instalujac jedna z ostatnich wersji 6stki widze ze troszke na sile chcieli uproscic program i przez to przynajmniej dla mnie stal sie on wkurzajcy. Gdzie jest klasyczny Nero Burning Rom czy jak go tam zwal? Dlaczego zawsze odpala sie tylko Nero Express? W dodatku odpalajac Expresa recznie probujac nagrac plytke z danymi 1.9 GB program odrzucal nosnik DVD twierdzac ze jest nieprawidlowy i wymagal wrzucenia innego, pomimo ze sam proponowal wypalic w racji wielkosci materialu plyte DVD zamiast zwyklego CD. Co ciekawe Express odpalony za posrednictwem Nero Smart (o ile nie przekrecilem nazwy) z "zakladki DVD" nie mial takowych problemow... W/g mnie autorzy programu przekombinowali na sile probouja ulatwic oblsuge programu i dodac pelno jakis dodatkowych min aplikacji... |
georg--patrz ladnych kilka godzn wczesniej
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=61987 |
Dostępna jest kolejna wersja Nero Premium 7.0.5.4 :)
- Quick & easy access to all your digital media files from the comfort of your living room using a remote control - Integrates TV time-shifting, DVD, video, photo and audio playback - Easy wizard setup and user interface - Support for all popular media formats - Powerful database for storing and organizing of media files into playlists - Complete multiple tasks concurrently - Advanced search options with Nero Scout - Redesigned to maximize ease-of-use, efficiency and speed - LightScribe support - Support for DVD-R Dual Layer format and DVD+R Double Layer ftp://ftp.nero.com/software/nero7/Ne..._plk_no_yt.exe ;) |
A może zamiast się denerwować, to trochę poczekać?
Przecież w końcu poprawią błędy, jak zawsze, a sam programik jest całkiem, całkiem :piwo: :piwo: :piwo: |
Ja wróciłem do 6-tki.
Polityka Ahead, przypomina powoli Symantec'a. 7-ka to wielkie napompowane g(...). |
Ja mam takie pytanie. Zainstalowałem sobie Nero 7.0.1.2 ściągnięte ze strony NERO i nie działa mi InCD. Wyskakuje komunikat, że nie może załadować API aplikacji InCD. Jeśli ktoś wie jak to naprawić to będę wdzięczny.
Pozdro. |
Witam
Wygląda na ISO z pudełka prosto z półeczki: :)) http://www.emulek.com.pl/pokaz.php?a...6b19b0f51cda35 Testował ktoś? Mam nadzieję, że wreszcie nie będzie problemów z ikonkami itp... |
Czy w tej wersji, działają Wam ikonki: ?
http://www.osloskop.net/r/16904.html |
Cytat:
|
pelna wersja? po ang/pl??
|
Jest już jakaś wersja w P2P z działającymi jak trzeba ikonkami?
|
Panowie my tu gadu gadu ze tylko wersja ktora ma cos tam 500mb dziala a dzis kupilem wersje 75mb. Rozpakowalem(550mb!!) a tam nero!! i dziala:)
|
Zatem w P2P powinna być na dniach :)
|
Wrócę jeszcze do problemu paska narzędziowego w nero 7.
W wersji oficjalnie zamówionej (2cd) problem po prostu nie występuje tzn. pasek włącza się automatycznie. :) Wygląda na to, że te dostępne w sieci to po prostu wersje beta: http://img373.imageshack.us/img373/8961/nero2bl.jpg |
A jest mozliwośc dodawania napisów w Visionie 4 ???
|
Ilość załączników: 1
Hit-man dla ciebie
|
nero 7
albo tak klikasz lapka
wiecej nic nie wiem :piwo: narazie :pisze: |
nero7
cinek....
bo update jest teraz gdzie indziej w add/remove |
no i instalacia przebiegla bez zaklucen, troche sie tym nero pobawie, bo i tak wole roxio 8 )
|
NERO 7 ULTRA EDITION (US Release Name) is the same as
NERO 7 PREMIER EDITION (EUROPEAN Release Name). This is not a dupe however of last weeks (untagged) rls... Now compare version numbers for SetupX.exe and you'll see that ours is v1.0.0.3, and not v1.0.0.2 like it is in the previous releases. Once installed you will notice some of the apps have newer versions in our release: - Nero Home v1.0.0.0 -> v1.0.0.1 - Nero PhotoSnap Image Editor v1.2.0.6 -> v1.2.0.7 Nero ShowTime v2.1.0.4 -> v2.1.0.5 |
Cytat:
|
Spox - nie podniecaj się.
|
@Negatyw
istnieje "EDIT" a nie klepanie listow co minute :klnie: i jeszcze linki do warezu :bicz: mnie to nie podnieca :> |
Zapodałem też to: :)
http://www.osiolek.com/?id=7531 |
wersja 530 w pewnym sensie multilanguage...
To jest pakiet Suite, zawierający m.in. Nero Recode2 , Nero Vision 4, wszystkie narzędzia typu CD - DVD speed, Nero Home. Słowem wszystko ( no prawie ), co można znaleźć na temat Nero.
|
sorki, miało być: 522,82MB :)
|
522.86MB ==> to ta multilanguage (z PL)?
|
Cytat:
|
NERO.7.ULTRA.EDITION 913 MB ciekawe co tam siedzi ;)
|
nero burning rom mi nie dziala wyskakuje nero.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. AppName: nero.exe AppVer: 7.0.0.0 ModName: bcgcbpro730.dll
ModVer: 7.30.0.0 Offset: 0011d51b |
nero 7
nero 7 ma za***isty wyglad ale niewidze gdzie mozna update-y sciagnac bo w nero 6 mozna bylo z nero smart start sprawdzac a tu nic nie mam:(.
Czy jest taka opcja w tej wersji czy mam zle zainstalowane? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
W dniu premiery, oficjalnej wersji Nero. Czyli w okolicy 13 pazdziernika :D Cytat:
|
No to powie mi ktoś czy jest nowa wersja NeroVision Express czy mam się powiesić na kablu od internetu, narażając się na ból stawów za leżenie na zimnej podłodze ???
|
Jest juz dostepna wersja 47,32 mb.
|
Cytat:
Cytat:
|
skąd mozna ściągnąć tą wersje co ma ok 600MB ?
|
Witam mam takie pytanie , nagrywam nero 7 , mam pioneera DVD - 109 i tutaj moje pytanie , nagrywając CD pod koniec nagrywania wyskakuje ZAKOŃCZONO NIEPOWODZNIEM gdyż nie mozą ukończyć polecenia FIKSACJI ?
mam najnowszy bios w nagrywarce , czym to może być spowodowane ? dziękuje za info |
Cytat:
Teraz ide do roboty i pomyśle dlaczego masz tak a nie inaczej... |
e chyba z cienik jestm ide przespac tema to ran ;)
@KarolluZ moze masz nowsza wersje :) |
sorki za post pod postem, ale mam ikonki nero... trzeba było się nieźle napocić i dokładnie przeczytać dyskusje na osloskopie... chodzi o to, aby w nero ustawić przede wszystkim jeżyk angielski, oraz we właściwościach nero.exe, aby nie włączał kompozycji. Teraz kolejno tak:
View => Customize => i tutaj z opcji File, Edit i innych przeciągamy to co chcemy mieć na pasku [czyli z file => NEW]. teraz nie zamykając okienka customize, klikamy prawym przyciskiem myszy na tym NEW na pasku ze skrótami i wybieramy BUTTON APPERANCE... Image only => Use default image. I mamy ikonke :). Nie wiem tylko dlaczego jak powrócę na wersje PL to nadal nie mam ikonek...ale to tylko kwestia czasu. Jakby coś nie wychodziło to służe pomocą :) |
przeglądam nawet frum osloskopu... i jakoś mnie nic nie oświeciło...
@gallus...chodziło o ta literke Ł..dzięki ;) |
Cytat:
a obrazka moze nie przyjmuje bo zawiera ł...? jak chesz to wrzuc go na imageshack.us :) |
Cytat:
zamieścił bym screen, ale mam komunikat: bez tytułu.jpg: Not a valid image. przecież to jpg o małej rodziałce !? |
To powiedziałby mi ktoś czy w nowym nero jest nowsza wersja NeroVision Express z opcją dodawania napisów ????
|
Cytat:
ps. dla zainteresowanych wszystkie dostępne składniki nowego nero: -StartSmart -BurningRom -Home -Vision -ShowTime -Recorde -MediaHome -BackItUp -CoverDesigner -PhotoSnap -WaveEditor -SoundTrax -ImageDrive :piwo: :piwo: |
a czy ktos ma problem z nagrywaniem plyt audio? tzn przebieg wypalania przebiega pomyslnie, jendak w momencie odtwarzania plyta przerywa na niektorych piosenkach, jak by byla lekko porysowana, a tak nie jest!
|
Cytat:
ubawiłem się do łez ^_^ najpierw to nero musi "wyjść" a dopiero potem można się zastanawiać nad dodatkami :spoko: |
Fajne ale co z InCD ???
ogólnie nowa wersja Nero 7 zrobiła na mnie miłe wrażenie :) zwłaszcza jeżeli chodzi o pracę z dźwiękiem ! zgrywanie do formatów 5.1 i 7.1, pozostałe aplikacje wyglądają podobnie no tylko z nową szatą graficzną :)
ale najbardziej zabolał mnie brak pakietu InCD ! :( bardzo często korzystałem z InCd w w ersji 6.xx a teraz płytki sa do ponownego sformatowania :( szkoda, może ktoś coś wie czy kiedyś zostanie dołaczone ponownie ? pzdr |
Zrobię tu taki mały OT - sory za to.
Może mnie ktoś oświecić, dlaczego ten temat został przeniesiony do działu CDR??? Bardziej pasował w Oprogramowaniu, ponieważ ten topic jest o sofcie, a poza tym możliwości Nero nie ograniczają się tylko do nagrywania płyt CD... Tak więc to przeniesienie było całkowicie bez sensu... Dział Oprogramowanie dotyczy softu NIE związanego z tematyką nagrywania. To tak jakby tematy dotyczące problemu z nagrywarką xxx znalazły się w dziale Sprzęt. Pozatym zostały złączone dwa tematy gdzie jeden znajdował się w CDR a drugi w Oprogramowaniu. Sorry, że pisze w Twoim poście. //@Mac |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Powiedziałby mi ktoś czy jest nowa wersja Nero VisionExpress ??? Jeśli dodadzą opcję umożliwiająca dodanie napisów selektywnych i skrócą czas konwersji, to będzie najlepszym programem.
|
Co zmienili ? Inaczej wyglada troche ,ma pare nowych bajerów, itp itd.
W "marketach" juz jest :fiu: nic tylko kupić i przetestować || |
mi nie działa;/
|
Nero 7 nadchodzi
Niedługo ma być dostępna nowa wersja Nero- szczegóły:
http://www.nero.com/eng/FAQS_Nero_7_...m_Upgrade.html Ciekawe co zmienili |
|
nawet fajne To... :D
|
Cytat:
miałem w/w OEMy do LG 8080b i 8160b :D 8080b sprzedałem wiec do tej już nie mam, 8160b spalił się chyba jakiś blok zasilający (trup narazie) bo kontroler MoBo sie zawiesza przy próbie jej wykrycia, tacka sie nie rusza :/ --- taki mały OT ale czy da sie wywalić kilka bebechów (te standardowe) z CDROM'ka LG do nagrywarki ? :) ta sama firma a pewne rozwiązania na pewno identyczne maja...sprzet z tego samego roku. |
Cytat:
a jakos wole easy medai creator 7.5 :D - nero jakos mocniej kompa mi obciazalo (a powinno byc odwrtnie :/ ) |
echh a za jakiś odległy czas bedzie nero 8 :) i co z tego...
ludzie rzucjaja sie na to... nie wiem ja chyba nie mam takiego popędu ?! || pasowała mi wersja '5.5', do '6' leeedwo sie przekonałem no ale dostałem OEM'a z litkiem - tylko dlatego na tej wersji wypalam... :] |
nie dzial to ALE moze tylko mi
|
|
Niepotrzebnie ściągałem. Mogłem zaczekać na wersję finalną.
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie ma! Bo to jest :niepow: :ysz: |
Cytat:
w tej wersji nie ma inkonek || |
No i w końcu po latach ściągania mam te nowe nero. Niech ktoś tylko mi powie jak włączyć ikonki ? Mam tylko sam pasek narzędziowy, ale ikonek brak. Jest jakiś button ale nie czaję o co chodzi.
|
Cytat:
|
Cytat:
pozdro ;) ^_^ |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
nom pozdro... :fiu: |
Cytat:
A ile waży wersja Lite Nero 7??? |
Cytat:
|
556mb
|
posty znikaja :| ...
to ile MB ma w koncu ta prawidlowa wersja ? |
Cytat:
|
Kraluk to jest fake.
|
Się ludzie rzucili na to Nero 7:)
http://img293.imageshack.us/img293/7338/nero1mp.png Pojawiła się wersja 35MB - właśnie sprawdzam|| |
jak ktos ma ftp z fxp moge wgrac:)
pm jak cos |
ja na 2mbit sciagnalem w 30min...
no tak myslalem ze to wersja z wycieku... |
Cytat:
Cytat:
Wielkosc wcale nie jest duza. Na 1mb laczu jechalo to to jakies 30 minut, moze troche.... Sa juz wersje lite. |
ja i tak poczekam na oficjalna wersje do sciagniecia z www. Rozmiar mnie przeraza a i tak roznicy miedzy wersja 6 nie odczuje.
|
Cytat:
uzywam BitCometa, polecam BitCometa, Azureusa i BitTornado :) pozdro ;) |
Smartek jakiego polecasz klienta ?
|
Cytat:
pozdro ;) |
Cytat:
|
Wiesz, to nie jest wersja oryginalna nero wydana przez Ahead tylko wyciek. Takie rzeczy się zadarzają ;)
|
hmmm...zainstalowalem samo nero + tools`y.
Problem z brakiem ikonek zrobilem tak: http://img294.imageshack.us/img294/5...o7icons5fn.jpg ale nie jest to rozwiazanie. Dobrze by bylo zrobic ikonki. Jak myslciie dlaczego nie ma ikonek? Moze spaprali cos... |
Na osiolku, to jest sprawdzony*.bin i ma 601 mb :D
A ta wersja to kombajn, nad kombajny. Zdecydowanie wole wersje light. |
Cytat:
btw. na PolishTracker'ze pojawily sie PL komiksy SIN CITY!! pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
pozdro ;) |
nooooo, nad ikonkami popracowali ;)
|
Cytat:
|
Smartek te 600 mb to po lanie ściągałeś w 10 min ?
|
Cytat:
pozdro ;) |
Cytat:
Nie ma tam oddzielnego polskiego instalatora języka ? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:07. |