![]() |
[Serial] Prison Break
dzisiaj obejrzalem 3 pierwsze odcinki Prison Break i jestem pod DUZYM wrazeniem!
serial wciaga jak Lost, albo bardziej.. ma lepszy klimat i jest rownie nieprzewidywalny.. polecam! i lece ogladac dalej.. pozdro ;) |
A nie mówiłem :D
|
:idea: Do kogo moge sie usmiechnac ;) w sprawie Prison.Break
|
Cytat:
|
...kurde tak wszyscy mowia ze fajne to PRISON BREAK :D...
|
a ile zajmuje 1 odc?
|
|
Kto mógłby udostępnić Prison Break lub Smallville przez Hamachi?
|
po obejrzeniu 8 i pol odcinka Prison Breaka stwierdzam, ze przebija Losta :)
choc obydwa bardzo lubie.. szkoda, ze 14 odcinek PB bedzie dopiero 20 marca :( pozdro ;) |
Zachęciliscie mnie do tego Prison Breaka. Właśnie trwa wysyłka pierwszego odcinka ze sklepu torrent :)
|
Cytat:
witam w klubie wlasnie tez ide zlozyc zamowienie ;) |
Mi tez się spodobał Prison Break, ale moim zdaniem w Lost jest więcej tajemnic a tutaj zdarzaja się jakieś nie oczekiwane wydarzenia np. tu ktoś się dowiedział o tunelu, tu o kopaniu itp. Dlatego bardziej mi się podoba Lost ale Prison Break też jeswt bardzo fajny, a nie tak jak te Kamienie Śmierci na TVP ;p
Pozdro dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!! |
Ten Prison Break ma jakas staly watek, czy kazdy odcinek jest o czyms innym, a tylko bohaterowie sa ci sami?
Wlasnie sie zastanawiam nad sciaganiem ;p |
zeby sie nie nudzilo
Prison.Break.S01E18.REPACK.DVDSCR |
Cytat:
Szkoda tylko, ze 17 jeszcze nie ma ;) Ja nie lubie tych screenrow :nie: Nie ogladam ich, ale dzieki nim napisy do hdrip sa w dniu premiery :) Dlatego jestem ZA |
Prison Break - ju***380; chyba nie maj***261; pomys***322;***243;w na nowe odcinki
|
:blink: No fakt ... ale chiałem sie podzielic spostrzezeniami zaraz po ogladnieciu :D
|
Cytat:
|
Cytat:
ale tworcy nie spodziewali sie takiej popularnosci - stad ta przerwa i stad GORSZE odcinki.. |
Cytat:
może będzie lepiej :spoko: |
Zobaczymy po 17 odcinku.
16 traktuje jako cos w stylu odcinka specjanego; nie posuwa akcji do przodu, ale milo obejrzec co sie dzialo wczesniej... |
Cytat:
|
Wywiadu nie by***322;o :D Said go troche postraszy***322; pistoletem i sobie poszed***322; :| , jedyne co to powiediza***322; annie kilka ciekawostek i to wszystko :|
|
Cytat:
cos chyba tworcy zapominaja o poprzednich watkach, albo czekaja na wlasciwy moment.. (oby) |
wkurza mnie wlasnie, ze kazdy dziala na wlasna reke... nikt o niczym nie wie oprocz naszej grupy wybrancow, ktora dodatkowo sie dzieli... te dwie osoby wiedza o tym, tamte 3 o czyms innym itd + wprowadzanie stu nowych watkow bez rozwiazywania starych
caly trzeci sezon to chyba bedzie owe zakanczanie/rozwiazywanie wszystkich watkow z calej serii.... moge sie tez mylic i koncowka moze byc jak w Dynastii... hrhr :D |
Cytat:
Takie pytanko jeszcze mam - czy kto***347; opr***243;cz mnie ***347;ledzi jeszcze regularnie Smallville??? |
Studio Fox podj***281;***322;o decyzj***281; o realizacji drugiego sezonu serialu "Prison Break".`
Druga seria opowiada***263; ma o dalszych losach bohater***243;w, kt***243;rzy po udanej ucieczce z zak***322;adu karnego musz***261; unika***263; depcz***261;cego im po pi***281;tach po***347;cigu. Producent serialu Matt Olmstead zapowiada, ***380;e w drugim sezonie pojawi***261; si***281; aktorzy znani z wcze***347;niejszych odcink***243;w. Serial opowiada***322; b***281;dzie nie tylko o ich ucieczce, ale r***243;wnie***380; o wydarzeniach z przesz***322;o***347;ci odkrywaj***261;c nowe, nieznane wcze***347;niej fakty z ich ***380;ycia. Mieszane uczucia mo***380;e budzi***263; fakt, i***380; Matt Olmstead nie podkre***347;li***322;, aby serial mia***322; sie zako***324;czy***263; na drugiej serii - t***281; kwesti***281; pozostawi***322; otwart***261;... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Przed chwila obejrzalem Prison Breaka 18stego..
ciekawe co bedzie dalej - bo koncowka mnie zmiazdzyla :) |
Cytat:
Caly odcinek wspanialy... :spoko: 19 juz jest (screener) ale poczekam na HDTV ;) Jak widac mozna trzymac wysoki poziom mimo sztucznego przedluzania 24 tez daje czadu... Od kilku odcinkow akcja sie mocno rozkreca; jak tak dalej pojdzie, to 5ty sezon bedzie najlepszy ze wszystkich :spoko: Konczy sie sezon seriali, wiekszosc dobiega konca... Jak wygladaja wakacje w TV? |
ogladnolem 19 Prison Break
ktos sie martwil co z ? Abruzzi-m ....... juz powrocil ogolnie jeden z lepszych odcinkow .... |
A ja mam już za sobą Prison Break 1x20
No, w końcu coś się ruszyło, wszystkie przygotowania ruszyły z prędkością 1000% do przodu, no i ta końcówka... Cóż, pozostaje znowu czekać na kolejny odcinek :D |
Cytat:
|
Cytat:
Ciekawe jak ucieknie teraz z więzienia:ysz: |
Cytat:
Ale widzowie niech lepiej na to nie liczą.. I właśnie oglądnąłem nowy odcinek losta - nie spodziewałem się takiej końcówki, kto oglądał wie o czym mówię... |
Prison Break 1x21 GO
Wspanialy :spoko: Warto bylo czekac te 20 odcinkow, zeby wreszcie zobaczyc ucieczke... Odcinek caly czas trzyma w napieciu, kilka zaskakujacych i niespodziewanych sytuacji Ogolnie BARDZO polecam (choc nie wiem, czy jest taka potrzeba ;)) |
Cytat:
|
Cytat:
Niestety nastepny odcinek, 1x22 to ostatni odcinek pierwszego sezonu :( |
Cytat:
|
Faktycznie ostatni odcinek Prisona jest bardzo ciekawy - polecam wszystkim..
dzisiaj w nocy kolejny lost, ahh.. fajny jest swiat FAJNYCH seriali! :) Szkoda tylko, ze wiecznie brakuje czasu na ich ogladanie :( szkola ostatnio nie daje mi zyc, juz sie nie moge doczekac czerwca.. a czy 4400 wciaga jak Lost/Prison Break? to chyba o kosmitach? wiec raczej nie moje klimaty.. oszczedzam sie tez z '24', bo juz obejrzalem 14. odcinek z 5. sezonu i niedlugo nie bede mial co ogladac.. pozdro ;) |
zacz***261;***322;em na nowo ogl***261;da***263; "Prison break" po kilku odcinkach wr***281;cz nudnych nakr***281;conych bez pomys***322;u w 18. zacz***281;***322;o co***347; si***281; dzia***263; :spoko:
|
Ostatni odcinek Prisona wymiata :) Nie b***281;d***281; m***243;w***322; co by***322;o ***380;eby nie psu***263; zabawy ale naprawd***281; nie by***322;o odcinka, kt***243;ry nie by***322;by fantastyczny.
Szkoda, ***380;e na drugi sezon przyjdzie nam czeka***263; ze 4 miesi***261;ce, ale b***281;dzie warto napewno. |
Ja niestety dopiero dzisiaj obejrzałem ostatni odcinek PB i muszę przyznać, że jestem mocno zaskoczony. Naprawdę myślałem, że im się uda:( Ale najbardziej szkoda mi Sary... może ją jednak odratują, trafi do więzienia i teraz ją będzie musiał Michel uratować ;)
|
Cytat:
jest nowy tag http://forum.cdrinfo.pl/film-i-muzyk...-i-podzia.html a to, że im się nie udało to dosyć istotna informacje, nie ?? (( (( :klnie: :klnie: :klnie: |
Cytat:
|
jestem ***347;wie***380;o po sezonie 1.
odcinek 21 i 23 jest wr***281;cz niesamowity. szkoda, ***380;e taka fajna dupcia pope***322;ni***322;a samob***243;jstwo (a mo***380;e kto***347; jej pom***243;g***322; :hmm:). |
ktora?
pani doktor zyje :P |
nie m***243;wi***281; o tamtej, tylko o tej :P
|
M***243;g***322;by mi kto***347; wys***322;a***263; wszystkie napisy do Prison Break (HDTV) ???
Z g***243;ry dzi***281;ki :) //edit thx pablocoo :piwo: |
Cytat:
|
Cytat:
rozwiń swoją tezę... :ja_chce: |
@demek widziales juz drugi sezon czy masz jakies wtyki? :D
|
Wczoraj skonczylem ogladac ten serial. Przyznam calkiem dobry. Szkoda tylko, ze ten kapus cos za dobrze sobie poradzil. Co do pani doktor to nie zostalo stwierdzone, ze nie zyje. Takze kto wie co to z nia bedzie.
|
pani doktor raczej przezyje, pewnie troche sobie przedawkowala, ale kto to do konca wie :) trzeba czekac..... :(
|
a gdzie powiedzieli, ze ona chocby nie oddycha? bo nie w serialu :D
|
niby tak, ale jak dla mnie gdy ktoś jest siny to raczej nie żyje :D
szkoda, bo fajna z niej dupcia |
Cytat:
Ale ja też mam nadzieję, że przeżyje i Michel będzie mógł się jej odwdzięczyć:P . |
Jednak serial mnie zainteresowa***322; :) czego nie mog***322;em powiedzie***263; po obejrzeniu pierwszych dw***243;ch odcink***243;w... a jestem aktualnie na dziesi***261;tym.
Ps. Zaraz wpadnie @Smartek ze swoim "a nie m***243;wi***322;em" ;p |
Cytat:
wtedy dajesz znać przez radio i odpowiednie osoby wysyłają karetkę, a jednocześnie koronera... a puls może sprawdził w następnym ujęciu, którego nie pokazano :P hehe... to serial więc nie czepiajmy się drobiazgów. prison break jest świetny i mam nadzieję, że pierwotny scenariusz nie zostanie sztucznie rozciągnięty na X dodatkowych sezonów (jak lost z 3 na 6 :|) :taktak: |
Cytat:
A co do dodatkowych sezonów, to czytałem, że producenci zapowiedzieli zakończenie serialu na II sezonie. Może uda im się dotrzymać słowa:P |
Jak zaczna robic z tego tasiemiec to nic ciekawego juz z tego nie bedzie.
Tak samo jak z lost. Drugi sezon wedlug mnie kompletnie nieudany. |
Cytat:
|
W chwili obecnej juz jestem po 14. Wiec troche sie zmienilo. I do konca go dociagne. Napewno jest lepszy od tych, ktore sa w naszej tv. Ale robienie takich tasiemcow. To tylko strata dla widzow. Bo cala otoczka zyski z tego czerpie. A my powoli gniot ogladamy.
|
Cytat:
Ale fakt, przynajmniej o 1/4 mozna bylo ten sezon skrocic. pozdro |
No i sko***324;czy***322;em ogl***261;da***263; Prison Break :spoko:
Troch***281; szkoda Sary i DB Coopera. Cytat:
|
Jak głosi news na prison-break.pl, premiera 2 sezonu PB będzie miała miejsce 21 sierpnia br czyli tydzień wcześniej niż początkowo zapowiadano.
|
a ja dopiero teraz poznalem sie na prisonie... jest swietny... bedzie co ogladac przez wakacje :)
|
HEJ!!!!!!!! RATUNKU!!!!!!!!!! :)
powiedzcie mi prosze, jak wyglada sprawa z odcinkami 6-7 ? mam caly sezon, ale... jako 6 i 7 mam riots, drills (..) ... part 2... staram sie teraz dociagnac brakujace ogniwa, ale nie wiem ile ich jest.... jak jest prawidlowo: 5 (English, Fitz...) -> 6 (part1 Riots...) -> 7 (part2 Riots..) -> 8 (The Old Head) czy 5 (English...) -> 6 (part1 + part2 Riots...) -> 7 ( ...?... ) -> 8 (The Old Head) ??? czego szukac? |
odcinek 5 - English.Fitz.Or.Percy
odcinek 6 - Riots.Drills.And.The.Devil.(1) odcinek 7 - Riots.Drills.and.the.Devil.Part.2 odcinek 8 - The.Old.Head |
dzieki :) (ta siodemka obok old heda to domyslam sie chochlik?)
|
Cytat:
|
Informacja dla wszyskich, kt***243;rzy jeszcze o tym nie s***322;yszeli - dzisiaj pojawi***322; si***281; pierwszy odcinek 2 sezonu naszego ulubionego serialu ;) Ju***380; nie mog***281; si***281; doczeka***263;, ***380;eby dowiedzie***263; si***281;, co dalej z nasz***261; ekip***261; uciekinier***243;w.
|
o tak :)
Prison.Break.S02E01.HDTV.XviD-LOL |
Teraz tylko napisy i jazda :D Ach tyle miech***243;w czekania... nareszcie !!
|
Szal sie taki zrobil z tego co widze ludzie sie na to strasznie rzucili do tego stopnia, ze trwa nawet walka kto pierwszy napisy wrzuci. I juz wyszly nawet. Tylko podobno w strasznym stanie i jakies niedokonczone.
|
ja chyba zaczne druga serie jak wyjdzie z 5 odcinkow :)
|
Muszę przyznać, że odcinek całkiem niezły. Ciekawy pomysł z włączeniem nowych postaci. Ciekawe tylko, dlaczego nie dowiedzieliśmy się niczego o świrze i "tweenerze".
Strasznie szkoda mi tylko Veronici. Całe szczęście, że chociaż Sara przeżyła, bo już by wogóle nie było na kim oka zawiesić :> |
o veronice pisano jais czas temu, chyba serialowy lincoln sie wygadal o ile dobrze pamietam
|
czas udac sie na zakupy :>
|
Ja juz zakupilem.
Ale do calej sytuacji z tym filmem to naprawde ludziom odbija. Na napisy.org jest juz chyba 6 tlumaczen tego odcinka. |
Cytat:
myslalem ze bedzie to jeden z seriali zamykajacy sie w jednym/rzeczowym sezonie ... no coz widocznie wytwornia fox'a poczula za przeszlo by jej kolo nosa za duzo kasy ... teraz to juz nie serial - to juz biznes ... :nie: |
Zgadza sie czysty interes.
Natomiast jesli chodzi o ten odcinek to obejrzalem go i przyznam nawet mi sie podobal. Chociaz mogliby robic troche dluzsze odcinki niz 40 minutowe bop ten taki byl. Moze uda im sie zrobic nawet ten sezon lepszy od pierwszego. Bo pierwszy w pewnym miejscu zaczal sie nie potrzebnie dluzyc. |
mi sie podobal 1 odcinek, no i koncowka dobra :) moze bedzie lepszy niz 1 sezon, i ciekawe kiedy sie pojawi w polskiej tv
aaaa, kiedy nast odc? |
@Weron - Tobie cos trudno dogodzic widze..
Odcinek byl bardzo dobry i mam nadzieje, ze taki poziom sie utrzyma. Balem sie (i wlasciwie to wciaz sie boje), ze serial moze stracic swoj urok i klimat. @Damianos - Ile razy mozna pisac jeden adres? http://next-episode.net/Prison-Break.../overview.html :-) |
|
eeee,czepiacie sie :P
zapomnialem ;) |
Pierwszy odcinek 2-go sezonu PB trzyma poziom :spoko:
Szkoda Veronicy ;( ale dobrze, że Sara żyje :) (ktoś rozszyfrował już wiadomość?? :) ) Teraz zacznie się "walka" pomiędzy Michaelem a tym agentem FBI Mahone 8 ) Mina Michaela gdy widzi agenta na cmentarzu. btw: skąd Mahone ma dokładne zdjęcia całego tatuażu Michaela :hmm: |
Cytat:
Pewnie zrobila sobie po zrobieniu tatuazu na pamiatke albo co :-P. |
Powiedzcie lepiej jak to sie stalo, ze 1 sezon konczy sie na lotnisku w nocy.
A drugi zaczyna sie w dzien w lesie. |
Cytat:
MOZLIWY SPOILER KLIK Cytat:
Moze z wiezienia mial? Moze zostaly sfotografowane jako znaki szczegolne? :) Fakt, troche to naciagane, podobnie jak "dziura" od zakonczenia 1 sezonu do poczatku 2 (zaczyna sie juz w dzien, cala noc uciekali?) Mimo to odcinek jest swietny :) Prison Break powrocil :D Promo 2x02 dla zainteresowanych: KLIK |
Prison.Break.S02E02.HDTV.XviD-LOL
|
Cytat:
Juz siedzi na HDD i czeka (kawa ..... ):spoko: www.prisonbreak.int.pl |
buuuuuuuuuuuuuu
a mi z neo modem 33100bps zrobili :( i sobie posciagalem.... czekac tylko na wrzesien :( |
Cytat:
Nie maja prawa ;-). Ja wlasnie kupuje HR.HDTV.AC3.5.1, wiec poczekam dwa razy dluzej nim sie sciagnie.. |
A ile odcinkow ma Pirson Break?? Bo jestem na 22 i sie tak konczy, ze musze miec kolejne. Tylko nie wiem, jak duzo ma to odcinkow.
|
Cytat:
Pzdr, Mac |
A wie ktos, ile odcinkow ma miec 2 sezon?
|
To jeszcze ten serial nie wyszedl w calosci?? A ja myslalem, ze to juz jest jakis stary serial ;).
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:53. |