Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Obstawiamy: Polska - Ekwador (https://forum.cdrinfo.pl/f5/obstawiamy-polska-ekwador-65943/)

ed hunter 12.06.2006 21:57

bali si***281;, ***380;e si***281; spoc***261; i z***322;e zdj***281;cia do reklam***243;wek wyjd***261; :\

PZPNowi codzi tylko o wej***347;cie do mistrzostw, czy b***281;dziemy ostatni w grupie czy drudzy to w dupie - swoje pieni***261;dze zarobili.l

sobrus 12.06.2006 20:27

a ja sie zastanawiam czy ta nasza druzyna naprawde taka beznadziejna czy tylko grac im sie nie chce.
Cztery lata temu dwa pierwsze mecze byly po prostu zalosne. Nasi pilkarze "biegali" jakby wazyli po 300kg. Widac bylo ze po prostu nie chce im sie grac, byle tylko pilke podac do kolegi i miec swiety spokoj (doslownie dla mnie tak to wygladalo).
A w meczu z USA nagle dostali skrzydel, doslownie zamiatali gebami murawe. Widac bylo ze daja z siebie wszystko... jaki byl wynik kazdy wie. Okazalo sie nagle ze grac umieja i to nie najgorzej - mecz ogladalem z przyjemnoscia.

Niestety mecz z ekwadorem wygladal raczej jak te dwa pierwsze. Stoi jeden z drugim z pilka i czeka az ekwador przygotuje obrone (albo odbierze pilke). A potem nasze akcje - byle tylko kopnac pilke do Ebiego z naszej polowy i niech sie on glowi co z tym zrobic majac caly Ekwador na glowie. Ogladam pilke raz na cztery lata ale jak dla mnie to po prostu ... POLISH PLAN. Nic dodac nic ujac.

Zastanawiam sie wiec czy nasi pilkarze obudza sie po 1 porazce czy po 2 jak cztery lata temu. A moze wcale?
Osobiscie nie przeszkadzalo by mi gdybysmy przegrali. Ale gdybym chociaz widzial ze nasi grali tak jak nalezy, ze sie starali. A oni nic! Pewnie bali sie ze sie spoca..

mensir67pl 12.06.2006 19:27

[*]

http://mundial.onet.pl/0,1247843,1338875,wiadomosc.html

Sunna 12.06.2006 13:08

Cytat:

Napisany przez rycho
Co wygrałem?

Chyba bylem blizej z moim 2:1 i nieprzepisowo strzlona bramka :)

A tak mi sie dzis przypomnialo.

VIZZARD 10.06.2006 20:30

Cytat:

Napisany przez Piterniel
Obrazki zdecydowanie rozpraszają :D

Przynajmniej jest też koszulka z napisem: POLAND :>

:mruga:

Piterniel 10.06.2006 20:21

Ilość załączników: 1
Obrazki zdecydowanie rozpraszają :D

pops 10.06.2006 20:04

na otarcie ***322;ez macie TU mundialow***261; gierke w kulki :D:D:czar:

andrzejj9 10.06.2006 19:58

Cytat:

Napisany przez georg
Bez komentarza... :fiu:

No racja.. bez komentarza, że taką gazetę kupujesz ;)

VIZZARD 10.06.2006 19:56

Cytat:

Napisany przez georg

Szkoda, że nie sprzedawali tego w formie flagi... :>

^_^

georg 10.06.2006 19:09

Bez komentarza... :fiu:

http://img124.imageshack.us/img124/1792/fakt5nr.jpg

czero 10.06.2006 16:32

Tragedia... fakt

trzeba czekac co bedzie dalej ale i tak mi sie wydaje ze juz 20.06 bedziemy mogli pakowac walizki, a ja sie spokojnie przerzuce na kibicowanie Argentynie.

andrzejj9 10.06.2006 16:22

Cytat:

Napisany przez mensir67pl
A naszym co przeszkadzalo ..... brak umiejetnosci ,wyszkolenia :spoko:

bo same ambicje i checi nie wystarcza :>

Jak zobaczę w grze Polaków chęci, to już bedzie dobrze..

Weron 10.06.2006 15:23

Cytat:

Napisany przez VIZZARD
Gwoli podsumowania:

Prawda jest taka jak napisał @pawelblu
I tym razem niestety jak prawie nigdy przychodzi mi się z nim zgodzić :> :mruga:
Polska to kiepska drużyna z kiepskim trenerem grająca kiepski futbol
Bardzo dużym błędem płynącym chyba z posiadania takiej władzy i możliwości okazania własnej głupoty
Było niepowołanie do kadry m.in. Dudka i Frankowskiego
Być może to trochę wpłynęłoby na postawę i grę polskiej "reprezentacji"
Chociaż na tyle, żeby osiągnąć cokolwiek więcej niż to co mamy okazję oglądać
Niestety tak wygląda obraz polskiej piłki: kopa do przodu i łubudubu - lecimy wszyscy - a nóż ktoś coś kopnie
Nawet stałe fragmenty gry to obraz nędzy i rozpaczy
Dlatego z całym szacunkiem do patriotyzmu - niestety zawsze trzeba być osadzonym w raptownych realiach
Więc powiem szczerze - cały ten spektakl z wywieszaniem flag na balkonach i szalików w samochodach
To jeden wielki kabaret budzący tylko politowanie
:

Druzyna jest kiepska, bo zostala slabo przygotowana. Nie zgadzam sie z tym, ze bledem bylo niepowolywanie Dudka i Frankowskiego. Chociaz moze po czesci .
Frankowski jeszcze moglby sie tam jakos znalezc. Dudek kadry by nie zbawil. Smiesza mnie te poglady, ktore wszedzie mozna spotkac jaki to wspanialy bramkarz.
I co z tego? On nie odpowiada za strzelanie bramek. We wczorajszym meczy smialo mogl bronic Dudek i tez bysmy przegrali. Tym bardziej, ze bramkarz, ktory nie broni regularnie jest druzynie niepotrzebny. Boruc lub Kuszczak nie ustepuja mu wcale. Przypominam, ze niejednokrotnie Dudek w meczu miedzy panstwowym szmaty nam wpuszczal. Nie ma co sie gosciem ekscytowac. W tv zrobili z tego wielki szum tylko, a sam Dudek strasznie byl zawiedziony jak ciota. Chodzil i plakal jaka wielka tragedia go spotkala. Poza tym slyszalem tez wiadomosc, ze nie tylko wzgledy sportowe mialy wplyw na decyzje Janasa ale i te poza. Dudek za bardzo sie czul, ze sie tak wyraze co mialoby zly wplyw na pozostalych zawodnikow.
Dla mnie sytuacja jest jedna. Jesli chcemy aby nasza reprezentacja w koncu grala przyzwoicie bo wiadomo, ze w chwili obecnej zadnej potegi nie zbudujemy.To nalezy wziasc trenera z zewnatrz (czytac z zagranicy), ktory bedzie poza wszelkimi ukladami zwiazanymi z polskimi czy tez zagranicznymi menedzerami oraz z cala ta smietanka z pzpn.

adax 10.06.2006 15:01

:spoko: bardzo trafione podsumowanie.

VIZZARD 10.06.2006 14:37

Gwoli podsumowania:

Prawda jest taka jak napisał @pawelblu

I tym razem niestety jak prawie nigdy przychodzi mi się z nim zgodzić :> :mruga:

Polska to kiepska drużyna z kiepskim trenerem grająca kiepski futbol

Bardzo dużym błędem płynącym chyba z posiadania takiej władzy i możliwości okazania własnej głupoty

Było niepowołanie do kadry m.in. Dudka i Frankowskiego

Być może to trochę wpłynęłoby na postawę i grę polskiej "reprezentacji"

Chociaż na tyle, żeby osiągnąć cokolwiek więcej niż to co mamy okazję oglądać

Niestety tak wygląda obraz polskiej piłki: kopa do przodu i łubudubu - lecimy wszyscy - a nóż ktoś coś kopnie

Nawet stałe fragmenty gry to obraz nędzy i rozpaczy

Dlatego z całym szacunkiem do patriotyzmu - niestety zawsze trzeba być osadzonym w raptownych realiach

Więc powiem szczerze - cały ten spektakl z wywieszaniem flag na balkonach i szalików w samochodach

To jeden wielki kabaret budzący tylko politowanie

I jeszcze tylko chciałem się podzielić takim przemyśleniem, które nasunęło się podczas czytania komentarzy pomeczowych :czytaj:

Prawdziwi kibice którzy pojechali/pojadą?/ do Niemiec mogą się czuć jak zrobieni w bambus i wystrychnięci na dudka :>

Ale o co biją się ci wszyscy pseudokibice?

Przytoczę tylko cytat:

"Kiedy siła argumentu sie skończyła, pozostaje tylko siła..."

:ysz:

Predi 10.06.2006 14:26

a wiecie dlaczego Rasiak i Mila nie zagrali?
bo Janas trzyma ich w ukryciu jako tajna bron na Niemcow :rotfl:

pops 10.06.2006 14:21

Cytat:

Napisany przez ed hunter
...a tam to już ich dogłębnie docenią ||

spenetrują raczej. ||

ed hunter 10.06.2006 14:19

Cytat:

Napisany przez rycho
Grali jak zgraja pederastów.
Po powrocie Młodzież Wszechpolska ich doceni.:D

tak - rzuci w objęcia następnej parady nienormalności w Warszawie a tam to już ich dogłębnie docenią ||

rycho 10.06.2006 14:07

Cytat:

Napisany przez Weron
Skad bierzecie informacje, ze Polska grala dobrze do dwudziestej ktorejs tam minuty?
Skoro oni nie oddali chyba w tym czasie ani jednego celnego strzalu.
Komentatorzy tak powiedzieli?
Caly mecz grali jak ciecie. To wszystko na ten temat.

Grali jak zgraja pederastów.
Po powrocie Młodzież Wszechpolska ich doceni.:D

pops 10.06.2006 14:06

Cytat:

Napisany przez VIZZARD
To kiedy nas to spotka? :pytanie:

myślę, że dopiero jak zmienimy obywatelstwo na, dajmy na to, ekwadorskie.

VIZZARD 10.06.2006 14:03

Cytat:

Napisany przez Matievoo
Moim zdaniem ekwador miał więcej szczęścia niż umiejętności gry

Skoro tak

To kiedy nas to spotka? :pytanie:

Przecież też mamy prawo do szczęścia, czyż nie? :>

Mich@ł 10.06.2006 13:58

A za brak Franka nie strzel***261; ***380;adnego gola :szczerb:

epol 10.06.2006 13:57

Kr***243;tko :)

Dostali po jednej bramce za Dudka i Franka :P B***281;dzie tak we wszystkich trzech meczach :D

Prezesik 10.06.2006 13:36

grali***347;my dobrze pierwsze 20 minut <- to jest wymys***322; naszych komentator***243;w, kt***243;rzy poziomem ju***380; dawno dostosowali sie do naszych pi***322;karzy...

qfir 10.06.2006 13:32

Cytat:

Napisany przez Weron
Skad bierzecie informacje, ze Polska grala dobrze do dwudziestej ktorejs tam minuty?

Zgadza sie, pierwszy celny strzal na Polakow padl w 84 minucie, gdy bylo juz pozamiatane. Gdyby do tego czasu utrzymywal sie wynik 0-0 moznaby bylo jeszcze powalczyc..
Wedlog mnie kompletnie nie sprawdizla sie taktyka 4-5-1, gdzy ***379;urawski nie mial z kim rozegrac pilki, wiec sie cofal i w efekcie gralismy w ustawieniu 4-6-0, w zwiazku z tym pomocnicy nie miali komu podawac i wybijali pilke do przodu na oslep, zeby nie stracic, albo wycofywyali nie przesuwajac sie pod bramke Ekwadoru.

mensir67pl 10.06.2006 13:21

Cytat:

Napisany przez Matievoo
Moim zdaniem ekwador miał więcej szczęścia niż umiejętności gry..(

A naszym co przeszkadzalo ..... brak umiejetnosci ,wyszkolenia :spoko:

bo same ambicje i checi nie wystarcza :>

Weron 10.06.2006 13:17

Matievoo 10.06.2006 13:11

Moim zdaniem ekwador miał więcej szczęścia niż umiejętności gry-może pod koniec
dobrze zagrał.
Ponieważ ekwador pierwszego goola strzelił nie z wypracowania akcji, dlatego że cały
czas polska ich naciskała tylko z pomyłki, którom stworzył im jeden z obrońców polskich nie pilnując - a konkretnie to był chyba Baszczyński, a drugiego gola szkoda komentować,
polska za mało agresywnie zagrała.
Grali dobrze do 25 minuty, a później tak jak by ich zadyszka złapała i koniec, później ekwador przejął inicjatywę i the end.
Teraz czeka nas mecz z niemcami, a z niemcami to nie łatwa sprawa będzie:(

Weron 10.06.2006 12:27

Ten program satyryczny powinni pokazac naszej reprezentacji. Niech zobacza do czego sie przyczynili.
Natomiast jesli chodzi o sam program to slowo sku... jak najbardziej tu pasuje.
Niemcy to bydlo. Dumna "rasa panow" ciekawy jestem jakby wygladala ich sytuacja jakby zachod im nie pomogl po 2WS. Faszysci ***....

Prezesik 10.06.2006 12:20

Cytat:

Napisany przez mensir67pl
bedie okazja sie odszczekac jesli ... niemieccy pilkarze ..... zagraja tak jak nasi :haha:

Niemcy - Ekwador

Stawiam na Ekawador :>

odszczeka***263; si***281; okazja b***281;dzie ju***380; w ***347;rod***281; :>

Niemcy - Polska

stawiam na Polsk***281; ||

mensir67pl 10.06.2006 12:16

Cytat:

Napisany przez Prezesik
patrząc na to co wypisujecie, to ręce opadają... można sobie pożartować i z Polaków i z Niemców i z Żydów i z każdego, ale oczywiście do pewnych granic.. to co teraz zrobili Niemcy, to prawdziwe sku...r..wysyńtwo.. w tym wszystkim chodzi o to, by wiedzieć, kiedy trzeba przestać.. wspomnianych skrajności bublowych nawet nie zamioerzam komentować..

bedie okazja sie odszczekac jesli ... niemieccy pilkarze ..... zagraja tak jak nasi :haha:

Niemcy - Ekwador

Stawiam na Ekawador :>

Prezesik 10.06.2006 12:13

patrz***261;c na to co wypisujecie, to r***281;ce opadaj***261;... mo***380;na sobie po***380;artowa***263; i z Polak***243;w i z Niemc***243;w i z ***379;yd***243;w i z ka***380;dego, ale oczywi***347;cie do pewnych granic.. to co teraz zrobili Niemcy, to prawdziwe sku...r..wysy***324;two.. w tym wszystkim chodzi o to, by wiedzie***263;, kiedy trzeba przesta***263;.. wspomnianych skrajno***347;ci bublowych nawet nie zamioerzam komentowa***263;..

mensir67pl 10.06.2006 12:02

Druzyna Ekwadoru zaprasza polskich kibicow (na otarcie łez) :D

http://www.ekwador.net/

:spoko:

w pewnym wywiadzie druzyna Polski zdradzial tajemnice ze w wyjazdowym meczu na pozegnanie zagra z calych sil ........ aby wygrac z Costa Ric-a :P

Weron 10.06.2006 11:53

Cytat:

Napisany przez ed hunter
za to pewnie każdy żart o żydach cię drażni (nie mówię o chamstwie w stylu bubla)
typowy syndrom wiernego czytelnika Gazety Wyborczej z wyrobionym poczuciem niższości na temat swojego, polskiego pochodzenia.

Jego za to draznia opinie na temat pederastow, murzynow....

Sunna 10.06.2006 11:41

Cytat:

Napisany przez Sunna
No to wiesz wiecej o mnie niz ja.

Ale spoko nie bede drazyl.
Wiedz ze trafiles tak jak ostatnio zydzi w arabow terrorystow na plazy.

Najlepszy polak wczoraj ? kloze
Ta wiem, taki z niego polak jak z goloty fajter.

Sunna 10.06.2006 11:40

No to wiesz wiecej o mnie niz ja.

Ale spoko nie bede drazyl.
Wiedz ze trafiles tak jak ostatnio zydzi w arabow terrorystow na plazy.

ed hunter 10.06.2006 11:07

Cytat:

Napisany przez Sunna
Pudlo, sam lubie zarty o zydach. Wdzieczny temat do zartow.
Na jakiej podstawie mnie oceniles?

napisałem na jakiej. widzę to często wśród ludzi czytających opiniotwórczy papier.

Prezesik 10.06.2006 11:03

Cytat:

Napisany przez rosol
||

EDIT: Dane z aktualnego rankingu FIFA
Niemcy - 19 miejsce
Kostaryka - 26 miejsce
Polska - 29 miejsce
Ekwador - 39 miejsce

Skoro ze slabszym Ekwadorem dostalismy 2:0 to ja nie chce patrzec na gre przeciwko Niemcom i Kostarykańczykami...

ten rankikng to jedna z największych bzdur stworzonych przez FIFA.
np.
Meksyk - 6 miejsce
USA - 6 miejsce (razem z Meksykiem i Hiszpanią)
Włochy - 13 miejsce
Niemcy - 19 miejsce

Sunna 10.06.2006 11:03

Cytat:

Napisany przez ed hunter
za to pewnie każdy żart o żydach cię drażni (nie mówię o chamstwie w stylu bubla)
typowy syndrom wiernego czytelnika Gazety Wyborczej z wyrobionym poczuciem niższości na temat swojego, polskiego pochodzenia.

Pudlo, sam lubie zarty o zydach. Wdzieczny temat do zartow.
Na jakiej podstawie mnie oceniles?

Oktawian89 10.06.2006 10:54

Jak to moj "sasiad" - niemiecki by***322;y zolniez ,alkoholik "Polskie ***347;winie , kuwa jego mac" || dam wam jego fotke ;p

A oto i ona , Tu maltretuje razem z zona jej matke , jak zadzwonilismy po policje to sie tlumaczyli ze prostuja jej kosci w ramach rechebilitacji :\
http://oktawian15.ovh.org/szwab.jpg

ed hunter 10.06.2006 10:45

Cytat:

Napisany przez Sunna
Mnie te zarty nie raza.
Czy my o niemcach nie zartujemy w podobny sposob ?
Az tak dziennikarzy zabolala porazka?\

Co do chuliganow to zobaczymy w srode co bedzie do demolicji.

Sunna 10.06.2006 10:02

Mnie te zarty nie raza.
Czy my o niemcach nie zartujemy w podobny sposob ?
Az tak dziennikarzy zabolala porazka?\

Co do chuliganow to zobaczymy w srode co bedzie do demolicji.

CIAPEK 10.06.2006 09:15

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
A mnie smucą tego typu opinie:

http://wiadomosci.onet.pl/1337834,12,item.html

faktycznie...
"grube żarty", choć w każdym żarcie jest kropla prawde... no może oprócz tego że reprezentacja Polski tynkowała dom prezenterowi TV ;)

ed hunter 10.06.2006 09:12

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
A mnie smucą tego typu opinie:

mają tak brzydkie kobiety, że kompleksy ich zjadają - może dla tego tyle wojen wywołali?

i jeszcze drewnianą obronę w drużynie :D

andrzejj9 10.06.2006 09:05

A mnie smuc***261; tego typu opinie:

CIAPEK 10.06.2006 09:00

ale wstyd ale wstyd!!
Byłem optymistą, mój kolega przeciwnie który nie chciał oglądać tego meczu, a w końcu dał się namówić i spełniła się jego przepowiednia że LIPA!
Dla mnie już jest po zawodach dla Polski. Tyskie może schować swoje flagi, których rozprowadziło tyle sztuk, że zaraz po godzinie szóstej w piątek kioski nie wiedziały co to Przegląd Sportowy którego dostały po jednej sztuce!! LOL
W osiedlowym barze granda-poleciały butelki ludzie zawiedzieni.
ehhh
pozdrawiam ;)

ed hunter 10.06.2006 08:48

to 29 miejsce to chyba mo***380;liwe - tak si***281; wysilili w eliminacjach, aby teraz kas***281; za reklamy zebra***263;, ***380;e im notowania skoczy***322;y...

andrzejj9 10.06.2006 08:40

Cytat:

Napisany przez rosol
||

Niemcy - 19 miejsce
Kostaryka - 26 miejsce
Polska - 29 miejsce
Ekwador - 39 miejsce

Skoro ze slabszym Ekwadorem dostalismy 2:0 to ja nie chce patrzec na gre przeciwko Niemcom i Kostarykańczykami...

Polacy 29 miejsce?? Jakiegoś zera tam na końcu, albo jedynki z przodu nie zapomniałeś? ;)

ro29 10.06.2006 01:27

Witam !

Cytat:

Napisany przez Prezesik
oni pograli, bo weszli w końcówce, jak Ekwador był zmęczony i prowadził 2:0. Ekwadorczycy czekali już tylko na końcowy gwiazdek, to i pozwolili Polakom trochę pobiegać... (...)

Racja, racja - też obserwując mecz o tym pomyślałem - ale pisząc post jakoś zapomniałem ...
Cytat:

Napisany przez Prezesik
(...)
ja jestem zdziwiony tym co zrobił Janas. drużyna grała przez dłuższy czas podobnie, była w miarę zgrana, a on przestawił całkowicie drużynę na inny sposób gry tuż przed samymi mistrzostwami. eksperci twierdzą, że z Chorwacją to się sprawdziło, więc teraz też powinno. a ja powiem tak: gówno a nie się sprawdziło! tak naprawdę oddaliśmy jeden celny strzał i akurat wpadł, a Chorwacja stworzyła dużo więcej dogodnych sytuacji.
dzisiaj to nasze orły wyglądały żałośnie, jakby się w ogóle pierwszy raz na oczy widzieli. nie było żadnego strzału z dystansu, nie było szybkich podań, nie było zrozumienia... graliśmy piątką pomocników i nie potrafiliśmy stworzyć sobie przewagi w środku pola nawet na moment. odstęp między obroną a pomocnikami był taki, że Ekwadorczycy mogli konstruować akcje jak tylko im sie podobało..
(...)

Sporo prawny w tym co mówisz - niby wydawało się, że biorąc na MŚ tych co są w lepszej formie obecnie, Janas robi dobrze - ale może mógł zabrać tych co już nie raz grali ze sobą ?? Bo niestety zgrania w naszej drużynie to dziś nie było widać :(

Cytat:

Napisany przez Prezesik
(...)
nie będę dalej wyliczać, bo szkoda czasu..

teraz postaram się o tym zapomnieć i wypić spokojnie kolejne piwo :piwo:

Racja - w sumie nie ma co już rozpaczać - żal pozostanie, ale dobijanie ich w niczym nie pomoże - a tylko może zaszkodzić - więc trzymajmy za nich kciuki aby w kolejnych meczach przynajmniej się totalnie nie zbłaźnili (choć czy może być gorzej niż dzisiaj to ja mam wątpliwości :'( - choć chyba może - z 0:7 i żadnego strzału na bramkę na przykład :D :( )

A ja też kończę teraz :piwo: i życzę wszystkim dobrej nocy !!

Pozdrawiam
ro29

rosol 10.06.2006 01:25

Cytat:

Napisany przez zYxMa
A tak po za tym to polecam kolekcje fotek kolesia autora linku http://www.members.lycos.co.uk/supergonzo1990/ :P

No milo sie przeglada:fiu:

ed hunter 10.06.2006 01:24

Cytat:

Napisany przez zYxMa
A tak po za tym to polecam kolekcje fotek kolesia autora linku http://www.members.lycos.co.uk/supergonzo1990/ :P

no tak trafiłem na kilka ciekawych.....ale całości nie chce mi się śledzić :P

zYxMa 10.06.2006 01:18

Cytat:

Napisany przez Predi

rosol 10.06.2006 00:40

Cytat:

Napisany przez VIZZARD
No co ty?

Nie b***261;***378; pesymist***261; :nie:

Mo***380;emy mie***263; AVANS kiedy tylko zechcemy :czytaj:

||

Niemcy - 19 miejsce
Kostaryka - 26 miejsce
Polska - 29 miejsce
Ekwador - 39 miejsce

Skoro ze slabszym Ekwadorem dostalismy 2:0 to ja nie chce patrzec na gre przeciwko Niemcom i Kostaryka***324;czykami...

VIZZARD 10.06.2006 00:36

Cytat:

Napisany przez rosol
hehe w maliny to juz nas wpuscil po dzisiejszym meczu. o awansie to my juz mozemy pomarzyc ...:ysz:

No co ty?

Nie bąź pesymistą :nie:

Możemy mieć AVANS kiedy tylko zechcemy :czytaj:

:>

rosol 10.06.2006 00:30

Cytat:

Napisany przez VIZZARD
Spoko!

Wpuści tych i całą resztę łącznie z kibicami

Tyle, że w maliny...

hehe w maliny to juz nas wpuscil po dzisiejszym meczu. o awansie to my juz mozemy pomarzyc ...:ysz:

VIZZARD 10.06.2006 00:26

Cytat:

Napisany przez rosol
Zobaczymy czy trener Janas ma jaja i ... wpusci Jelenia, Brozka, Smolarka i Gancarczyka

Spoko!

Wpuści tych i całą resztę łącznie z kibicami

Tyle, że w maliny...

pops 10.06.2006 00:22

Cytat:

Napisany przez VIZZARD
P***243;***378;no ju***380; chyba bo nie widz***281; r***243;***380;nicy :O

:nie!:

:D

mo***380;e ***380;eby j***261; zobaczy***263; to trzeba zwi***281;kszy***263; zdolno***347;ci spostrzegawcze za pomoc***261; odpowiednich ***347;rodk***243;w zawieraj***261;cych C2H5OH, niech kto***347; nawalony to przetestuje.

rosol 10.06.2006 00:20

Zobaczymy czy trener Janas ma jaja i zdejmie na mecz z niemcami nic nie robiacych Zurawskiego, Szymkowiaka, Baszczynskiego [krzynowek tez sie nie popisal strzalem na bramke po tym jak bramkarz zorientowal sie juz ze byl spalony] a wpusci Jelenia, Brozka, Smolarka i Gancarczyka

VIZZARD 10.06.2006 00:18

Późno już chyba bo nie widzę różnicy :O

:nie!:

pops 10.06.2006 00:15

Ilość załączników: 3
no to teraz dla porównania troche janasów.
http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...1&d=1149891476

VIZZARD 10.06.2006 00:07

Czy też może tego?

VIZZARD 10.06.2006 00:03

Czy tego?

januszp 10.06.2006 00:02

Jesli wiekszo***347;***263; bilet***243;w by***322;o imiennych ,to nasi "pi***322;karze" powinni rozdzielic swoje wpisowe (pula za wejscie) pomiedzy nich .
Kto***347; malujac obrazy z taka pasja tworcza jak nasi reprezentacji graja w pilke napewno zostalby zmuszony do szukania innego zawodu. Napewno nie rozdawalby autografow i nie wystepowal w reklamach .
Z tego wniosek ze cos jest nie tak w tej dyscyplinie sportu.
Kazda reprezentacja ma na swoim koncie proazki i to dotkliwe ale zawsze sa one przeplatane sukcesami ,ktorych u nas jakos trudno sie dopatrzec .
Osobiscie czekam jeszcze na to z czego nasi slyn***261; czyli jakiegos pseudo wyczynu pokazywanego we wszystkich stacjach TV.
O samej ich grze trudno cokolwiek powiedziec.
W k***261;zdym meczy widac totalny brak koncepcji ,totalna nieporadnosc i liczenie na przypadek ,o ktory dzis na stadionach coraz trudniej.
W kazdym meczu widac 1 gora dwie proby przejscia - ogrania 1 na jeden ,kiedy to pilka wlasnie sie na tym opiera.
W kazdym meczu widac tylko 10 pierwszych minut prob dotrzymania kroku przeciwnikowi ,pozniej zaczynaja sie podania w kolko w okolicy swojego pola karnego.Wszyscy na murawie chca sie jak najszybciej pozbyc pilki, no moze oprocz Smolarka.
Tutaj juz nie chodzi o brak sukces***243;w (bo takich sie nie spodziewam) ale o wstud niesiony za pomoca koszulek z napisem Polska.
Nie kazdy interesuje sie pilk***261; ale taki wizerunek jaki prezentuja nasi idze w swiat za pomoca przekazow tv.
Chociaz Krzynowka da sie strawic to po jego stwierdzeniu "mecz nam dzisiaj nie wyszed***322;" .... "nie wyjsc" to moze ciasto biszkoptowe ,za ktore jesli sie nie uda drugi albo trzeci raz wogole sie nie zabieram oszczedzajac sobie wstydu.

VIZZARD 09.06.2006 23:59

Proszę bardzo!

Trener Janas ^_^

Arepo 09.06.2006 23:58

Cytat:

Napisany przez pops
jeszcze szukałem orła z muppet show ...

tego ? :>

pops 09.06.2006 23:55

a mnie jeszcze interesuje jak si***281; b***281;d***261; t***322;umaczy***263; :hmm:
ju***380; s***322;ysza***322;em wersje, ***380;e trawa zbyt wysoka, a s***281;dzia be.

a co do tej dupy, to mogliby***347;my sobie wypracowa***263; tradycj***281; tak***261; jak ma nowozelandzka dru***380;yna rugby => http://www.rugbymuseum.co.nz/images/1997.wmv przed ka***380;dym meczem ta***324;cz***261; i ***347;piewaj***261; hake, to my mogliby***347;my pokazywa***263; dupy :D

jeszcze szuka***322;em or***322;a z muppet show i znalaz***322;em co***347; takiego:
http://img473.imageshack.us/img473/6...petshow2kh.jpg
w sumie to i tak chyba na jedno wychodzi, nie :hmm:

VIZZARD 09.06.2006 23:53

Spójrzmy na to jednak z drugiej strony - bardziej optymistycznej

Czy wiecie jakie będą wyprzedaże gadżetów mundialowych w marketach? :szczena:

Aż strach pomyśleć! :O

:polska: :>

Prezesik 09.06.2006 23:48

Cytat:

Napisany przez ro29
no może w końcówce Jeleń i Brożek coś jeszcze próbowali ...

oni pograli, bo weszli w końcówce, jak Ekwador był zmęczony i prowadził 2:0. Ekwadorczycy czekali już tylko na końcowy gwiazdek, to i pozwolili Polakom trochę pobiegać...

ja jestem zdziwiony tym co zrobił Janas. drużyna grała przez dłuższy czas podobnie, była w miarę zgrana, a on przestawił całkowicie drużynę na inny sposób gry tuż przed samymi mistrzostwami. eksperci twierdzą, że z Chorwacją to się sprawdziło, więc teraz też powinno. a ja powiem tak: gówno a nie się sprawdziło! tak naprawdę oddaliśmy jeden celny strzał i akurat wpadł, a Chorwacja stworzyła dużo więcej dogodnych sytuacji.
dzisiaj to nasze orły wyglądały żałośnie, jakby się w ogóle pierwszy raz na oczy widzieli. nie było żadnego strzału z dystansu, nie było szybkich podań, nie było zrozumienia... graliśmy piątką pomocników i nie potrafiliśmy stworzyć sobie przewagi w środku pola nawet na moment. odstęp między obroną a pomocnikami był taki, że Ekwadorczycy mogli konstruować akcje jak tylko im sie podobało..

nie będę dalej wyliczać, bo szkoda czasu..

teraz postaram się o tym zapomnieć i wypić spokojnie kolejne piwo :piwo:

VIZZARD 09.06.2006 23:46

Cytat:

Napisany przez zene_k
Co ty ten z muppetów jest chyba prawdziwy, a ten nasz, to raczej nie koniecznie.:rotfl: ||

Taaaa

Ten nasz to raczej chyba jest nadymany... :wsciekly:

:czar:

zene_k 09.06.2006 23:41

Cytat:

Napisany przez VIZZARD
O tak najbardziejszy down to trener :rotfl:

Trener: Pan Tajemniczy, Pan Bełkot czy Bubu Gugu jak kto woli

Ze skojarzeń z polska "reprezentają" to tylko to

Że jest podobny do orła...

Tego orła z Muppet Show :czytaj:

A propos orła jeszcze

To dziś tak naprawdę mogliśmy zrozumieć słowa piosenki:

"Widziałam orła cień..."

:sciana:

Co ty ten z muppetów jest chyba prawdziwy, a ten nasz, to raczej nie koniecznie.:rotfl: ||

VIZZARD 09.06.2006 23:38

Cytat:

Napisany przez zYxMa
To wszystko przez tą reklamę TP SA/mundial - wyglądają tam jak downy :]

Cytat:

Napisany przez zene_k
wraz z ich za..ebistym trenerem.((

O tak najbardziejszy down to trener :rotfl:

Trener: Pan Tajemniczy, Pan Bełkot czy Bubu Gugu jak kto woli

Ze skojarzeń z polska "reprezentają" to tylko to

Że jest podobny do orła...

Tego orła z Muppet Show :czytaj:

A propos orła jeszcze

To dziś tak naprawdę mogliśmy zrozumieć słowa piosenki:

"Widziałam orła cień..."

:sciana:

Predi 09.06.2006 23:37

ile mielismy roznych? 20?
a ile zakonczylo sie tym, ze ktos z naszych oddal strzal na bramke? ech....

zene_k 09.06.2006 23:35

Z kim polska reprezentacja spotka się w drugiej rundzie?
Z kibicami na lotnisku.

Wcześniej uważałem to za dobry dowcip, ale niestety okazał się prawdą.:> ((

mensir67pl 09.06.2006 23:35

Pi***322;karska ***380;enada w polskim wydaniu[*]

rycho 09.06.2006 23:32

Cytat:

Napisany przez ed hunter
no to co teraz obstawiamy?

Teraz to nam tylko Romanpozostał i jego grupa.

VIZZARD 09.06.2006 23:32

Cytat:

Napisany przez rycho

Jest mi po prostu głupio, że tak obstawiałem :ysz:

Od tej pory po stronie: Polska zawsze juz będę stawiał zero :taktak:

:haha:

andrzejj9 09.06.2006 23:31

Cytat:

Napisany przez mgit
mogli choć jedna bramke, a ci na 0 <-- normlanie pogratulować, widać dbają o stosunki polityczne

Każdy wiedział że przegrają, ale każdy liczył choć na jedna bramkę ...

A pić cza, to nie podlega dyskusji :D wkońcu cza oblać porażkę reprezentacji :D

wiedzieć nie przeszkadza mieć nadzieji :)

VIZZARD 09.06.2006 23:30

Cytat:

Napisany przez pops
TAK, GOŁĄ DUPĘ

Szkoda, że ten kibic tak nie odpowiedział na live'a ^_^

No i zgadzam się z tobą w stu procentach :tak!:

@Predi

Polish plan Rulezzz!!! :spoko:

^_^

Sprawdź Ustawienia po dwudziestu czterech ha :czytaj:

:mruga:

ed hunter 09.06.2006 23:29

no to co teraz obstawiamy?

rycho 09.06.2006 23:27

Cytat:

Napisany przez VIZZARD
BTW Ludzie!!!

Co wy z tym piciem? ???

Coś się stało czy jak?
:hmm:

:szczerb:

Obiecałeś sam:
http://forum.cdrinfo.pl/650530-post1.html

zene_k 09.06.2006 23:26

Cytat:

Napisany przez VIZZARD
Rozumiem że to głos w słuchawce telefonu Telekomunikacji Polskiej S.A. :telefon:

A w słuchawce bardzo miły głos kobiecy mówi, że w porównaniu z Koreą

To z Niemiec do Polski zawsze bliżej :D

||

Pewnie, że tak. Przynajmniej mniej społeczeństwo zapłaci za powrotne bilety tych darmozjadów. Przepraszam, "piłkarzy" naszej kadry narodowej.:> wraz z ich za..ebistym trenerem.((

ro29 09.06.2006 23:26

Witam !

Cytat:

Napisany przez pops
nie wiem jak wam ale mi jest przykro :'(

Mi też ...

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Kurde.. a u nas w ogóle w ataku ktoś oprócz Smolarka gra??

Dobre pytanie ;) - też uważam, że to chyba jedyny piłkarz który się starał cały mecz - bo reszta - to tak od czasu do czasu ... no może w końcówce Jeleń i Brożek coś jeszcze próbowali ...

Cytat:

Napisany przez VIZZARD
(...) Czy ktoś z was naprawdę spodziewał się czegoś innego? (...)

Oczywiście - ja się spodziewałem - przecież na mistrzostwa się jedzie aby wygrywać - to chyba logiczne - liczyłem na skromną i może w niezbyt dobrym stylu - ale wygraną - przecież skoro nie z Ekwadorem - to z kim mamy wygrywać ??
Ale cóż - trochę uogólniając (bo mieliśmy dwa słupki i kilka minut niezłej gry itd.) - to jednak liczy się wynik - i można by rzec: "murzyni z Afryki pokazali nam nasze miejsce w świecie :( "

A Dudek przed chwilą stwierdził coś w stylu:
"Mamy wielkie szanse na dobre zaprezentowanie się z Niemcami ..."

Pozdrawiam
ro29

P.S. Co najlepszego było w tym meczu ?? - Otóż ... nasi kibice - 35 tysięcy to nawet na meczach w kraju nie bywa - i nie wiem czy kiedykolwiek na meczu poza Polską była ich taka liczba - ale niestety - zapłacili za bilety, podróż - stworzyli atmosferę tak piękną i Polską na tak wspaniałym stadionie - szkoda, że najważniejsi aktorzy się do tego nie dostosowali ...

Predi 09.06.2006 23:25

MASAKRA

cos na oslode:
http://www.members.lycos.co.uk/super...polishplan.jpg :D

mgit 09.06.2006 23:25

mogli cho***263; jedna bramke, a ci na 0 <-- normlanie pogratulowa***263;, wida***263; dbaj***261; o stosunki polityczne

Ka***380;dy wiedzia***322; ***380;e przegraj***261;, ale ka***380;dy liczy***322; cho***263; na jedna bramk***281; ...

A pi***263; cza, to nie podlega dyskusji :D wko***324;cu cza obla***263; pora***380;k***281; reprezentacji :D

pops 09.06.2006 23:25

przed chwilą jakiś reporter zadał pytanie jakiemuś kibicowi w niemczech "czy polacy coś jeszcze mogą pokazać na tych mistrzostwach"

no to ja odpowiem:

TAK, GOŁĄ DUPĘ

ed hunter 09.06.2006 23:25

Cytat:

Napisany przez VIZZARD
BTW Ludzie!!!

Co wy z tym piciem? ???

Coś się stało czy jak? :hmm:

niby nic, ale nasi polegli na amen.

dobry powód do stypy.

każdy jest dobry do picia. :P

VIZZARD 09.06.2006 23:23

BTW Ludzie!!!

Co wy z tym piciem? ???

Coś się stało czy jak? :hmm:

georg 09.06.2006 23:22

UWAGA: Tylko dla twardzieli! Na TVP3 leci powtórka meczu! ||

VIZZARD 09.06.2006 23:21

Cytat:

Napisany przez zene_k
Albo powiem pi......, pi......., pi......, piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iii

Rozumiem że to głos w słuchawce telefonu Telekomunikacji Polskiej S.A. :telefon:

A w słuchawce bardzo miły głos kobiecy mówi, że w porównaniu z Koreą

To z Niemiec do Polski zawsze bliżej :D

||

Arepo 09.06.2006 23:16

Cytat:

Napisany przez superrrmario
Pierwsze koty za płoty. Ogramy Niemców i Kostarykę i na luzach wyjdziemy z grupy. Potem tylko Anglia i już półfinały. Spoko :hahaha: :hahaha: :hahaha: :glupek: :wow:

litości, po kilku browcach mój pęcherz nie jest zbyt wytrzymały :rotfl: :haha: :rotfl: :haha:

a tylko picie pozostało na tym meczu :(

woitas 09.06.2006 23:16

***380;al kibic***243;w, kt***243;rzy tam pojechali...
taki wstyd... a zacz***281;li tak fajnie...

VIZZARD 09.06.2006 23:16

Cytat:

Napisany przez pops
a z kostaryką tylko dla zabawy.

O tak!

Zapewne będzie niezły ubaw :banan2:

Na Kostaryce Dzień Narodowy :fala:

W Polsce Dzień Żałoby :buu:

:czar:

pops 09.06.2006 23:16

a przykro mi z tego powodu, ***380;e reprezentuj***261; nas takie pata***322;achy na czele z wie***347;niackim trenerem, s***322;yszeli***347;cie, ***380;e podobno wychodz***261;c na boisko po***322;owa polskiej dru***380;yny gada***322;a przez telefony ? haha, dobrze, ***380;e przed hymnem si***281; chocia***380; roz***322;***261;czyli.

zene_k 09.06.2006 23:14

Nic mi się ku.wa nie chce mówić.(( (( ((

Albo powiem pi......, pi......., pi......, piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iii

Edit: Szkoda mi tylko Smolarka, bo to był jedyny jasny punkt w naszej zasranej drużynie.

andrzejj9 09.06.2006 23:13

Cytat:

Napisany przez superrrmario
Pierwsze koty za płoty. Ogramy Niemców i Kostarykę i na luzach wyjdziemy z grupy. Potem tylko Anglia i już półfinały. Spoko :hahaha: :hahaha: :hahaha: :glupek: :wow:

Mocne to, co piłeś.. Zdradzisz, co? Dzisiaj już chyba nic innego nie pozostaje..

pops 09.06.2006 23:11

wiem, ***380;e nie umiej***261; gra***263;, ale zawsze trzeba mie***263; nadzieje, ***380;e im co***347; przez przypadek wpadnie.
teraz b***281;dzie replay z przed 4 lat, wtedy korea i portugalia, a teraz ekwador i niemcy.
a z kostaryk***261; tylko dla zabawy.

woitas 09.06.2006 23:11

najbardziej mnie wkurza***322;o to ich bawienie si***281; z pi***322;k***261;.
dostaje ***322;o***347; j***261; pod nogi i maj***261;c okazj***281; zamiast z pierwszej wali***263; na bramk***281;, to si***281; kiwa, robi 5 zwod***243;w i traci pi***322;k***281;.
podobnie z akcjami... zanim nasi min***281;li po***322;ow***281; boiska, ca***322;a dru***380;yna ekwadoru by***322;a ju***380; na swojej po***322;owie.

tak na dobr***261; spraw***281; nasi zacz***281;li gra***263; dopiero w 82 minucie...

z niemcami przegramy na pewno, to nie podlega dyskusji.
nie chce te***380; kraka***263;, ale obawiam si***281; o wynik z kostaryk***261; po grze, jak***261; tamten zesp***243;***322; zaprezentowa***322; dzisiaj z niemcami.

superrrmario 09.06.2006 23:11

rycho 09.06.2006 23:10

Cytat:

Napisany przez VIZZARD
No co ty?!

Spodziewałeś się czegoś innego?

To mi jest głupio, że w typowaniach stawiałem na 2:1 w plecy

Miałem głupią nadzieję, że choć jedną bramkę...

Czy ktoś z was naprawdę spodziewał się czegoś innego? :pytanie:

Jedna wielka poruta :sciana:

I jeden wielki śmiech ^_^

Tym dla mnie był i jest wyjazd naszej "reprezentacji" na MŚ

Nie jestem wielkim specem od piłki nożnej, bo oglądam tylko Ligę Mistrzów, MŚ i ME

Ale to co my gramy - to my nic nie gramy

Jeżeli ktoś chce zobaczyć dobrą piłkę - to niech zobaczy jak gra przykładowo Arsenal

I dobrze, że nie ta drużyna była naszym przeciwnikiem

Bo polecieli by nas w ciula jak Harlem Globetrotters

No i to chyba na tyle :help:

Polskaaa Biało-Czerwoniiiiii...

Właściwie to mamy jakiś sukces.
Jeszcze nikt nam nie dokopał np. 8 bramek.

andrzejj9 09.06.2006 23:10

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Ale to jest ciekawy spoleczny ewenement ze tak duzo ludzi, tak bardzo, podnieca sie polska reprezentacja w pilce noznej, choc jest ona kiepska.
Co wiecej probuja sobie te porazki tlumaczyc jakos, a tlumaczenie jest proste. Polska reprezentacja w pilce noznej jest kiepska.

No ja właśnie też dzisiaj miałem chwilę refleksji.. Zacząłem się zastanawiać, kiedy nasze społeczeństwo w końcu się znudzi? Znudzi tymi kolejnymi obietnicami, jak to będzie dobrze, znudzi czekaniem..

I mam tu na myśli zarówno sport i kolejne zapowiedzi wielkiej odmiany, politykę i obietnice, jak to teraz wszystko będzie wspaniale i.. właściwie chyba cały kraj..

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:19.