![]() |
Głupi nie głupi, ale niespodzianka się udała.
Zaskoczenie było. :P Pozostaje mieć nadzieję, że awarie się nie będą zdarzały. Przy Neostradzie nie było nigdy problemów z łączem, więc może teraz też się uda przeżyć bezproblemowo i nikt złośliwie nic nie popsuje ;) A to z dzisiaj - ciągle działa: http://www.speedtest.net/result/1008879926.png To 666 daje do myślenia :hmm: || |
Z tą kamerką, to głupi pomysł mieli. :jezyk:
A z awariami jest tak jak Promi pisze, kumpel walczy z nimi już 3 tydzień, co chwila coś się dzieje, ale linia jest Tepsy, a oni mają klientów Netii w... poważaniu. :> |
Cytat:
Potem to wyglada Ty zglaszasz awarie do neti > neti ado PTSA> i dopiero sie cocs dizeje|| powodzenia, oby jak najmniej awarii lacza |
Faktura jest. Wszystko tak, jak w umowie: abonament + 20zł opłata aktywacyjna + 1zł za router.
Internet ciągle chodzi, jak powinien. I przysłali prezent - kamerkę :P |
Pozostaje czekać na fakturę za usługę, oby nie naliczyli cudzych abonamentów albo kwot z kosmosu tak jak mi, bo odkręcenie tego trwa miesiącami ;).
pozdrawiam |
I stało się!
U rodziców chodzi już Netia. I jestem bardzo pozytywnie zaskoczony! Wszystko odbyło się szybko i sprawnie. TP nie robiła kłopotów, a Netia się nie ociągała. Wczoraj TP odłączyła Neostradę, w tym samym momencie mama dostała smsa, że internet od Netii już jest i może go aktywować. No i co tu dużo gadać. Działa! Działa dokładnie tak jak powinno. :spoko: http://www.speedtest.net/result/974351195.png |
Plan socjalny jak sama nazwa wskazuje jest dla osób które wykażą odpowiednio bardzo niski dochód.
Dlatego na niego bym nie liczył. Telefon stacjonarny to 100% przeżytek. Mając internet można sobie założyć za tą cenę kilkadziesiąt linii VoIP które działają tak samo. Tepsa nie umie sie odnaleźć w nowej rzeczywistości. Telefon stacjonarny niech sobie mają osoby które chcą (starsze itd), reszcie wystarczy sam internet. |
moze byc
Ilość załączników: 1
:Pdo chatu;)
|
Cytat:
Ile zawieszenie łącza kosztuje to już zadzwońcie to TPSA lub regulaminu w pdf poszukajcie w Internecie sobie. Sam miałem taniec trzech operatorów na jednym łączu z TP i nic załatwić nie mogłem (tylko droga pisemna i brak punktu obsługi w miejscu zamieszkania). Jednym słowem trzeci świat, biurokracja i wszystko zablokowane oraz kupa nerwów, strata czasu i pieniędzy. Najlepszy net na światłowodach chyba Japonia ma teraz i Skandynawia dobry upload'zik za pieniądze rozsądne. Kod:
Co ma abonament w TPSA do internetu w Netii?Tutaj ewidentnioe jest prawo naginane na starym regulaminie bezprawnym. Skoro oni go nie chcą zmienić sami to musi to nastąpić sądownie. |
Ale wciąż telefon trzeba mieć.
Aby utrzymać łacze wystarczy telefon za 25zł. Ale internet za 90zł - nie. :sciana: |
ja mam łącze tp, telefon w dialogu (abonament chyba ze 25 zł) i internet 10 mb od neti (za 69 zł msc), jedyne co mnie w****ia to to, że jest to internet "do" 10mb i w porywach chodzi jak 8mb, ale cóż, takie są zastrzeżenia w umowie :sciana: *****, ale wolniejszy od poprzednich 6mb nie jest :P
|
Teraz TP nie może uznać, że nie ma powodu utrzymywać łącza. Muszą udostępnić. Telefon trzeba mieć albo od TP albo od innego operatora świadczącego usługę na ich łączach. Wysokość abonamentu podobno nie gra roli.
A to z regulaminu internetu od Netii: Cytat:
|
Abonament telefoniczny w TPSA musi być, ale moze być dowolny.
Łacze należy do TPSA i jeżeli nie będą widzieli powodu, by to łącze utrzymać, to utrzymywać nie będą. Oczywiście TPSA słynie z utrudniania życia klientom, także nie zdziwie sie jeżeli wyłączą ADSL na tej linii dopóki ktoś nie kupi abo za 49zł albo ich nie opieprzy i pogrozi UOKiK. |
Owszem.
Moja mama ma tel. u innego operatora niż TP, płaci 30zł miesięcznie i nikt jej takich głupot nie opowiadał |
Czyli rozumiem, że mają powiedzieć panu z TP żeby się od.......... i nie gadał głupot? Dzięki !
|
Nic nie ma.
|
Witajcie,
Właśnie rozmawiałem z moją ciotką, która mieszka na wsi. Chce założyć swoim dzieciom internet w Netii na łączach TP. Posiada w TP najtańszy abonament telefoniczny. Dziś zadzwonił do nich pan z TP i oznajmił im, że aby mogli założyć ten Internet muszą mieć abonament za co najmniej 49 zł... To jakiś przekręt przecież.. Co ma abonament w TPSA do internetu w Netii? |
Cytat:
Cytat:
;P |
Ja parę lat temu też przerabiałem przejście z TP do Netii i obyło się bez problemów. Internet w Netii zaczął działać jeszcze przed odłączeniem z TP. Początkowo był 1Mb/s, obecnie 2Mb/s. Nigdy nie było problemów z utrzymaniem tej szybkości.
Mam nadzieję, że u Ciebie będzie tak samo :spoko: |
Tak sobie myślę, że chyba jednak zaryzykujemy.
Zobaczymy, jak to będzie ;) No chyba, że ktoś mnie jeszcze przekona... :fiu: |
Netie mam od marca 2007, jak zrezygnowałem z Neo i wybrałem Net24 BSA. Początkowo było to 1 Mbit, od listopada ubiegłego roku zmieniłem na 6 Mbit i wtedy w lutym zaczął sie problem, między 10 a 22 internet zwalniał do ok 1 Mbit. Wysłałem pismo do UKE i dostałem odpowiedź, że trwa rozbudowa punktu styku. Taki problem trwał 2 miesiące, od czerwca zmieniłem na 10 Mbit i to chyba na razie koniec wspinaczki prędkościowej z uwagi na sporą odległość od centrali. Od momentu usunięcia problemu z przeciążeniami nie mam problemu z uzyskaniem transferu na poziomie 1.1-1.2 MB/s o każdej porze dnia jak i w weekendy. Ogólnie polecam.
|
Zmienia się VCmux, pppoe i takie pierdoły*.
Ale nie zawsze trzeba to robić. Na niektórych łączach działają ustawienia zarówno TPSA jak i Netii. *pomijam login i hasło bo to chyba oczywiste... |
Cytat:
|
Cytat:
|
A korzystał ktoś z tej możliwości zmiany promocji w czasie trwania umowy?
|
nie chce mi się czytać tego wszystkiego ale po zmianie operatora z tp na netie trzeba dobrze modem skonfigurować i to wszystko , działa przynajmniej u mnie jak należny ponad dwa lata
|
Cytat:
No ale Twój głos jest dla mnie również bardzo ważny ;) Cytat:
Oni tłumaczą się, że TP im ciągle rzuca kłody pod nogi i utrudnia funkcjonowanie, a wszystkie wymienione wady to wina właśnie TP. No ale przecież niekompetencja pracowników infolinii Netii i wprowadzanie w błąd, to już nie leży w gestii TP... Co innego termin przekazania łącza. Tak czy inaczej mogą mieć nawet 100% racji, ale co z tego. Mnie to nie obchodzi. Ja mam mieć problemy, bo TP im utrudnia? No cóż, sama idea odejścia dla odejścia od TP to za mało, jeśli potem mam mieć przez długi czas jakieś problemy. Ktoś jeszcze ma jakieś opinie? |
Można odszukać moje wcześniejsze posty i to co tam pisałem. Internet działa, za to obsługa klienta w Netii to jedna wielka kpina, już samo dodzwonienie się graniczy z cudem a załatwienie najprostszych spraw ciągnie się miesiącami.
Umowa jest ekstremalnie niekorzystna, a próba jej rozwiązania to straszenie kilkutysięcznymi karami za niby rabat (ciekawe kto zapłaciłby im te ceny bez rabatów :haha:) którego to łaskawie udzielają klientom. Jest to zresztą opisane w umowie. Osobiście nie polecam, czekam na wygaśnięcie umowy i wracam do TP. pozdrawiam |
Właśnie chciałem odszukać ten temat, ale widzę że sam mnie znalazł. :D
Mam ekstremalnie negatywne zdanie o tej firmie. Dwa miesiące temu (!) sąsiedzi zrezygnowali z Neo na rzecz właśnie Netii. Przeklinają ten dzień do dziś. Od tamtej pory ilekroć dzwonili na infolinię, czekali stulecia przy tej nieśmiertelnej melodyjce, tracili pieniądze i za każdym razem zapewniano iż technik zjawi się na drugi dzień. Nikt się nie zjawiał przez blisko 1,5 miesiąca przy prawie codziennych telefonach. W końcu im podłączali i "już miał internet działać". Przychodzę skonfigurować router, więc dzwonię na infolinię po dane rejestracyjne itd. a babka mi podaje jakieś cuda wianki z przed kilku lat... pytając na wstępie czy mam podłączony router do gniazdka telefonicznego... Wpisałem dane jak pod neostradę (czyli PPPoA VC-Mux, VPI/VCI 0/35 itd.), hasło, login jak i stronę internetową znalazłem w guglarzu (internet/internet). I... działa!... tylko że zamiast 8Mb/s jest w porywach 1. Kolejny telefon i miła Pani stwierdza że więcej nie są w stanie zaoferować... Kpina jakaś. Netia na łączach Neo. |
Cytat:
|
Słuchajcie. Sprawa jest taka.
Mianowicie, za radą dobrego kolegi, który ma Netię na łączach TP, doradziłem mamie, żeby tam się udała. Mamie się kończy za miesiąc umowa na Neo i podpisała umowę z Netią. A ja poszperałem w necie opinii na ten temat i delikatnie rzecz ujmując załamałem ręce. Internet zawalony jest negatywnymi opiniami na temat Netii. Chciałbym poznać Wasze zdanie. Jak to jest z tym przechodzeniem od tp do netii. Czy to prawda, że wtedy nawet przez 3 miesiące można zostać bez neta? Bo podobno bardzo rzadko się zdarza by odbyło się to bezproblemowo. Konsultanci zapewniali, że będzie to płynne - tp odłącza neo, a netia włącza swój internet... Jak w ogóle sprawuje się ten internet? Jeszcze jedna kwestia. Jak rozumieć poniższe zapisy z regulaminu? Już sam zgłupiałem, bo byłem przekonany, że 59zł (6Mb) obowiązuje przez cały okres umowy. Wydawało mi się, że ta druga tabelka obowiązuje tych, którzy nie mają aktywnego łącza telefonicznego u żadnego operatora. Tylko punkt 2.4. trochę namieszał. Pytanie, czy telefon też trzeba mieć w Netii, żeby nie płacić wyższej stawki od 3. miesiąca? Punkt 2.4. wymienia taryfy które obowiązują w Netii. Ale to chyba odnosi się do internetu w pakietach.. Czyli w zasadzie do prawej strony tabelki. Dobrze kombinuję? Trochę ten regulamin jest dziwny. Załącznik 55546 Tu pełny regulamin: http://www.netia.pl/files//dom//uslu...e_-_www_ii.pdf Proszę o możliwie jak najszybsze rady, bo jeśli mnie przekonacie i ewentualnie potwierdzicie niemiłe legendy krążące w sieci, to trzeba szybko wypowiedzieć umowę Netii. |
na razie tylko z iplusa
***171; SpeedGuide.net TCP Analyzer Results ***187; Tested on: 01.23.2009 16:24 IP address: 95.41.xx.xxx TCP options string: 0204055001010402 MSS: 1360 MTU: 1400 TCP Window: 65280 (multiple of MSS) RWIN Scaling: 0 bits Unscaled RWIN : 65280 Recommended RWINs: 65280, 130560, 261120, 522240, 1044480 BDP limit (200ms): 2611kbps (326KBytes/s) BDP limit (500ms): 1044kbps (131KBytes/s) MTU Discovery: ON TTL: 111 Timestamps: OFF SACKs: ON IP ToS: 00000000 (0) sciagam jeszcze cos i nie moge przerywac edit jest i netia ***171; SpeedGuide.net TCP Analyzer Results ***187; Tested on: 01.23.2009 17:01 IP address: 87.205.xxx.xxx TCP options string: 020405b401010402 MSS: 1460 MTU: 1500 TCP Window: 64512 (NOT multiple of MSS) RWIN Scaling: 0 bits Unscaled RWIN : 64512 Recommended RWINs: 64240, 128480, 256960, 513920, 1027840 BDP limit (200ms): 2580kbps (323KBytes/s) BDP limit (500ms): 1032kbps (129KBytes/s) MTU Discovery: ON TTL: 111 Timestamps: OFF SACKs: ON IP ToS: 00100000 (32) Precedence: 001 (priority) Delay: 0 (normal delay) Throughput: 0 (normal throughput) Reliability: 0 (normal reliability) Cost: 0 (normal cost) Check bit: 0 (correct) DiffServ: CS1 001000 (8) - class 1 (RFC 2474). Similar forwarding behavior to the ToS Precedence field. |
Pytałem o analizę, nie o test szybkości
http://www.speedguide.net/analyzer.php |
***171; SpeedGuide.net Speed Test Results ***187;
987 kbps down (~0.99 Mbps, 120 KB/s)***8595; 238 kbps up (~0.24 Mbps, 29 KB/s)***8593; 10240 KB downloaded in 85.005 seconds 5120 KB uploaded in 176.009 seconds Tested on: 2009.01.23 16:04 EST Tested from: layeredtech.com Test Link: http://www.speedguide.net/speedtest/...p?test=2234150 Latency: 161ms Provider: adsl.inetia.pl Location: Warszawa, PL ***171; SpeedGuide.net Speed Test Results ***187; 383 kbps down (~0.38 Mbps, 47 KB/s)ˇ 327 kbps up (~0.33 Mbps, 40 KB/s)^ 10240 KB downloaded in 219.059 seconds 5120 KB uploaded in 128.136 seconds Tested on: 2009.01.23 15:48 EST Tested from: layeredtech.com Test Link: http://www.speedguide.net/speedtest/...p?test=2234124 Provider: gprs.plus.pl Location: PL |
A pokaż analyze ze speedguide.net
|
Ilość załączników: 2
:hmm: chyba musze wywalic lacze z neti do kosza ((
Tak wygladaja przed chwilka sciagane pliki Załącznik 50869 A tak sie prezentuja z IPlusa Załącznik 50870 |
@Air
Wszystko ok, net ***347;miga stabilnie (router Linksys WAG200), pingi s***261; niskie (do serwer***243;w DNS ok 10ms, do www.google.pl 37ms. Transfer w normie (mam 1MBit). @kraluk cholera u mnie w***322;a***347;nie byli i nikt nic nie m***243;wi***322; o op***322;acie :bluzga: byli bo (jak si***281; okaza***322;o) przez te ci***261;g***322;e deszcze za***347;niedzia***322;y styki w puszce przed domem i zrywa***322;o po***322;***261;czenie (straszne zak***322;***243;cenia na linii)... po naprawie dzia***322;a jak dawniej |
U moich znajomych nadal tak samo to wygl***261;da...
A, i jeszcze ma***322;a ciekawostka: nie daj Bo***380;e, ***380;eby si***281; u Was technik zjawi***322; w zwi***261;zku z ***322;***261;czem - op***322;ata za tak***261; przyjemno***347;***263; kosztuje 100 PLN + VAT i zostaje doliczona do rachunku. |
Witam
Chc***281; zmieni***263; net z Neostrady na Net24. Jak w tej chwili wygl***261;da stabilno***347;***263; Net24 na liniach TPSA. Czy w grach laguje jak kiedy***347; ?? Dajcie zna***263;. Dzi***281;ki |
I to im sie chwali , tylko zeby to jeszcze dzialalo tak caly czas ! :D
|
W ramach możliwości technicznych, podobnie jak TP, Netia podniosła prędkość uploadu dla opcji 6mbit do 512kbps.
Przy okazji, aktualne porównanie cen usług dostępu szerokopasmowego via BSA sporządzone przez UKE: Porównanie cen Internet BSA z ofertą TP |
Wracam po miesiecznej przerwie do torrenta i co widze UL na poziomie 60 kb/s ? :P OCB ? :P
|
Ja po wielu pr***243;bach nie mam z NET24 ***380;adnych problem***243;w.
Ustawienia: DNS 208.67.222.222 DNS 208.67.220.220 MTU 1452 bajt***243;w Strefa 22, kabelek(socjal) z tepsy. |
@rosol - po cyrkach, ktore przeszlismy (wszyscy, ktorzy uciekli od tpsy) wiem, ze dzwonieniem tam nic nie zdzialam, wiec sobie daruje.
Aktualnie eksperymentuje z OpenDNSami i podobnymi, dam znac jak to chodzi.. |
Cytat:
Co do oferty netii to wprowadzili nowa usluge... drozsza niz Net24 o pare zlociszy... a "ciagniecie"... identyczne jak neo:) zasysa zaleznie od (predkosci-dlugosci?) ***322;***261;cza|| Cytat:
|
Zostan z neostrada, z netia same problemy.
Np. Nizsze uploady, gorsze pingi, czesto zrywy (bledy DNS?) i trzeba odswiezac po kilka/nascie razy. Osobiscie nie polecam. |
najlepiej ci***261;gnie Pamela. :taktak:
|
Netia - polecacie?
co sądzicie o ofercie Netii, bo sie tam zamierzam przerzucic z neo? dobrze ciagnie?
|
Witam.
Dawno mnie tu nie by***322;o i od razu mam pytanie:) Jak macie ustawione MTU dla konfigu: NET24 1Mb na linii tepsy (strefa 22), modem Sagem`a. Pytam, bo ostatnio mam straszne problemy z UL, a chyba nie wszyscy seed`uj***261; na shellach. http://home.arcor.de/tomek_87/Screeny/ping001.png |
Cytat:
U mnie w domu w malym miasteczku daleko od miasta mialem pingi ok 30-40ms;) |
Cytat:
Załącznik 40120 |
Ja posiadam "Firmware Version: 1.00.09" ^_^.
I od miesiaca wifi dziala w miare normalnie - 2,4MB/s. |
Cytat:
|
Cytat:
@rosol - w tym cos musi byc, bo pytalem kumpla i ma dokladnie to samo i razem doszlismy do tego, ze cos z tym nie tak (kumpel z Lodzi). |
Cytat:
Test na Net24 1 Mbit wyszedł podobnie jak na DSL TP w mojej okolicy, czyli OK. |
Cytat:
udzielilem Ci tylko porady ze jak ktos probuje pomoc to powinno sie to uszanowac i powiedziec co i jak a nie wyjezdzac ze Ty wiesz lepiej. Przyczyn zapchania laczy jest strasznie duzo... i nie sposob wywrozyc z fusow dlaczego Ci wolno dziala a tak wogole to moze jeszcze robia jakies prace majace na celu usprawnienie infrastruktury i punktow styku tp-netia EDIT: a oto moj wynik z Lodzi z kablowki: Kto ma takie pingi ?||:haha::rotfl: |
@rosol widze ze Ci nerwy siadaja :D
co do Twojej wypowiedzi nadal twierdze ze wiem co i jak u siebie w sieci, kiedy widze ze "*****wo" chodi widze tez ze ejstem sam w sieci:) albo poprostu wylaczam siec i sam sobie siedze i sprawdzam jak mi net lata .... EDIT: od kilku godzin jest duzo lepiej ;) |
Cytat:
ktos probuje Ci pomoc a ty z morda...? sprawdz tez ilosc polaczen... jako admin powinienes wiedziec ze jak 3-4 osoby sie lacza z p2p a ograniczen w polaczeniach z klientami nie ma, to tez ogranicza ruch w sieci. Cytat:
|
Cytat:
|
[QUOTE=rosol;777979]Powiedz userom zeby ograniczyli upload... pewnie cos sciagaja i wysylaja przy okazji a to ogranicza lacze...
:sciana: ehhh wiesz wcale o tym nie pomyslalem ameryke odkryles normalnie !! Chyba jako admin swojej sieci wiem co i jak ... wiec nie musisz mi mowic o ograniczeniach sciagania itp .... ;) |
Cytat:
Cytat:
ostatnio zmienialem modem adsl na router z wbudowanym modemem i myslalem ze to przez to... Hmmm znowu zapchane lacza? |
Cytat:
Choc firefox czesto wywala "Nie mozna wyswietlic strony" i trzeba wcisnac pare razy F5.. |
Cytat:
niby ze w tescie spoko http://www.speedtest.net/result/124217690.png a www lata bardzo wolno |
Cytat:
|
Jak na neo bedzie jeszcze gorzej to co znowu wrocisz ? ;p :szczerb:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie gram, nie potrafie odpowiedzie***263; . Tak dostalem na 87 z***322; nie wiem skad oni to naliczyli ale tak wyszlo ;]
|
Cytat:
Przczytaj jeszcze raz mojego posta wyzej ;) edytowalem go ;p odp na pytania :D |
nie wiem dokladnie jaka cena jest-ale na stronce tpsa jest napisane wszystko.
a ten dsl jest na firme wziety. ale osoba prywatna tez chyba moze... |
osoba prywatna tez moze . a co przenosisz sie ? :D
Ja tam jestem zadowolony , teraz ostatnio sie router dosc czesto rozlacza co jest troche wkur.... ale nie jest zle |
Cytat:
@Oktawian89 a jak gra online ? u mnie w BF2 tak ok 50-60 na polskich serwerach a jak wejde na jakis zagraniczyny to ja pier*** ok 150-250 ;( Doslales juz jakis rachunek od netii? |
nie- caly czas mialem dsl'a 1mb- bo jego mozna bylo legalnie dzielic poza lokal, czyli cos, czego netia nie miala.
a teraz 1 mb zmienil sie na 4 mb a parametry widac sa ... tragiczne... |
Niee ;d
|
@Oktawian89
wracasz do TP ? |
sie smiejecie...
dzisiaj tpsa po 2 miesiacach w koncu zwiekszyla nam predkosc dsl z 1mb do 4 mb. zmiana- kompletnie niezauwazalna. dowod: http://www.speedtest.net/result/123987053.png jakos w ogole mi to nie wyglada na 4 mb...nawet pod 1 mb ciezko podciagnac. |
|
|
|
|
|
http://www.speedtest.net/result/115331494.png
aktualne testy :) sorki ze nie pisze w jednym poscie ale nie mam juz mozliwosci edycji :( http://www.speedtest.net/result/115336089.png http://www.speedtest.net/result/115377323.png |
Cytat:
Preferred DNS server address for Open DNS is: 208.67.222.222 Alternate DNS server address for Open DNS is: 208.67.220.220 |
mozna ich adres prosic ?? :>
|
Cytat:
zmienilem DNSy na OpenDNS i duzo lepiej ;) przynajmniej w pingach ;p |
Cytat:
|
Jak gram w Cs na polskich serwerach mam pingi rzedu 300 -500 :|
I sobie nie pogram w nic .. . Te 6 MB moge sobie o kant sosony .. rozje... :/ |
Cytat:
http://www.speedtest.net/result/114885789.png pingi do onetu ~51ms do wp ~ 53ms do google.pl ~80ms |
Cytat:
Z FTPow gorzej, stronki tez wolniej niz na 6mb neo :-(. |
Cytat:
jedynie transfer czasem jeszcze skacze no i jak narazie nie udało mi się osiągnąć max speed'a... ale póki to kosztuje 1zł/m-c to przeboleję... |
Spokojnie... zrobia na pewno ze bedzie smigac jak talala... a pingi... hmmm @adbok pokazywal mi screeny i do wp, onetu itd na poziomie 50ms, wiec da sie grac.
|
pingi masakra w zadna mp sobie nie pograsz :/ bo lagi , lagi i jeszcze raz lagi !
|
szybko***347;ci to nadal brakuje do wykupionej, ale najgorsze s***261; PINGi
do serwera w Lublinie 652 ms :O to jakie s***261; gdzie***347; za wod***281;? |
no po kilku h siedzenia na necie moge powiedziec ze jest duzo lepiej :) co prawda sa jakies "dlawienia" w okolicach 100KB/s ale jest dobrze bo wczoraj bylo max 64KB/s
http://www.speedtest.net/result/114595866.png EDIT: Dostal juz ktos rachunek od netii? http://img386.imageshack.us/img386/4...1637fs9.th.jpg |
Cytat:
Ja tak juz mam od poczatku kwietnia na szczescie. Z tego co wiem to dzisiaj "robili" Lodz (kilku kumpli potwierdzilo). Ciekawe kiedy w calej Polsce "wyprostuja" to dobrze do samego konca? :-) |
|
Cytat:
|
Cytat:
|
zazdroszcz***281;, bo ja mam co***347; takiego:
Cytat: TP SA potwierdzi***322;a mo***380;liwo***347;***263; realizacji Twojego zam***243;wienia. Twoja us***322;uga powinna ju***380; by***263; aktywna. Na Twoim obszarze, podczas korzystania z us***322;ugi sta***322;ego dost***281;pu do Internetu, mo***380;e wyst***281;powa***263; obni***380;ona pr***281;dko***347;***263; przesy***322;ania danych, wynikaj***261;ca z przepe***322;nienia punkt***243;w styku mi***281;dzy TP SA i Neti***261;. W ostatnich tygodniach Netia z***322;o***380;y***322;a w TP SA wnioski o rozbudow***281; pojemno***347;ci punkt***243;w styku. Oczekujemy na informacj***281; z TP SA o terminie ich rozbudowy. - |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:00. |