![]() |
Nie używałem nigdy tej funkcji, ale z tego co wiem to mM w locie to składa.
|
wiadomo ze od jakiejs tam wersji MM dzieli pliki <4gb zeby upchac je np na dysku zewnetrznym w fat32. a jak jest pozniej z poskladaniem do kupy takiego pliku przy powrocie na dysk ps3?
u mnie ma z tym problem konsola. jezeli to w ogole dziala tak jak napisalem :szczerb: |
Generalnie rzecz biorąc to na każdym OFW jest problem z home i game. Aby drania spacyfikować używa się peek & poke.
Homebrew CEXowe będą działać nawet na DEX OFW 4.21 jeśli są mają FSELFy (oczywiście mówimy o plikach wykonywalnych, nie paczkach). Wyżej już nie. Stąd linie DEX. W tym mM po prostu coś jest zepsute. |
To wina FW > 3.55 ;)
|
tak cos tam mowiles. ale nie pamietalem co dokladnie, a jak pomyslalem ze gdzies to tam jest, ale nie wiem gdzie. to wolalem post napisac ;]
to wina MM czy DEX? jezeli MM to dlaczego nikt nic z tym nie zrobi. sam juz nie wiem po cholere mi DEX MM, skoro CEX na DEX tez dziala. zaraz sie okaze ze showtime nie dziala mi tez dlatego ze jest DEX pkg :szczerb: |
Przecież mówiłem, że na fw 3.60+ NIE MA dostępu do /home a do /game jest ograniczony. Jeśli jesteś na DEX CFW 3.55 to niestety jest to samo na tej wersji mM. Używaj wersji CEX i na 3.55 będzie dostęp. ;)
|
mam dexowego MM w skrocie wersja 4.5 czyli ostatnia. dzis chcialem grzebnac w sejwach w katalogu home i tu zaskoczenie. probuje otworzyc home [w hdd0 dla jasnosci :P] i pstryk okno sie zamyka. to jeszcze raz i znowu sie zamyka. i tak w zasadzie mozna do usrania. nie moge otworzyc tego katalogu. zadne restarty konsoli czy MM nie pomagaja. co sie moglo wydarzyc? przede wszystkim jak to naprawic.
|
No to trochę mało, ale wystarczająco. Zmień na Kakaroto, syscall 35. Mniej kompatybilny z app_home ale na takim grałem w GoW i DS (w DS nie grałem nigdy od nowa tylko load save'a i kontynuacja gry, którą zacząłem za czasów OFW).
|
Hmm jeśli chodzi o to co pisze mi w multiMAN o informacjach systemu... Firmware 3.55 [SC-8 |Hermes]. Sam oprogramowania nie instalowałem więc wiem tylko tyle :)
Po stronie PS3 używałem właśnie serwera FTP multiMAN'a. Spróbuję wieczorkiem użyć programu, który podałeś. |
Cytat:
|
Pytałem o wersję i "rodzaj" CFW, a jeśli używasz OFW i dongle'a to nazwę payloadu.
Cytat:
|
GOW tak robiłem, bo też gdzieś czytałem, że można usunąć pliki video w innych językach i folder update, potem zgrywałem jeszcze raz, waży tyle samo ile rozpakowana, przygotowana do kopiowania. Więc myślę, że transfer FTP przebiegł pomyślnie. :)
|
Może to głupie ale czy próbowałeś usunąć gry i wrzucić je jeszcze raz? Jest opcja, że podczas transferu przez FTP coś się zkaszaniło :P
|
W multiMAN przy użyciu trójkąta mam tylko Premissions (bez "fix"), którego używałemo przed uruchomieniem gry w obu przypadkach, tak samo jaki update gier, których do żadnej z dwóch wymienionych nie znalazł.
Paczkę sobie zainstalowałem, tak jak pisał "szczuru", przebiegło to bezproblemowo. Co do posta #205, którą odpowiedź pominąłem? Za brak edycji sorry, poprzedniego edytowałem 3x, tego następnego 2 i jakoś mi się to pomieszało, mój błąd. ;) |
Jaki jest sens instalacji tego jak jest wbudowane w multiMANa? Wybierz grę i pod trójkątem masz różne magiczne opcje m.in "fix permissions".
Paczki PKG instaluje się z opcji Install Package Files w zakładce Game lub Settings (jeśli masz zmienioną flagę z Retail na QA). Jeśli zainstalowane masz programy poszerzające możliwości tych skryptów (np. Rebug Package Manager albo XMBM+) to są nieco inaczej nazwane. Po tzw. instalacji, program pojawia się w przypisanej kategorii np. Game i stamtąd się go uruchamia tak samo jak dowolną grę z PSS. Nie odpowiedziałeś na wszystkie pytania z postu nr. 205... Nie pisze się też kilku postów pod rząd. Od tego jest opcja edytuj, aktywna do dwóch godzin po napisaniu pierwszego posta. |
hmm, mam pewien problem, link odsyła mnie do strony głównej, kopiuję cały adres i nic, znowu strona główna. Zarejestrowałem się ale nadal nie ma konkretnego pliku do ściągnięcia... Coś nie tak ze mną czy z linkiem ;) ?
OK. Znalazłem, ten plik waży 100kb? taki mi się ściągnął. Pytanie: Gdzie go mam odpalić w ps3 ;)? MultiMAN czy w XMB? Sorry, doczytałem już. W międzyczasie trochę grzebię, więc na bieżąco będę podsyłał info z postępów. Więc zainstalowałem ten plik .pkg. W kolumnie z grą pojawił mi się plik do instalacji, tak jak pisałeś przez kilka sekund był czarny ekran, ale dalej mam czarny ekran i zawiesza się ps3 po przejściu przez to menu które się włączało.... Jakieś sugestie :)? Edit: sprawdzałem teraz Demon Soul's, tam z kolei czarny ekran pojawia mi się wcześniej niż poprzednio, od razu po wybraniu nowej gry, bez możliwości ustawienia jasności czy jakiś tam opcji :) |
Ściągnij i zainstaluj to:
http://ps3.dashhacks.com/system/file...w_CFW_3.55.pkg Uruchom, przez kilka(naście) sekund będziesz miał czarny ekran po czym albo wróci do XMB albo zresetuje sie konsola. Po takim zabiegu spróbuj odpalić grę ;) |
Witajcie. Podłączyłem do neta (czasem sprawdzałem w multiMAN'ie update gier dla łatek z trofeami), zaktualizowałem tego multi do wersji 4.0, zmieniłem też w opcjach z 1080 na 720, bo wyczytałem gdzieś, że nie obsługuje 1080. Dalej czarny ekran i zawiesza.
Co do tego fix'a? Trzeba coś przy tym kombinować? jest opcja, że to pomoże? |
GoW Collection wymaga 3.01 ;) Przynajmniej mój import z USA :P
|
Twoje konta na konsoli to konta użytkownika, ale CellOS nadaje prawa wyłącznie roota wszystkim plikom, które nie zostały utworzone/wgrane przez XMB. Kiedyś był taki program jak "Fix permissions", obecnie można zrobić to z poziomu multiMANa.
Nie wiem, pisałem z pamięci i wydawało mi się że to jest właśnie gra dla 3.56. GoW Collection się już dawno pozbyłem (wymieniam gry, zostawiam tylko ponadprzeciętne jak np. Demon's Souls). Gdyby wymagany fw był za wysoki to gra zaproponowałaby update czego oczywiście robić nie wolno. ;] Wersja "02.09.02" (coś nie tak z tymi numerkami ;]) to ostatnia oficjalna, tworzona przez DeanK. Kolejne, v3 to modyfikowana przez Team Cobra, a v4 przez nich razem. Obie te gry na pewno chodzą na Twojej wersji MM. |
Podłącz konsolę do neta, skonfiguruj połączenie i odpal MultiMana. Wciśnij R3 to włączy Ci sie jego aktualizacja bo używasz już archaicznej wersji ;)
|
multiMan 02.09.02, konto moje na ps3, zapewne zwykły użytkownik, CFW 3.55.
MultiMAN nie proponował żadnych zmian, czyli muszę sobie coś pokombinować rozumiem. W końcu odpowiedź, która zawiera konkrety. Dzięki serdeczne |
A jaki jest właściciel plików? Root czy zwykły użytkownik? Jakiego Backup Managera używasz (konkretnie, MM też jest kilka)? Na jakim fw? CFW czy OFW z dongle'm, a jeśli tak to z jakim payloadem?
W każdym razie GoW Collection jest dla 3.56 i trzeba zmienić mu w PARAM.SFO informacje o wymaganym fw na 3.55 (np. multiMAN sam zaproponuje zmianę). Demon's Souls natomiast nie wymaga żadnych kombinacji. I tak jak pisałem, chodzą tylko z dev_bvd na payloadach Hermesa i KaKaRotoKsa. Z app_home się wieszają. Nie wiem jak wyglądają pirackie releasy tych gier, ale z PS3BD-ROM problemu nie ma (jak zawsze :P). |
nigdy nie uruchamiałem przez app, zawsze z ikony płyty. Pierwszy raz zgrywałem grę z PC, i w obydwu przypadkach ten sam problem :)
|
Po wybraniu gry w Multimanie i powrocie do XMB (menu konsoli) zamiast Obliviona powinieneś widzieć swoją grę dwa razy w zakładce "Gra":
-jako folder app_home -jako "grę na płycie" Domyślam się, że odruchowo uruchamiasz przez "app_home" a powinieneś przez ikonę płyty. Sprawdź i daj znać ;) |
Problem w tym, że w napędzie mam cały czas Obliviona, więc automatycznie jak odpalam zawsze ps3 jest oblivion, włączam grę z multimana oblivion znika i wskakuje docelowa gierka... Czyli źle skopiowałem te 2 gry? bo teraz niebardzo wiem już o co chodzi :). Aktualizacji nie ma, a po włączeniu GOW I lub II z ekranu gry jest czarny ekran i nic dalej. W Demon Souls problem taki że po ustawieniu opcji wstępnych po kliknięciu zakładki nowa gra , ustawiam jasność jakieś pierdoły, daje dalej i muzyka leci i czarny ekran, muzyka oczywiście powtarza się motyw zacięta jak w tych opcjach. W obu przypadkach gry chodzą ale jakby do momentu rozpoczęcia rozgrywki, w każdym przypadku trzeba resetować konsolę... Jakieś rady ?
|
Zgadza się. Pamięć już zaczyna zawodzić. ;]
|
Cytat:
A dev_hdd0/GAMES jak i dev_hdd0/GAMEZ to dwie główne ścieżki, w których backup managery szukają gier ;) |
Te gry nie chodzą poprawnie "dev_hdd0/APP_HOME/" tylko "dev_bdvd/".
Innymi słowy, musisz włożyć jakąś PS3BD-ROM do napędu i wtedy zamiast tej gry pojawi się gra, którą montujesz za pomocą multiMANa. W "dev_hdd0/games/" XMB szuka gier np. tych instalowanych z paczek PKG. |
Witam, otóż problem mam taki, skopiowana gra na ps3 cfw 3.55, na multimana God of war collection i demon souls, skopiowałem pliki z komputera (BLESjakieś tam cyfry[god of war], BCUS02934-[Demon Souls] i zgrałem do folderu w ps3 hdd/GAMES, tam gdzie znajdują się już jakieś inne gry, tyle że mam je zgrane z oryginalnych płyt które nadal posiadam i ładnie chodzą. Problem w tym, że i w przypadku GOW i DS gra się ładuje, w menu wybieram wszystko i przypuszczam że gdy dochodzi do momentu ładowania nowej gry, pokazuje się czarny ekran i tylko idzie zrobić reset ps3 za pomocą klawisza zasilającego z tyłu. Ma ktoś jakiś pomysł? nie bardzo wiem co zrobić, może coś źle skopiowałem, jest jeszcze inny folder w ps3 games małymi literami, tam mam wszystkie te gry, które są w GAMES, oprócz tych które skopiowałem z komputera, ma to znaczenie???
|
Ja też na razie poczekam, już raz musiałem schodzić z 3.56 na 3.55 mając PSP. O tyle dobrze że nie wywaliło full brick'a.
|
Narazie chyba lepiej zaczekac.
|
o ile JFW nie jest fake to ok, aczkolwiek gier powyzej 3.55 zapewne nie ruszy. no chyba ze masz oryginal. wtedy ci cos podeslą.
moze powstanie nowe CFW w oparciu o tego dongla. jak to sie juz raz zdarzylo. |
Jest w ogóle sens w to inwestować? Ja i tak czekam na zapowiadany twór Jaicrab.
|
Ano prawda. Chociaz narazie zostalo pokazane odpalenie tylko PES 2012.
|
Sorry za post pod postem ale oczywiście nie ma funkcji edytuj. Doszły mnie słuchy że rozebrali już najnowsze klucze i zrobili Jail Break 2, który ponoć odpala gry z BD -kopie i zachowuje wszystkie funkcje CFW ale nie umożliwia gry z HDD gier z wyższym FW niż CFW, to prawda czy fake?
|
Cytat:
|
Panowie a może ktoś próbował czy singstara z ps2 jak zrobi się obraz lub wypali na plytę to teraz rozpozna na tym najnowszym multimanie czy nie bardzo ? chodzi mi o późniejszą zmianę płyty po wciśnięciu SELECT w singstarze z PS3 bo nie bardzo wiem jak to ugryźć
|
Cytat:
|
multiMAN ver 02.08.10 UPDATE (20111005-183000)
Kod:
|
@arcade nie ekscytuj się kolega stwierdził fakt że nie działa żeby inni się nie forsowali z tym a twój sarkazm jest nie potrzebny w szkole już uczą że jak posmarujesz to jedziesz i nie trzeba tego nikomu przypominać
|
Cytat:
a morze jeszcze support do trzepani gruchy bys se zazyczyl |
Loader PS2 niestety nie działa tak jak loader PSX, więc trzeba czekać :/
|
Już jest MM v.02.08.05 - tylko gdzie implementacja loadera ps2 bez cobra usb?
|
I wyszedł następny multiMAN v02.08.03:
Linki: multiMAN ver 02.08.03 UPD* (20111001-153000).pkg ( 1.76 MB) multiMAN ver 02.08.00 BASE (20110929-223000).rar (16.11 MB) multiMAN ver 02.08.00 FULL (20110929-223000).rar (97.47 MB) Nowe wersje będą publikowane tutaj: http://www.ps3hax.net/showthread.php?t=24701 |
Chyba nie było o tym mowy, to napiszę, że do multiMAN v02.08.00 weszła bardzo ciekawa opcja z supportem dla gier PS1:
* Added: Support for launching PSX games from CD-R discs (XMMB Game Column and other display modes) * Added: Launching directly ps1_emu.self or ps1_netemu.self from file manager will make multiMAN assign your Memory Cards properly, too * Added: Options to set preferred Video Mode for PAL and NTSC PSX titles (default/480/576/720/1080) Do tego władować Cobra USB i mam gierki z 3 konsol :D |
>> http://forum.cdrinfo.pl/f106/co-tam-...a-dysku-87830/
Cytat:
|
dobra prawie okielznalem sytuacje. winne bylo fixpermission. patchy nie instalowalem zeby nie poglebic problemu.
zrobilem znowu backup i tym razem zadzialal, ale to pewnie przez to ze nie bylo 90% rzeczy. raptem kopia 2gb. czyli da sie. a tak przy okazji gdzie jest katalog uzytkownika. savy, trophy itp? //znalazlem w FAQ. niestety mam wrazenie ze tak skopiowane pliki. tzn z poziomu MM nie sa wykrywane przez gry. |
To zależy od używanego syscalla. Dla 8 i dla 36 ustawia się inne prawa do plików. Trójkąt na grze i tam wybierasz fix permission.
A może sobie zaaplikowałeś patcha z kluczami do 3.60? Wtedy to za Chiny ludowe nie odpalisz gry... Ostania wersja dla fw 3.55 to 1.08 albo 1.09, sprawdź sobie. |
fixa sie juz nie uzywa bo multiman nadaje odpowiednie uprawnienia... Moze byly tam jakies pliki podmieniane lub modyfikowane w tym GT5, no chyba ze to z org plytki to dziwne...
|
nie moge dojsc do ladu z moim pudlem.
sformatowalem dysk, wgralem KMEAW, BDEMU, MM 2.2 wrzucilem przez multimanowego ftpa GT5 i nie moge odpalic.black screen. czy fixpermission nadal sie uzywa? za czasow multimana 1.16 uzywalem ale stopniowo przestalem. wszystko dzialalo. kiedys wrzucalem przez blackboxa teraz przez MM. |
To jest upierdliwe przy więcej niż 2 elementach. :D
|
zrobilem tak przed napisaniem posta :szczerb: po prostu pytalem z ciekawosci bo to upierdliwe przy wiecej niz 5 plikach.
|
Cóż... Managery plików na PS3 pozostawiają jeszcze wiele do życzenia, tak samo jak FTP.
Trochę to głupie, ale szybciej będzie zrobić to przez FTP - na PC sobie możesz zaznaczyć, które pliki i które foldery chcesz i gdzie dodając do kolejki. |
czy MM posiada opcje zaznaczenia wszystkich plikow z folderu?. potrzebuje przeniesc kilkadziesiad plikow z dysku usb. nie bede robil tego pojedynczo :O
|
Dobrze mówisz. Bez emulatora nie będzie działać funkcja BD Mirror.
Aplikacja dla dongla Cobra podobno montuje obrazy płyt. Żaden otwarty Backup Manager póki co nie. |
nie da sie. na ps3 nie ma jako takich obrazow gier, poki co. po prostu jedne wymagaja oryginalu w napedzie i emulacji. inne tego oryginalu w napedzie niepotrzebują. mam tu na mysli foldery z grami. na pc sa obrazy tu sa ripy dyskow bd w postaci struktury katalogow. poprzez ladowanie obrazu w multimanie mam na mysli wybranie gry. i teraz jedne da sie odpalic z ikonki plyty w XMB i to chyba zawdzieczamy emulacji. a inne z opcji ktora jest nad instal package bla bla bla. niepamietam jak ona sie nazywa. niech ktos mnie poprawi jezeli sie myle.
|
A to da sie zamontować obraz by działały bez płyty jak w Daemon na kompie?? Jak?
|
bdemu to blueray disc emulator. cos jak daemon tools na pc. ale obraz laduje sie w multimanie. bez tego nie odpalą wszystkie gry.
|
Wszystko działa, pytanie mi tylko jedno, po co mi w ogóle ten BDemu?? Co to daje?? skonfigurowałem Multimana tak, że wszystko działa, zainstalowałem BDemu i w sumie bez różnicy. Pojaśni ktos?? A wersja multimana najnowsza rzecz jasna
Mam jeszcze jeden problem, ale ten jest nieco inny. Chodzi mianowicie o przesyłanie plików z kompa na PS3, Używam (PS3) FTP server v1.2 i na kompie FileZilla (najnowsza werjsa). I problem polega na tym że jak juz wybiore pliki i foldery które chce przesłać do katalogu na Ps3 (bla bla bla i takie tam) To że tak powiem - nie chce rozpocząć przesyłania. Trwa rozpoczynanie czasami nawet do 5 minut, a potem się ukazują nieudane transfery... I tak próbuję 50 razy aż zacznie przesyłać, bo jak zacznie to już pliki idą, ale to się nei zdarza często, i muszę siedzieć przy kompie i czekać aż zacznie przesyłać(Denerwujace to jest bo nie raz czekałem z 20 minut:/) ma ktoś pomysła? |
Ilość załączników: 3
Ja się zastanawiam kiedy ludzie nauczą się podawać wersje programów które używają i z którymi maja problemy...
Najnowszy multiMAN (nie licząc update'ów, zwykle ostatnie posty w temacie): >> http://psx-scene.com/forums/f192/mul...hd-bdmv-72826/ BDEmu2 wymagany. Pierwszy niekompatybilny. Wyedytuj sobie linijkę w "dev_hdd0/game/BLES00608/options.ini" adekwatnie do ścieżki do jakiej chcesz mieć w grywane gry. Domyślna to "dev_hdd0/GAMES/". Polecam też skórę Media Cabinet: |
Miałem tez tak nic nie startowało w Multimanie ,odinstaluj MM zainstaluj Bdemu2 zainstaluj ponownie MM .
zassałem z psx-scene bdemu2> http://psx-scene.com/forums/attachme...dmv-bdemu2.rar i pomogło napisz czy ci tez pomorze. |
No tak ale Gaia zapisuje gry w innym folderze, chociaz Multi Man i tak ej wykrywa heh:P dobra testuje, zaraz dam edit i opisze co to zmieniło
EDIT: Zapomniałem dopisać, że wyskakuje mi komunikat że owa gra nie moze być na internal dysku(ale pisze tak przy KAŻDEJ którą testowałem a było ich na prawdę sporo) Ok tamto naprawiłem, wystarczyło zmienic usawienia -.- Ale z innej paki to pisze mi ze mam niepoprawna wersję BDEMU, mozesz cos zaradzić?;-) soft 3.55 Kmeaw |
Gaia moze sobie tam byc, chociaz wedlug mnie zbyteczna. Dograj bdemu do multimana 2.00.04 i powinno byc git
http://www.speedyshare.com/files/29052385/BDEMU_new.rar |
Nie, nei mam bo w paczce którą sciągnąłęm nie było, tylko dziwi mnie że wszystkim chodzi a mi nie:P A chyba to że mam Gaia manager zainstalowany to nic nie zmienia :P? :)
PS: Chodzi konkretnie o to że nie mogę poprawnie zamontować żadnej gry na MultiManie |
Dantek a masz dograny do multimana BDEMU ? Sciagnij ostatnia wersje 2.00.04 do tego bdemu i powinno wszystko banglac.
|
Ludzie poratujcie mnei bo juz nie mogę z tym multimanem, tak wszyscy chwalą a mi on w ogóle nie działa ani troche.... Wchodzę w niego, wybieram grę i wciskam X po czym przenosi mnie do XMB, a następnie co?? Ikona płyty i pokazuje sie ta która jest w napedzie... WTF?? Albo całe życie spedzę ze starym Gaia Manager albo ktos moze mnie poratuje? xD Sorka ale juz mnie krew zalewa ;/
|
Cytat:
Cytat:
|
a jakie zmiany są ? bo kod dla zwykłego śmiertelnika nic nie daje
|
No i wyszedł znowu multiman, tym razem w wersji 2.00.04. Pikanterii dodaje fakt, że autor udostępnił kod źródłowy :D
|
Od kiedy update'y instalują się same w tle? :P
|
Może zainstalował Ci się ostatni update do GT5? Jeśli tak to usuń go i gra powinna działać.
//Ostatni update do GT5 jest podpisany kluczami 3.60. |
Wg. jakich opisów?
Jakiego backup managera używasz i w jakiej wersji? Jaki masz CFW (akurat z innego tematu już wiemy, że 3.55-Kmeaw)? My nie wróżki. :P |
Mam jeszcze jeden problem odnośnie uruchamiania gier.
Robiłem to według opisów. Mam GT5 skopiowałem go na dysk i jak chcę uruchomić to czarne tło tylko. |
Raczej haker herbu "dobrze mi z talarami Sony w kieszeni". ;) Jakoś z Wii nie ma tego dylematu moralnego... I zupełnie przypadkiem Sony wycofało pozew wobec F0.
Film pokazuje postawę: "jestem za***isty, ale nie zdradzę Wam tego sekretu". Akurat tego to nie wykorzystasz w żadnym niecnym celu ponad to co można robić na Rebugu. A żeby zmienić tą flagę to i tak trzeba już mieć coś do uruchamiania homebrew, w tym przypadku Linuksa, bo pod niego są narzędzia. |
Widac ze to haker herbu "bialego kapelusza". Wiedze ma, udowodnil na filmie, wiec dla uznania wystarczy. A jesli upubliczni, to piraciarze wykorzystaja to w zlym celu.
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone przy u***380;yciu Tapatalk |
Bo to Matieulh... On tak ma. Też nie lubię takiej postawy, ale z drugiej strony patrząc nie kryje się ze swoim imieniem i nazwiskiem, więc nie jest dobrym pomysłem wypuszczać takie info w świat sygnując swoją osobą.
|
Wszystko ok.
Odinstalowałem i na nowo zainstalowałem i śmiga. Miałem tez problem z bdemu ,nie mogłem zainstalować wywalało mnie na reinstalowanie FW, znalazłem bdemu2.rar i śmiga . Dzieki jest ok. Ciekawe czy kiedyś ujrzy światło dzienne ta opcja z kombinacją klawiszami pada " QA Flags" nie rozumiem takiego czegoś mam ale się nie podzielę.To po co się k.... chwali. |
U mnie jest około 80MB wolnego RAM.
Nie wiem jakim cudem zeżarł Ci 256MB. |
Siemka
Zainstalowałem Multiman-a v2.0 Full Z tej str.>http://psx-scene.com/forums/f6/multi...ay-mode-86126/ I jak uruchamiam browser to wyskakuje mi komunikat za mało pamięci systemowej ,czy macie podobny problem i czy jest na to sposób.? |
Ilość załączników: 1
Kod:
01.17.00 -Wraz z wersją 1.17.1 multiMAN zmienił gui na - w końcu - 'porządnie wyglądające'. Te skróty klawiszowe doprowadzały mnie do szewskiej pasji. :P |
No i mamy MultiMANa 1.17. Testował już ktos? Jakies istotne zmiany? Może jakies zmiany w uruchamianiu gier bez płyty(np. God of war 3)?
|
w wiekszosci rodzaji wygladu multimana jest pokazany przycisk R3 ze jest UPDATE wiec co tam specjalnie pisac. Przynajmniej w tym MODE VIEW ktorego ja uzywam to mam to opisane. Polecam @Diabolique przejrzec pliczek nagivation.txt dolaczony do paczki z multimanem zawsze w ktorym opisana jest cala klawiszologia. Wiadomo wszystkiego odrazu czlowiek nie zapamietam ale co potrzebniejsze zostaja w pamieci ;)
|
ze mozna to zrobic z poziomu konsoli. zawsze leca archiwa z progsem :P
|
o czym nie wspomina ?
|
mi sie wczoraj do 16.14 udalo to zrobic przez net. nikt o tym nigdzie nie wpomina :P zobaczymy czy dzis da rade
|
Mi ostatnio cos nie chce sie zupdatowac przez neta. Nie wiem czy problem z serverem multimana czy cos innego:/. Takze z pendrvia updatuje ostatnio.
|
czy updejt przez net jest nie wskazany?
|
multiMAN v1.16.15 Released - Showtime Player Integration
Cytat:
Co tu pisac. MultiMan RULE`Z !!! |
jest. Nie przez siec to z pendriva poprzez Install Packages odpowiednie pkg.
|
A to aby nie jest upd przez sieć? :P
|
L3 to wciśnięcie lewej gałki - analogicznie R3 - prawej.
|
jesli mam byc szczery to moj pad konczy sie na R2. nie zlokalizowalem jeszcze R3 :szczerb:
|
Jak masz uruchomionego MultiMan'a to wciśnij R3 :]
|
jak to zainstalowac? uaktualnic poprzednią wersje, czy wgrac od zera?
mam wersje mega, a to jest base wiec, tylko aktualizacja (?) :hmm: |
multiMAN 01.16.12 + 01.16.13 ***8211; Support for New Version of ebootFIX Tool
01.16.12/13 - * Added: new options in options.ini: [usb_mirror], [verify_data] and [download_dir] * Added: support for new version of "ebootFIX" tool (PSN-style XMB games) * Added: support for ***8482;, and symbols when renaming game titles (converts (TM) (R) and (C) to ***8482;, and ) * Changed: Max number of games in the list set to 2048 * Added: [START]+[SELECT] restarts multiMAN * Added: RELOAD.SELF to multiMAN USRDIR folder (this way multiMAN can be launched from other applications) * Added: support for XMB*.PNG images in themes (XMB0.PNG->PIC0.PNG, XMB1.PNG->PIC1.PNG, XMB2.PNG->PIC2.PNG) * Added: proper detection of spoofed firmwares * Added: /ps3_home/archive folder for .mmiso. experimental support (not available yet) * Fixed: Prompt to change PARAM.SFO when launching newer games * Fixed: Prompt to change PARAM.SFO version even when PS3 FW version is the same multiMAN ver 1.16.13 BASE (20110403_011613).rar |
Co do MotorStorma (jesli masz wersje BCES-00484) to sprobuj zamienic pliki gry na te z tego fixa i powinno zabanglac :>
http://www.fileserve.com/file/CXzhB9q[/QUOTE] Dzięków ka za precyzyjna odpowiedz pozdrawiam. I sorka dla innych za śląski ,ale po 2l wina zawsze się mi załącza.:) |
Cytat:
Co do zmiany topikow to nie mam pojecie czemu ci sie tak zrobilo. Co do MotorStorma (jesli masz wersje BCES-00484) to sprobuj zamienic pliki gry na te z tego fixa i powinno zabanglac :> http://www.fileserve.com/file/CXzhB9q |
kurde, niby my wszyscy poloki, ale za pierona nie wim o czym @arcade pisze :/
|
Osobiście nie wiem co ma usługodawca neta, do wyświetlania topicków... Ale nvm... chociaż proszę zmień "ktury" bo ja na to patrzeć nie mogę...
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:21. |