![]() |
Nie, jedno znalazłem niedojedzone, a więcej gotować się nie chciało.
|
Cytat:
ten topic czytają wstydliwe pensjonarki :taktak: Cytat:
|
Zjadłem jajko z majonezem.
|
To teraz mam prośbę.
Rozejrzyj się dokoła. Czy ja tam też jestem telepatycznie? Bo jak nie, to mam haluny :haha: |
Symbolicznie.
Telepatycznie. |
Cytat:
Cytat:
|
zaraz napiszę do Majoneza by mnie na listę wciągnął, jak to jest możliwe że na niej jest Dark. Dark proszony o pilny komentarz w tej sprawię w tym temacie.
|
Cytat:
Ale na zlocie Mario też jest, naprawdę. PS Sorki za edycje, ale knefle mi się pomyliły. Juz jest ok. |
Na zlocie jest super.
Jest też Mario :) |
grzeniu ja sobie tylko żartuję :-)
|
Cytat:
Skoro nie znamy sie osobiście, to nie przypuszczam, że na forum zwracasz się do mnie z imienia tylko z nicka. Proszę więc zwracać sie do mnie z małej litery - podobnie jak wymagał rycho. Ale jak zjawisz się na zlocie, to pozwolę ci mówić do mnie z dużej litery :D |
Abstrahuje pan od układu odniesienia!
|
Ja wiem.
Majonez skisł. |
Eee... Że co? :D
:hmm: O proszę, w moim przypadku piwo pomaga - na trzeźwo napisałbym ten esej :szczerb: |
grzeniu a może Grzeniu, zasada pisania Twojego nicku jest niejednoznaczna, bo masz np. grzeniu, ale w opisie masz "Pozdr./Grzeniu" Więc to rodzi swoiste pomyłki. Co do tej kwesti myślę że trzeba by napisać jakiś stosowny temat, a esej czy rozprawkę powinien napisać Dark, który dopuścił się haniebnego czynu otwierając i umożliwiając rezydentom tego miejsca ucieczki, co nastąpiło...
|
A ty doginaj po piwo, zanim zagięta czasoprzestrzeń ci to uniemożliwi.
|
Grzeniu już nie marudź i nie zaginaj tak czasoprzestrzeni xD
|
Cytat:
|
ten skrzat z avatarku literówkę Ci wstawił xD "revolwer0"
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Podwójna lewatywa od siostry Jarson i będzie jak nowy :taktak: |
Chętnie bym mu dał ze tę absencję, ale za cienkibolek jestem :sciana:
|
Cytat:
|
Majoneza zasłoikowali.
Żeby mu tylko termin ważności nie wyszedł. |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A co do zestawu to zawsze jakiś mam, startowy, rozszerzony a czasami nawet zestaw ekstra ;). Chociaż w zależności od ekipy zestaw startowy może być też zestawem końcowym :haha: Cytat:
Bawiłem się tymi mniejszymi, raptem numer telefonu da się zapisać i czasami nazwisko. Ewentualnie akcje w telefonie typu włącz BT i połącz z danym urządzeniem np. w samochodzie albo włącz WiFi i połącz z daną siecią w domu. Jedyne co tu przeszkadza to, że musisz mieć włączone NFC cały czas bo jak chcesz odblokować telefon, wejść do opcji, włączyć NFC i przyłożyć tag to się nagle okazuje, że szybciej bo z widżetu włączysz BT czy WiFi. Jak dla mnie póki co NFC to taki ficzer a nie ficzer ... I tak wiem mogę zrootować telefon i włączać NFC jak chce i może być nawet aktywne przy zablokowanym ekranie. Pytanie tylko po co takie kombinacje. |
W piątek właśnie tak dolatywałem, ino nie biegusiem, a autem, gdyż mogłem - 15 kilometrów. Do sklepu całodobowego czynnego do 24.
|
Zestaw startowy jest, jak sama nazwa mówi, na start.
A potem trzeba dolecieć. Biegusiem :taktak: Chyba, że jest się przewidującym. |
Cytat:
|
Szukamy tagów NFC :P Coś polecisz?
|
Mnie sie wydaje ze ma inaczej by sie nie pokazal :D
|
Kobita wyjechała na weekend, to się pokazał :D
@Majonez - a piątkowy zestaw startowy masz? |
A Ty tylko tematy o majonez is back, pilka nozna i sprzedam, to Ty cicho siedzisz a nie my :P
|
Co tak tu ucichło? Tylko tylu starych wyjadaczy zostało :(
|
Rycho siedzi jak zwykle na IRCu.
|
Cytat:
Cytat:
btw ktoś jeszcze siedzi na kanale CDRinfo na IRCu? ;) |
Cytat:
Cytat:
A 15 lat temu faktycznie się nie pisało z pl znakami, ale z tego co pamiętam tylko na czatach i to zwłaszcza zagranicznych. W pozostałych miejscach obowiązywała poprawna pisownia, a na niektórych forach można było zarobić bana w 5 minut, jeżeli nie stosowało się do zasad. Cytat:
Tak, nadal WRO i raczej tak zostanie :). Wybierasz się może w moje rejony :>? |
Cytat:
|
@grzeniu "Think different" :rotfl:
|
MAC oszczędza klawisz alt....
|
Owszem.
Dzisiaj pisanie bez ogonków, to zwykłe lenistwo usprawiedliwiane zasadami netykiety sprzed 15 lat. Ten alt się nie wytrze ani nie zużyje, bo właściwie do niczego innego nie jest używany. |
@Majonez większa kultura panowała, znaczy tak mi się wydaje. Cóż teraz wszystko jest bardziej masowe, pewne usługi z dawnych lat przechodzą ewolucje: fora -> FB/MS/NK/Twitter.
Komunikatory zastąpiły IRCa. Ludzie też dorastają, nie mają czasu na "tworzenie treści". Zauważyłem też, że dzisiaj każdy by chciał mieć wszystko na gotowe. Z jednej strony to rozumiem - takie czasy, wszystko się robi na biegu... Cytat:
|
Cytat:
Na MAC też działają przecież :taktak: |
Cytat:
A dzis jak piszesz to marudza. Postepowi jacys strasznie... |
Cytat:
|
Cytat:
był irc, polchat i większość wiedziała co to netykieta |
Cytat:
W tamtych czasach internet był inny. Dostęp mieli ludzie, którzy wiedzieli jak to działa i jak tam działać. Dzisiaj jest inaczej. Czy lepiej? Jest inaczej :) |
Ten dźwięk wprowadzał mnie w stan dziwnego odrętwienia... Ping-zzzz-z-z-z-z tiririm-di-rim... i tak jeszcze pięć sekund :P
Edit O - już jestem w gablotce ;) |
Pamiętam zwłaszcza ten jeden rachunek za ponad 7 stów! :szczerb: k***a :sciana:
|
pamiętacie szaleństwo internetowe za pomocą tepsowego 202122 :rotfl:
forum potrafiło się wczytywać 5 minut, a impulsy leciały:sciana: |
A czy wyginały się? ||
|
Cytat:
ważne czy nie były pryskane :D PS. zrobiłem w pierwszym poście listę obecności - ktoś chętny jeszcze do wpisania się :czytaj: |
fuj!!
|
Pytanie czy były nadgryzione.
|
oj tam oj tam :P
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Chyba też się załapię, to :piwo:
Zlot geriatryczny :P |
Cytat:
|
No i jeszcze musisz mieć coś od Apple ||
sry ale nie mogłem się powstrzymać : D HE HE HE |
No właśnie - bez infractiona nie ma co myśleć o tytule weterana :szczerb:
|
@supermario staż, ilość postów i niekaralność się liczy :D
|
Ja bym powiedział, że po dekadzie...
|
Po jakim stażu na forum ma się status weterana?
|
Nie wiem jak inni...ale Majonez powinien coś wpłacić po tak długiej nieobecności :D||
|
chętnie bym coś z wami wypił... w końcu...
forum CDRinfo to jedyne forum, na którym mam tyle lat konto... aktywne konto... kurcze, ile to lat... jak ten czas leci... masakra jakaś. |
No i bedzie LEWATYWA :rotfl:
|
Oczywiście bez wkupnego się nie obejdzie :>
|
Cytat:
|
Tak sobie myślę, że chyba możemy cię wpisać do klubu zasłużonych giejów forumowych.
Może i miejsce w gablotce albo i w lazarecie się znajdzie. |
Pogrzebałem trochę w historii i odkopałem, że zostałem Moderatorem w marcu 2002 aż się łezka w oku kręci ... Wcześniej zająłem się FAQ'iem. Potem przyszła pora na bazę nagrywarek - ehh to był hardcore - dodanie nowych albo aktualizacja informacji i dorzucenie biosów do kilkuset albo i więcej nagrywarek. Pamiętam, że w jakimś zeszycie sobie to zapisywałem ... Co za czasy ...
|
Cytat:
|
Cytat:
W końcu dyskusja wróciła na zamierzone tory :D PS. misiozol - czyżbyś nie znał podstawowego prawa IT wyrażanego skrótem SOA :D ewentualnie pochodnego prawa składającego się tylko ale jednocześnie aż z dwóch punktów ;) (a tak w ogóle to cicho bo się wyda :fiu:) |
toast2 o ja pierdzielę, dinozaur o stażu dłuższym niż mój pojawił się na forum
cześć i czołem :party: |
mario walnij browara na rozluznienie bo sie strasznie spinasz :P
|
Cytat:
|
Chciales napisac JUZ dziala , oj nieladnie sciemniac przed kolegami z forum wszystkiego sie dowiemy jak na spowiedzi u cioci marianny :rotfl:
|
Cytat:
|
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/f4/intel-sta...2/#post1295375 |
Napisz, że to nowy model iPhone :D
Może ktoś kupi -> przez nieuwagę :D |
Warto było spróbować ;)
Nic wystawie go na Alledrogo w kategorii antyki :D A nuż i kilka tysięcy wyciągnę :D|| |
Cytat:
czekaj niech policzę 599 - 299 (realna wartość smyrofona) => 300 / 3,5 zł (średnia cena jakiegoś dobrego piwka w promocji w Lidlu) => 85,7 szt piw => ~100 szt wybranego przeze mnie piwa cholera normalnie to bym już kupił ale nie mam takiej lodówki ;p PS. jeżeli go nie zajechałeś to faktycznie bardzo dobry, wytrzymały telefon - miałem, sprzedałem i wiem, że - w przeciwieństwie do tych nowych plastikowych g....nych modeli - nadal działa bez problemu już 3 lata |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jeśli kupisz mojego smyrofonka za 599zł to piwko masz w gratisie :D |
Cytat:
i przykro mi ale nikogo kopać nie będę a zwłaszcza Barteza - bardzo polubiłem jego rodziców i siostrę ;) co do tematu, o którym mówisz to przepraszam ale ja tu już nawet nie sprzątam i raczej nie jestem fanem ..Ap... mam jednak nadzieję, że to nie przeszkodzi Ci w razie czego wypić ze mną :piwo: Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zet ... co się odwlecze to ... :drinking: |
Ja jadlem z majonezem. Jajka.
|
Qrde, nie piłem z Majonezem toast2
|
Też się przywitam :)
.. choć też ostatnio rzadko na forum bywam.. |
Cytat:
http://s3.amazonaws.com/rapgenius/go...15-d5e72uu.jpg |
Cytat:
@Majonez weź kopnij Barteza w dupsko bo mnie straszy banem i nie chce foruma zaktualizować ;p |
Cytat:
Majonez http://fc07.deviantart.net/fs5/i/200...by_Atellum.gif Pingwiny i skończycie tak :smoczek: a na dokładkę :kosz: :banan: :banned: :D:haha::rotfl::P;):jezyk::hahaha: |
Cytat:
|
Pierpapierkujecie, gościa sumienieruszyło, bo zostawił taki piękny chlewik! :szczerb:
A kto nie chce coś sprzedać? Ja mam kilka rzeczy, ale tu ich nikt nie kupi, więc nie ogłaśzam. |
Napalm lol2
|
Co nie zmienia faktu, że póki co tak to wygląda :P 15 postów i pstryk...
A Pingwiny z takiego majonezu to napalm robią więc nie fikaj :D |
Cytat:
A gdyby tak było to dałbym ogłoszenie albo zaraz po założeniu tego wątka albo i przed. A prawda jest, że zobaczyłem dział Kupię.... a tam Andy'ego próbującego opchnąć smyrofona :D. Pomyślałem sobie, że może tutaj trafi się ktoś potrzebujący takiego sprzętu i stąd te ogłoszenia. Cytat:
|
:piwo:
|
Już wiemy dlaczego Majonez is back!
http://forum.cdrinfo.pl/f4/intel-exp...r8100fr-93805/ http://forum.cdrinfo.pl/f4/intel-sta...s500msi-93802/ http://forum.cdrinfo.pl/f4/netgear-s...-jfs524-93801/ Jak zwykle biznes a nie kumple.. :'( |
Cytat:
Powoli ale jednak zbiera się znana mi ekipa :piwo: Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:51. |