![]() |
jeżeli to jest prawda a pewnie jest to znaczy że mogę zostać obciązony 5$ za jakas pania pt"Przybylska" przegwizdane :-D ale to wszystko przez teściową która zażyczyła sobie jakieś smuty w wykonaniu tej damy .Gdyby co to własna matka mojej żony sprowadziła mnie na drogę grzechu:-D
|
Cytat:
|
dzięki Sid;)
a co do mojego usługodawcy to Bartek wiedziałęm że wiesz Ps:już mi to mówiłeś hhee |
ISP - internet service provider
dostawca uslug internetowych |
@BD co to jest ISP???
czyżby to była opcja ip przykażdym poście! Niewiem nic nie wiem a najlepiej to mi dajcie bana;) |
Re: co za brednie hehe
Cytat:
|
co za brednie hehe
nie chce mi sie czytac Waszych wypowiedzi bo juz bralem udzial w dyskusji na ten sam temat :) wejdzcie na frazpc.pl i tam poszukajcie, w tym tygodniu (chyba) byl na boardzie post o tym i link do innego forum gdzie byla baaaaaardzo dluga dyskusja na ten temat. powiem tylko ze na podstawie screena z kazyy sad wydal nakaz :) Dania juz glupsza w tych sprawach byc nie mogla :)
|
Cytat:
osobiscie znam takich co nikt im nie kazal a loguja wszystko i co miesiac nosza w zebach do prezesow wykazy co robia pacownicy na necie - to tak z czystej przyjemnosci i dla podniesienia wlasnego ego ... btw co do twojego ISP to ja go znam ... zajelo mi to kilka klikniec myszka ... :P |
Cytat:
|
inna sprawa ze uslugodawca NIE musi dzielic sie wiedza kto siedzi pod danym IP - i co fajniejsze nie groza mu za to konsekwencje...
|
Cytat:
|
Cytat:
A co do Twojego providera, to niewazne czy jest duzy czy maly. Polecam taki program jak Visual Route to dowiesz sie nawet jak ma na nazwisko wlasciciel firmy z ktorej masz lacze Internetowe ;) |
Cytat:
a z Kazaa kożystam raz na... a propo czy ludzie którzy to sprawdzają chcialiby sie zagłebiać w ta pracochłonną robote . a z resztą mój usługodawca raczej jest mało komu znany;) |
Re: Re: Re: hehe Rachunki za piosenki !
Cytat:
BD moze jakas wymiana adresow ciekawych hubow? |
Re: Re: hehe Rachunki za piosenki !
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:52. |