![]() |
no musze stwierdzic ze po zainstalowaniu detonow 30.82 wiekszosc gier zaczela chodzic z glosem.musze jeszcze tylko zalatwic sobie naj. detony.tylko pamietam ze w tych naj. detonach mialem podobny problem.
ale to bylo jeszcze jak mialem SB128.dzieki wszystkim za probe pomocy. pozdrawiam |
dokladnie 23.11
|
Cytat:
|
no tak tylko ze ja uzywam starszych detonatorow.
chyba bede musial sprobowac zain. nowe. |
Cytat:
i problem z dzwiekiem (wylacanie sie po jakims czasie) tez mialem tylko ze w nhl 2002. odkrylem ze jest to sprawa detonatorów do mojego niemarkowego geforca po zrezygnowaniu z nowych detonatorkow i powrocie do starych wszystko wrocilo do normy ale jesli nie masz nvidy na pokladzie to niewiele Ci pomoglem ;p |
hurrrrra karta pomogla - coprawda cosik jeszcze nie poustawialem ale :)))))))))) moj model to sblive 5.1 digital
|
no to chyba bede musial kupic nowa karte:(
to nie jest pocieszajace.no ale coz zrobic jezeli ma sie badziewna muze na plycie. |
TRUDNO TO POWIEDZIEC ALE RACZEJ POWINNO SIE WYLACZYC KARTE NA POKLADZIE W BIOSIE W ZAKLADCE INTERGRADED PHERIPHELIALS
-NIE JESTEM JEDAK PEWIEN CO DO MOJGO PROBLEMU - NIBY TERAZ PODCZAS KOPIOWANIA NIE CHARCZY ALE CHARCZY WINAMP JAK WLACZE KOREKTOR (EQ) DOKLADNOM PRZYCZYNE EWENTUALNEGO USZKODZENIA TRUDNO MI USTALIC - BO ZMIENIALEM KARTE SIECIOWOM I NAGRYWARKE (NA LG 48-16-48 ) - WCZESNIEJ MIALEM 12-8-32- ALE NIE MIALEM TAKICH JAJ - NIE POMOGLO MI OBECNIE NAWET FORMAT C I INSTALACJA NA NOWO PRZEZ TO ZNALAZLEM W SYSTEMIE W98SE TAKIE OPCJE ZE MÓZG STAJE - CO Z TEGO JESLI POMOGLO DOPIERO WYMIENIENIE KARTY DZW ?????JUTRO PO PORACY (OKOLO 22 ) BEDE WIEDZIAL CO POMAGA NOWA(SILNIEJSZA?) KARTA .. |
Cytat:
pozdrawiam:) |
czy jak kupie nwa k.muzyczna to musze w jakis sposob wyl ta zaintegrowana??? czy tylko wyrzucic stery i zainstalowac te nowe???
|
w tym jest problem ze dla cd mam wyl. DMA a dla nagrywarki musze miec wl.
|
sorry nie okreslilem sie jasno - wylacz dma dla napedow cdrom - ja jusz chyba znalazlem problem - jutro ide qpic sblive5.1 jesli bedzie ok to karta - teraz awaryjnie wlozylem fortemedia 801 ale to taki badziew ze szkoda gadac ..
|
no tak tylko gsdzie ja to DMA dla muzycznej znajde???
|
ja mam te problem z dzwiekiem - sbpci128 - mianowicie jak włącze dma dla napedów cdrom/rw to podczas korzysraia z tych napędów dzwięk trzeszczy, charczy i spowalnia - mam cel 667 787mb ram- wiec . sprzet nie . . kak wylacze dma to jest ok tyle ze .............. transfer spada o polowe . - probowalem rozne wersje aspidrv ... pomocy !!!!!
ps. a koledze polecam wylazcyc dma - moze pomoze ??? |
tak mi sie zdaje ze udalo mi sie wylaczyc karte w biosie ale to nic nie pomoglo.co moze byc jeszcze nie tak???
wczesniej mowili o DMA ale nie wiem gdzie to znalezc. sprawdzalem IRQ ale wszytko jest ok. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:28. |