Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Chętni do towrzenia strony o... (https://forum.cdrinfo.pl/f5/chetni-towrzenia-strony-o-18226/)

Smartek 09.03.2003 17:10

Chętni do towrzenia strony o...

linuksie..., najlepiej jak najwiecej osob, ale zeby przynajmniej cos umieli ;).
pozdro ;).

ps - zamowienia pisz tu na forum... jak bedzie duze chetnych to podam szczegoly, potem sie gdzies wszyscy (w miare mozliwosci) spotkamy, np. na ircu itd.

CHĘTNI:

kizio
smartek
tomgoo
whiteman
kapsel
M.T.C
gorzalka

kizio 09.03.2003 17:30

Jak linux to ja się pisze!!! Używałem linuxa i wiem co nie co !!! Jakby co to mój numer GG to: 1069054 a ID Tlen to: patrykkizak !!!

Smartek 09.03.2003 17:51

Cos male grono jest zainteresowane projektem :(
pozdro ;)

Gorzala 09.03.2003 17:55

Cytat:

Smartek napisa***322;(a)
Cos male grono jest zainteresowane projektem :(
pozdro ;)

Co do tworzenia to jestem na yes, ale o Linuksie to mam czysto teoretyczne pojecie...

M.T.C. 09.03.2003 20:20

Mogę sie dołączyć do grupy bo na Linuxie cały czas pracuje.

WhiteMan 09.03.2003 20:45

Ja tez jestem za stworzeniem stronki! ale jak mowiedzial kolega ja tez linuksa znam tylko z widzeni! gazet itd!!heheh

Smartek 10.03.2003 15:09

Ie no spoko, wystarczy umiec podstawy, bo to ma byc dla poczatkujacych, bo takich jest baardzo malo, wiec mozemy miec duza popularnosc, a ja o rozslawnienie juz zadbam, tylko jeszcze jakies 2-4 osoby by sie przydaly...

Narazie:

Kizio
M.T.C
WhiteMan
Gorzalka
Smartek ;)

pozdro ;)

ps - naraize 5 osob, czekam na zgloszenia do 20 marca, tego roku ofcourse ;)

kizio 10.03.2003 15:30

Cytat:

Smartek napisa***322;(a)
Ie no spoko, wystarczy umiec podstawy, bo to ma byc dla poczatkujacych, bo takich jest baardzo malo, wiec mozemy miec duza popularnosc, a ja o rozslawnienie juz zadbam, tylko jeszcze jakies 2-4 osoby by sie przydaly...

Narazie:

Kizio
M.T.C
WhiteMan
Gorzalka
Smartek ;)

pozdro ;)

ps - naraize 5 osob, czekam na zgloszenia do 20 marca, tego roku ofcourse ;)

dzięki za nominację!!!! Jakby co to ja się moge zająć opisem instalacji Aurox'a 8.0, Mandrake'a 9.0 i Red Hata 7.3 !!!

Smartek 10.03.2003 15:33

OK, nie ma sprawy, jak chcesz to mozesz juz zaczynac... tylko wiesz, jak juz opisujesz instalacje to dokladnie ;).
pozdro ;)

kizio 10.03.2003 15:46

Cytat:

Smartek napisa***322;(a)
OK, nie ma sprawy, jak chcesz to mozesz juz zaczynac... tylko wiesz, jak juz opisujesz instalacje to dokladnie ;).
pozdro ;)

Wiesz chyba nie napisze że zainstalujcie i już.... !!!!

tomgoo 10.03.2003 16:04

Dobra stronka moge sie zająć ale artykuły to wy piszcie bo jak narazie to niebardzo co sie znam na systemach linuxowych;)
Ps: Alias już mam www.linux.zq.pl ;)

misz_masz 10.03.2003 16:24

Pomysł mi się bardzo podoba. Jestem za. Chetnie sobie poczytam
o Linuksach. Ale jedna mała prośbeczka chłopaki, jak coś będziecie
pisać to piszcie dokładnie tak jak kompletnemu laikowi. Niestety dostępne opisy większości dystrybucji pozostawiają wiele do życzenia i dlatego taka moja maleńka prośba.
Pozdrówka dla wszystkich.

Smartek 10.03.2003 16:34

misz_masz wlasnie na tym ma polegac ta stronka, dla very poczatkujacych! I na pewno dzieki naszym artykulom sobie pozniej poradzisz...
pozdro ;)

ps - tomgoo thx za domenke ;]

kapsel 10.03.2003 16:35

Cytat:

misz_masz napisa***322;(a)
Pomysł mi się bardzo podoba. Jestem za. Chetnie sobie poczytam
o Linuksach. Ale jedna mała prośbeczka chłopaki, jak coś będziecie
pisać to piszcie dokładnie tak jak kompletnemu laikowi. Niestety dostępne opisy większości dystrybucji pozostawiają wiele do życzenia i dlatego taka moja maleńka prośba.
Pozdrówka dla wszystkich.

dobrze mowisz !! :jupi:

Smartek 10.03.2003 17:35

SPOTKANIE!!

Uwaga, umowilem sie z tomgoo, ze dzisiaj o 20:00 wieczorem odbedzie sie spotkanie na czacie www.for-chat.prv.pl chetnych zapraszamy, podamy info kto co robi, kiedy itd.
Zas dla tych co dzisiaj nie moga, odbedzie sie spotkanie jutro... rowniez o tej samej godzienie...
pozdro ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:17.