![]() |
Cytat:
z 2 strony niezly lol zeby sie radiator sie przepolowil :blee: (moze wiatrak mial w sobie maly ladunek C-4 na wypadek przejecia przez wroga) ^_^ |
... ale jaja, odebrałem kompa z serwisu, podobno pękł na pół radiator na procku karty, wentylator był nieruchomy i cały osmolony, chłopaki się śmiały, że wybuchł mi wewnątrz mini-granat :D i byli pełni podziwu, że karta to przeżyła :o :o , narazie hula po staremu.:cool:
|
Cytat:
(też nie mogłem się powstrzymać) ps. no i Zetoxa - co to było? |
Cytat:
|
aaahaaaa
wiesz, ja wolę mniej "skomplikowane" dowcipy :) at least you try :spoko: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Pedros ?????? - nie Gajos... sorry, ze posta roz***am, ale nie moglem sie powstrzymac... |
A ja (żeby mieć absolutną pewność) zrobiłbym reinstalkę windy (po pełnym formacie). Jako "winnego" typuję win Me. 8)
|
fakt, karta w moim drugim kompie - ELSA 511 gf2mx400 mimo iz podkrecona (ostro! z 166 na 195 :)) jedzie tylko na radiatorze (troche chlodzi ja wentyl z obudowy - ale nie sadze zeby to gralo duza role)
jesli jednak odpada radiator - albo juz odpadl! i lezy gdzies na nizszej karcie - to dobrze ze to wogole dziala |
Wentylator nie ma nic do tego ja u siebie sam zdjalem bo tylko skrzeczal byc moze na markowych kartach gdzie mamy zamiar je pokrecac wiatraczek jest potrzebny jednak przy zwyklych ustawieniach kartyjest on zbedny w mx400
|
Cytat:
tak mi sie przypomnialo, ze mialem taka sama sytuacje u znajomego i wlasnie na TNT2 M64 NoName made *uj wie gdzie :D tylko ze wtedy instalacja detkow 12,xx dala efekt, ale system do dzis wariuje :boks: ale przynajmniej kolorki sa jakie maja byc ;p |
Re: Re: Re: pie....ony GForce 2 MX 400
Cytat:
|
Re: Re: pie....ony GForce 2 MX 400
Cytat:
|
... w systemie wszystko w porządku, konfliktów brak, Kasprzak chyba jest blisko, właśnie gdy tylko chcę kliknąć zakładkę Ustawienia we Właściwościach Ekranu, od razu zwis kompa i po restarcie tryb awaryjny (WinMe).
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:56. |