Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   pie....ony GForce 2 MX 400 (https://forum.cdrinfo.pl/f5/pie-ony-gforce-2-mx-400-a-20249/)

Pawel_k 24.04.2003 14:06

Cytat:

Zetoxa napisa***322;(a)
... ale jaja, odebrałem kompa z serwisu, podobno pękł na pół radiator na procku karty, wentylator był nieruchomy i cały osmolony, chłopaki się śmiały, że wybuchł mi wewnątrz mini-granat :D i byli pełni podziwu, że karta to przeżyła :o :o , narazie hula po staremu.:cool:
a mowilem Zetoxa "przestan sie bawic militariami" ;p :D

z 2 strony niezly lol zeby sie radiator sie przepolowil :blee: (moze wiatrak mial w sobie maly ladunek C-4 na wypadek przejecia przez wroga) ^_^

Zetoxa 24.04.2003 14:03

... ale jaja, odebrałem kompa z serwisu, podobno pękł na pół radiator na procku karty, wentylator był nieruchomy i cały osmolony, chłopaki się śmiały, że wybuchł mi wewnątrz mini-granat :D i byli pełni podziwu, że karta to przeżyła :o :o , narazie hula po staremu.:cool:

Pedros 24.04.2003 09:11

Cytat:

Adik napisa***322;(a)
Pedros ?????? - nie Gajos...

sorry, ze posta roz***am, ale nie moglem sie powstrzymac...

:):)
(też nie mogłem się powstrzymać)

ps. no i Zetoxa - co to było?

Zetoxa 23.04.2003 22:57

Cytat:

esem napisa***322;(a)
A ja (żeby mieć absolutną pewność) zrobiłbym reinstalkę windy (po pełnym formacie). Jako "winnego" typuję win Me. 8)
... reinstalka była i to niejedna, mam zapisane 4 obrazy Drive Image 2002 z różnych okresów dobrej działalności kompa , wrzucałem każdy z tych obrazów ... i dalej nic, dziś komp jest już w serwisie (piszę w tej chwili z pracy) zobaczymy jutro co powiedzą.

Macio.Men 23.04.2003 21:29

aaahaaaa
wiesz, ja wolę mniej "skomplikowane" dowcipy :)

at least you try :spoko:

Adik 23.04.2003 19:14

Cytat:

macio.men napisa***322;(a)
a o co chodzi? bo nie rozumiem
Ormianin w swoim poscie prawdopodobnie pomylil Zetoxe z Pedrosem (nie wiem skad, ale pisal o windowsie Pedrosa), a mi sie po prostu skojarzylo z reklama kawy Perdos, ktora reklamowal Gajos...myslalem, ze skumacie, ale coz...:3msie:

Macio.Men 23.04.2003 19:07

Cytat:

Adik napisa***322;(a)

a o co chodzi? bo nie rozumiem

Adik 23.04.2003 18:58

Cytat:

Ormianin napisa***322;(a)
... nie wiem Pedros jaki masz windows...

esem 23.04.2003 18:05

A ja (żeby mieć absolutną pewność) zrobiłbym reinstalkę windy (po pełnym formacie). Jako "winnego" typuję win Me. 8)

-Sid-The-Rat=> 22.04.2003 23:28

fakt, karta w moim drugim kompie - ELSA 511 gf2mx400 mimo iz podkrecona (ostro! z 166 na 195 :)) jedzie tylko na radiatorze (troche chlodzi ja wentyl z obudowy - ale nie sadze zeby to gralo duza role)
jesli jednak odpada radiator - albo juz odpadl! i lezy gdzies na nizszej karcie - to dobrze ze to wogole dziala

sorbo 22.04.2003 22:24

Wentylator nie ma nic do tego ja u siebie sam zdjalem bo tylko skrzeczal byc moze na markowych kartach gdzie mamy zamiar je pokrecac wiatraczek jest potrzebny jednak przy zwyklych ustawieniach kartyjest on zbedny w mx400

Y@nkee_PL 22.04.2003 22:04

Cytat:

Zetoxa napisa***322;(a)
... w systemie wszystko w porządku, konfliktów brak, Kasprzak chyba jest blisko, właśnie gdy tylko chcę kliknąć zakładkę Ustawienia we Właściwościach Ekranu, od razu zwis kompa i po restarcie tryb awaryjny (WinMe).
to chyba na 100% bedzie to co Kasprzak opisal
tak mi sie przypomnialo, ze mialem taka sama sytuacje u znajomego i wlasnie na TNT2 M64 NoName made *uj wie gdzie :D
tylko ze wtedy instalacja detkow 12,xx dala efekt, ale system do dzis wariuje :boks: ale przynajmniej kolorki sa jakie maja byc ;p

Macio.Men 22.04.2003 21:57

Re: Re: Re: pie....ony GForce 2 MX 400

Cytat:

Weron napisa***322;(a)
A wyszla bo mialem rive z wentylatorem :)
A ja też, od Creative'a :)

Weron 22.04.2003 21:49

Re: Re: pie....ony GForce 2 MX 400

Cytat:

Kasprzak napisa***322;(a)
ja tez jak inni koledzy bym na to stawial tez tak kiedys mialem z RIVA M64 32MB okazalo sie ze pasta sie wysuszyla i nie przewodzila ciepla do radiatora(a tylko to miala.Kupiona byla w sklepie i bez wentylatora.Nawet niewiem czy wogole wyszla riva z wentylem.Raczej nie ale mniejsza o to!) I tez uruchamial sie sys w tybie jak u ciebie Zetoxa w trybie 16 kolorow ale cokolwiek probowalem zmienic od razu sie zawieszal. Czasami nawet nie moglem wejsc do wlasciwosci. Od razu blad krytyczny (wtedy jeszcze w98)Kupienie pasty pomoglo. Do dzisiaj smiga na kompie bracholka;)
Szkoda ze nie mozesz odkrecic!
pozdrawiam

A wyszla bo mialem rive z wentylatorem :)

Zetoxa 22.04.2003 21:45

... w systemie wszystko w porządku, konfliktów brak, Kasprzak chyba jest blisko, właśnie gdy tylko chcę kliknąć zakładkę Ustawienia we Właściwościach Ekranu, od razu zwis kompa i po restarcie tryb awaryjny (WinMe).

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:56.