![]() |
Ja raz wypierdzieliłem chyba za dużo, bo mi nie chciał się zainstalować Office 2000 :)
Poza tym, przy próbie sprawdzenia systemu, (sfc), krzyczał mi, że mam nieprawidłową wersję systemu... |
... ja się w tym programiku zakochałem od pierwszego spojrzenia (a to przez stosunkowo nieduży HDD w moim kompie, liczy się każdy MB) :*
Instalka windy 2003 zajmuje 195 MB, a Windows na HDD tylko 750 MB a nie 1,5 GB. |
A czy można dodać sterowniki do SATA ? aby systemowi nie trzeba wskazywać sterowników na dyskietce na początku instalacji ???
|
A mnie WinXP-ProSP2 zajmuje (iso) 230MB! Jeszcze nie instalowałem zrobię za miesiąc i zobaczę "co to to" jest warte... ...
|
... pojawiła się pierwsza wersja po polsku :cool: :spoko:
http://nuhi.olmik.net/nlite-0.99.4bi.exe |
Cytat:
gg i konnect dlatego nie dzialaja ze wykorzystuja ie do przesylania danych - uzyj mirandy - ma wlasne protokoly a explorer to pewnie czasami potrzebuje wygenerowac podglad jakiegos avika i dlateg potrzebuje plikow ie(to juz przez ms bo za multimedia odpowiada dxmedia ale monopolista musi za wszelka cene wszystko polaczyc zeby bylo "niezbede") |
co z Poprawkami do XP
Czy w nLite mozna dolaczyc HotFixy dotyczace Blastera i Sassera do XP ?
Z tego co wiem robi sie to na poczatku wskazujac poszczegolne poprawki ale to co mnie niepokoi to to, ze po wgraniu Hotfixow do zwyklego WXP pojawiaja sie one na liscie dodaj-usun programy, natomiast jesli tak spreparujemy plyte na owej liscie ich nie ma (przynajmniej u mnie). Jak poznac ze wybrane HotFixy jednak sie instaluja lub nie ? Wolus |
zuk4u - z windom 98 mozna robic co sie chce - instalowac ja na plycie, zmieniac jej wglad prostymi operacjami, recznie usuwac i podmieniac pliki instaacyjne... nie bawilem sie tym od lat (bo po co?), ale to byl naprawde konfigurowalny windows... oczywiscie wszystko recznie, bo producent nie przewidziale takich mozliwosci ||
co do winxp - juz samo usuniecie plikow pomocy robi wrazenie - 60MB :) a opcji jest wiecej :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
A ja znalazłem takie coś:
http://softnews.pl/modules.php?name=...ticle&sid=4354 Ciekawe... Szkoda, że Shareware ;) |
Cytat:
|
Witam, krótkie pytanko. Czy tym programikiem można także odchudzić W98se i w2k?
|
Mi odchudził do 95 MB z SP1a ;/
|
Cytat:
Raczej wszytskie operacje są :spoko: poza sterami bo te trza zostawić ;]. Ale poza IE wszystko luz |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:24. |