![]() |
Jakość programów do nagrywania DVD
Zrobilem dzisiaj maly tescik na roznych programach do nagrywania plytek dvd i wyniki powalily mnie troche.
test zostal wykonany na mocno uzywanej plycie DVD marki Esperanza DVD+R x4 (nagrywana byla ponad 30 razy) z ustawionym Booktypem na DVD-ROM. zawsze przed nagraniem robilem pelne kasowanie plyty. Plik ktory zostal nagrany jest taki sam na wszystkich plytach (ISO) 3,04GB Prosze o komentarze co sadzicie ale za chwile tylko zamieszcze 4 wykresy. |
Ilość załączników: 1
Nero 6.3.1.20
|
DVD Decrypter 3.2.3.0
|
Raxio Easy DVD Copy 7
|
WinOnCD 6
|
ladnie porzadna robota @Turboni dla ciebie :piwo:
no to bylo do przewidzenia nero jest przereklamowane ja sam uzywam winoncd 6 i roxio easy dvd ale nero mnie zaskoczylo ze tak zle wiec piekna robota jeszcze raz :spoko: to teraz mozna powiedziec ze oprogramowanie ma ogromny wplyw na spawanie :taktak: |
no dokladnie jutro dodam test innej rw tym razem Memorexa DVD+RW
|
Czy możecie podać namiary na unidrivera do 832s i 1213s do winoncd 6 DVD bo mam te negrywarki tylko pewnie ich nie zobaczy albo zapoda standardowy bez cd textu i tp. Pozdrawiam
|
Cytat:
http://www.roxio.com/en/support/uk/w...tes_wocd.jhtml |
Cytat:
tylko to moze byc ostateczne wyjscie ale temat nie jest o tym |
Cytat:
|
Własnie testuje na litku zapis +RW Verbatima ciekawe co wyjdzie. Aha może mi ktoś podpowiedzieć jak zrobić DVD Video w Winonie, bo po wybraniu zakładki DVD/miniDVD nie wiem co gdzie przenieść bo film zajmujący 4 GB nagle zamienia się na prawie 8 GB i włącza się edytor video itp. Zrobiłem tak jak w Nero katalog VIDEO_TS i AUDIO_TS i pale to jako dane. Dzięki za link do sterów.
Aha zauważyłem, że gdy nagrywałem w Nero DVD na mojej 1213s@1633s to dioda pulsowała, a teraz świeci non stop. Dziwne co? |
teraz prosba o nie zamieszczanie postow poniewaz zrobilem kolejny test.
zamieszczam kolejne cztery wykresy tym razem plytka Memorex DVD+RW x4 palony tak samo jak wczesniejsza Esperanza. na lepszych plytkach nie mam juz takiej roznicy w oprogramowaniu do nagrywania. |
Nero
|
DVD Decrypter
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:52. |