![]() |
weekendowe tanie piwo
w zwiazku z tym ze dzis weekend, bardzo prosze o polecenie mi jakies dobrego taniego piwa, ktorego byc moze jeszcze nie probowalem :) Moga byc biedronkowe, czempionowe, muszkieterowate i inne dobre tanie dziwne browce :)
A tak swoja droga, mam nadzeje ze dzis na czacie naszym znajdzie sie troche ludzi z kuflem w dloni :piwo: |
Cytat:
|
harnaś też dobry :)
|
Z biedronkowych to V.I.P (ok 1,8PLN i 7%)
|
Może REJS lub SUPER PIWOSZ
|
Cytat:
Te z browaru jablonowo owszem probowalem, w pecie "MOCNE" ale nie szczegolne moim zdaniem chyba ze dla procentow, ciekawe ze to samo "MOCNE" w butelce smakuje inaczej, jest tez "SUPER MOCNE" i to bede musial sprobowac kiedys, a moze dzis :) Harnasia pilem, ale to jest taki odpad moim zdnaiem z Okcimia, jak mam wydac na Harnasia pieniadze to wole dopalcic i kupic Tatre z tego browaru. |
Van PUR vel Donner - 1,39 puszka
za namowa kolegow z forum rozsmakowalem sie w Perle :) a moj ukochany Volt, ktorego sacze od ladnych paru lat popadl w nielaske... zmneijszyl zawartosc % a cen nie zmienil :( teraz pije harnasie |
ja tez z MOCNEGO z browaru jablonowo przerzucilem sie na harnasia
:D bo harnas to piwo dobre i tanie :D a co do Donnera - to VanPUR w porowniu do niego to piwo SUPERRRRRRRR leja jakies siki tylko puszka podobna ;) mialem porownanie vanpur zielony i donner zielony - dwa rozne piwa, z mocnym jest podobnie :( |
Cytat:
A harnas dobre piwko - i tanie przedewszystkiem (nawet lepszy i tanszy niz lajcepS <- ) 1,99 na stacji BP pod moim blokiem :P w koncu piwo po ch***, tzn zbuju ;) |
HARMAŚ ŻOMDZI :spoko:
:> |
Ja tam wynalazkow nie pijam i polecam Zywca lub Hainekena :piwo:
|
ja z marketu to z alberta ich browarek 1,45 - 5% lub 1,75 - 7,2% :)
|
Cytat:
A tak swoja droga to Zywiec jest mocno przereklamowane piwo, ja wole juz Tyskie sto razy, a Haineken to juz szczyt wyrzucenia pieniadza, owszem czasem wypije, ale uwazam ze krajowe sa lepsze piwa i to nie koniecznie te z wyzszej sfery cenowej A ten topic o tanich piwach:) W biedronce widzialem jeszcze taki browiec, w malych petach kiedys byl na promocji, nazywal sie "Zloty <cos tam>" moze ktos to pil i nazwe pamieta :) A tka swoja droga to :piwo: dla wszytskich :) |
LECH lub HEINEKEN czasem callsberg !! jak juz pile to wybieram te marki ale jak bibka to wódeczka rullez :D
|
Dembowe i Tatra Mocne the best :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:45. |