![]() |
Watch TV
Ilość załączników: 2
WatchTV jest wiejskim programem.
nie można praktycznie na zywo nic oglądać (dno) a jakiś bałwan sprzedaje go na allegro za 5zł a ludzie to kupuja a program jest w necie (wazy ~1mb) jezeli macie inne programy to dajcie linki (a WatchTV dałem do ściągnięcia) |
przydałaby się reszta archiwum...
|
Ilość załączników: 1
i part2
|
Wystarczy z osla sciagnac:
-Allegro.Stuff.[TombStone].rar -Free.Stuff.From.Allegro.v2.[TombStone].rar -albo inne oferowane smieci. Wszystko tam jest. (sumy kontrolne wyciolem) |
powiem tylko jedno :
te wszystkie programy to kompletna kicha , porazka na calej lini oprocz tego watch mam jeszcze freetvplayer, ktory tez wola o pomste do nieba ludzie to jest poprostu zenada PS. dobrze ze jest jeszcze niezawodny tuner podlaczony do kabla. |
http://www.wizja.tv.pl - Tam jest do pobrania WATCHTV
Ja progarm watchtv (Watch TV) pobrałem ze strony www.wizja.tv.pl
Po pobraniu odrazu zaktualizowałem program (naciskając przycisk pobierz aktualizację) i doszło kilkadziesiąt programów (w tym erotyczne). :wow: |
wez juz sie lepiej nie reklamuj
|
jak dla mnie to moze byc i nawet 1000 erotycznych, tylko zeby to sie dalo ogladac :P
|
Darmowe programy z allegro sa na www.allegro.boo.pl
|
Cytat:
A linki do nich mozna prosic ? |
Jak wiesz podawanie linkow z eMule nie jest mozliwe.
Moge ew. podac na priv, wylacznie sumy kontrolne :D |
roman wejdz na stronke ktora ja podalem, tam jest wszystko i szybko sciagniesz
|
Cytat:
Pomijajac nawet to, strona jest platna i narusza w ten sposob zasady panujace na forum. Panu Loki7x7 daje negatywa (przepraszam jezeli oberwales nieslusznie) |
Ok dzieki chłopaki.
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:06. |