Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Ściągi UV - próbował kto tego ?? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/sciagi-uv-probowal-kto-tego-49395/)

andy 09.03.2005 15:17

Ściągi UV - próbował kto tego ??

Czesc!

Na tej stronce mozna znalezc dlugospisy dzieki ktorym mozna zrobic niewidzialne sciagi.

I moje pytanie brzmi: Czy oplaca sie kupic cus takiego??

Smartek 09.03.2005 15:34

czy sie oplaca? nie wiem, paru moich qmpli mialo, ale taki zwyklutkie za 5zl [dlugopis UV + koncowka swiecac po nacisnieciu przycisku :)] i to sobie pisalismy po rekach, ubraniach, ale nie uzywali tego do sciag [a przynajmniej nie widzialem :P]
pozdro ;)

andy 09.03.2005 15:46

@Smartek a gdzie oni je kupowali?? Tak tanio

adbok 09.03.2005 15:47

;)mam takie cos;)jestem zadowolony przydatne gadzety - mozna tym sciagnac ale musza byc odpowiednie warunki np: jesli mamy na sobie biala bluze to moze nam ladnie zaswiecic pod UV takze trzeba uwazac;) swiatlo sloneczne tez ma do rzeczy bo gdy siedzimy przy oknie i swiatlo ostro odbija sie od sciagi ;/ to sa marne szanse na to ze cos zobaczymy ;/
aa i jeszcze znaczylismy sobie niektore rzeczy :)np telefon, podpisy na lawkach hiih
Raz nawet byla smieszna historia;) napisalem sciage UV i na sprawdzianie daje ja kumplowi ;) facetka sie kapnela i wyrwala mi kartke ;/ po czym powiedziala "no co ty Adam ze mnie glu.... robisz??" i wszystkie wtajemniczone osoby w smiech :serdusz: oddala karteczke ;)i tak kolega napisal sprawdzianik;)) 8 )

andy 09.03.2005 16:08

@adbok1 ty masz z tego sklepu internetowego czy moze kupiles gdzies indziej??

rosol 09.03.2005 16:16

Też to mialem ... wg mnie nie oplaca sie kupowac ... co prawda dobry sposob na sciaganie ale zanim napiszesz taka sciage to mijaja wieki!! Juz lepiej ten czas poswiecic na nauke ... no chyba ze taki atrament mozna by do drukarki wpakowac jakos to wtedy by byl miodzik ... a tak ... NIE POLECAM !!

.::piotrek::. 09.03.2005 16:16

Hehe, kiedys chcialem sobie to kupic, po tym jak zobaczylem to na allegro, tylko potem stwierdzilem ze moze pozniej sobie kupie ;p

adbok 09.03.2005 16:44

kupowalem na allegro jakies 2 lata temu

.::piotrek::. 09.03.2005 16:46

Cytat:

Napisany przez rosol
Też to mialem ... wg mnie nie oplaca sie kupowac ... co prawda dobry sposob na sciaganie ale zanim napiszesz taka sciage to mijaja wieki!! Juz lepiej ten czas poswiecic na nauke ... no chyba ze taki atrament mozna by do drukarki wpakowac jakos to wtedy by byl miodzik ... a tak ... NIE POLECAM !!

To jest prawda ze dlugo sie taka sciage pisze, ale sa rowniez tusze UV do drukarek ;p

kizio 09.03.2005 16:51

ja to mam i moge pwiedziec ze nie jest to nic fajnego, mozna sciagac i fajnie to wychodzi ale szybko sie to psuje.

Ziele 09.03.2005 17:03

działa ale słabo widac przy jasnym oświetleniu. Tylko raz uzyłem tego do ściągania. Pisałem sprawdzan gdzie ściągą była ta sama kartka na której pisałem.

cyki 09.03.2005 17:59

Cytat:

Napisany przez Ziele
Pisałem sprawdzan gdzie ściągą była ta sama kartka na której pisałem.

I właśnie zamiast UV można zastosować zwykły ołówek. Pod koniec bierzesz gumkę i zmazujesz to co wcześniej napisałeś. Sposób tak głupi, że żaden nauczyciel się nie kapnie :D Oczywiście nie można się kryć ze zmazywaniem gumką, im bardziej się będziesz ukrywał tym większa szansa, że zwrócisz na siebię uwagę.

Smartek 09.03.2005 18:50

koledzy w miescie kupowali, w jakims sklepie - nie mam pojecia, ale chyba w jakims "zabawkowym" :P, wiec rozejrzyj sie u siebie w miescie - moze gdzies jest?
pozdro ;)

Edwardo 09.03.2005 18:53

jak ktos siedzi i pilnuje z tylu to nie mam mowy zeby nie zauwazyl, a jak juz siedzisz na auli to dupa zbita, z tylu wszystko widac.
tusz do drukarki byl kiedys w sprzedazy, ale ostatnio nigdzie nie moge znalazc...
ma ktos jakies namaiary na glowice uv?

Ziele 09.03.2005 19:50

poczekaj do matur to bedzie tego od groma na allegro :D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:18.