![]() |
Szukam Pracy
Szukam pracy jako serwisant komputerowy. Moje cechy: pracocholizm, perfekcjonizm. Duża wiedza, umiejętność rozwiązywania konfliktów z klientami, spokój opanowanie. 2lata pracowałem jak serwisant w firmie komputerowej, 2 lata obsługiwałem firmy, klientów indywidualnych. Prowadzę własną działalność gospodarczą od roku. Dlaczego szukam pracy? Jestem pracocholikiem. Mogę pracować 24 godziny na dobę. Ważne jako serwisant. Jakby ktoś coś miał w ofercie, proszę o kontakt na pw.
|
prawdziwy pracocholik nie wie, ze jest pracocholikiem ;)
pozdro ;) |
Cytat:
|
spokojny i opanowany? obudz sie, jestes tutaj znany
a pracy w charakterze robola serwisanta to sie szuka slac maile do sklepow komputerowych a nie zamieszczajac ogloszenia na forum dyskusyjnym, gdzie sie ma opinie nie calkiem zrownowazonego krzykacza |
:rotfl: . :rotfl: . :rotfl: . :rotfl: . :rotfl: . :rotfl: . :rotfl: . :rotfl: . :rotfl: . :rotfl:
edit: OOoops... czyżbym coś zepsuł? Sorry - myślałem, że to "Funny fotos, kawały, nigdy się tak nie uśmiałem..." :D :D |
Cytat:
|
Szykuje się kłótnia.
|
Cytat:
|
Memo, nie pamiętam abym dużo się odzywał w twoich topicach, komentował twoje posty. Ostatnio przeglądałem moje posty i zobaczyłem, że odpowiedziałeś na jeden z moich pierwszych tutaj na forum - dzięki Ci za to. Dziwnym trafem później jakoś Cie nie widziałem na forum - w ogóle nie znałem. Pojawiłeś się na granicy 1,5K postów z mojej strony. Jakoś dziwnie Cię odczułem - odpowiadałaś jak jakiś nowy user, potwierdzająć (nabijajac posty) wypowiedzi zamieszczone wyżej. Następnie były bardzo związany z forum, przedstawiałeś nam nasze problemy, później miałeś się żenic, znowu zrezygnowałeś. Dostałeś zakaz zblizania sie do komputera przez dwa lata. Pojawiłeś się, ponownie robisz syf na forum :|
Komentuj sobie to jak chcesz, chociaż jeździsz ludzi subtelnie i od rzeczy :D Ale tworzysz zamieszanie, przecież nie jestem na Ciebie obrazony, ani nic do Ciebie nie mam, ale to poprostu wiadać. W oczach userów jesteś takiś roztrzepany, nie w pełni władz umysłowych i przedstawiasz siebie jako idelanego pracownika. Szczerze mówiąc, widząć ze MEMO szuka pracy to miałeś usmiech na twarzy, myślałem ze to kolejny zart z twojej strony. Memo, daj sobie na luz... || EDIT || Userzy nie złamali zasad forum 11-stego popełniasz jakiś straszny czyn? |
Cytat:
|
Ciekawe kogo baranem nazywasz
A co myślisz, że forum nie jest inne od życia normalnego. Są osoby bardziesz szanowane, mniej, neutralne, bardziej lubiane/mniej lubiane. Co ty dzieciak jesteś, że będziesz ankiete robić czy masz odejść czy nie. User nic nie zrobi aby Cie wygonić, Admin jedynie (ale tutaj mamy bardzo dobrą administracje ;p). Póki nie złamiesz regulaminu i będziesz rozmawiał na poziomie to nikt Cie nie wywali. Możesz być wyjątkowy, nie każdemu musisz pasować. Z tym odchodzeniem to się mówi, a nie że dostajesz zakaz. Zachowałeś się jak dzieciak konkretnie. |
Cytat:
wrzuccie na luz... |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Super temat, powinnienes zrobic ztego bestseller czy jakąs książke przygodową. Dostałbys pulicera i topiłbys sie we własno zarobionej fortunie,a jak?:D
ps.Tytułł proponuje "Memo show" ,wielu amerykanów, by ja kupiło jak ciepłe bułeczki 8 ) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:54. |