![]() |
Oczywiście, że sklep.
Oj tam, dopiero zauważyłem Twój post. ;d |
Cytat:
PS. Prośba do innych o informacje o innych sklepach ale tylko tych co nie wymagają karty kredytowej i obsługują PayPal. |
Te % to są na wybrane towary. Zniżki na cokolwiek są tylko w postaci kodów do wpisywania.
|
Cytat:
|
Może załapałeś się na jakąś promocję w takim razie. Co prawda promocja to raczej w cudzysłowie bo płacą za nie i tak wszyscy, ale wiesz... Ładnie to wygląda: 10% zniżki na to czy na tamto, kody na funt/dwa zniżki itp.
|
Cytat:
|
Cytat:
Jeśli kartą, to najczęściej jest właśnie tak jak piszesz (karta jest obciążana w momencie wysyłki towaru). |
Cytat:
|
Z tym przeliczaniem jest taki niuans, że wysyłka rzadko jest na drugi dzień, a pieniądze są pobieranie z np. karty dopiero kiedy zostaje wysłana. A więc, wtedy też kwota jest przeliczana i zależnie od kursu funta może być drożej lub taniej. Nie sądzę, że Ci nie policzyli, pewnie funt przez te kilka dni spadł, albo dolar się wzmocnił.
|
Cytat:
|
Więc tylko ja miałem pecha?:P Automatycznie Ci przelicza cenę aktualną wartością walutową, czy też nie?
|
Chcę się podzielić informacją na temat sklepu thehut.com bo jestem trochę w szoku. W dniu 1 marca zakupiłem u nich grę na PS3 "Damnation" za 9,85 funta, za wysyłkę nie policzyli. W dniu 2 marca dostałem od nich maila z informacją że dziękują za zakup i że termin dostawy może być do 20 dni poza granicami UK więc pomyślałem że poczekam te 3 tygodnie. Dzisiaj tj. 7 marca w skrzynce na listy znalazłem tekturowe pudełeczko z grą w środku, po prostu ekspresowa dostawa. Polecam ten sklep, płaciłem PayPal-em, wszystko bezproblemowo.
|
Znalazłem sklep www.gameplay.co.uk gdzie mają bardzo tanie gry ale jest problem bo zarejestrowałem się ale nie dostałem od nich żadnych danych do zalogowania się do sklepu ani żadnej innej informacji. Ktoś ma jakieś doświadczenia z tym sklepem i może pomóc ?
|
Tylko że kiedy kupowałem nie było jeszcze napisu "out of stock"... więc dostałem trochę wku... się zdenerwowałem ;)
|
Kupowanie gier z metką "out of stock" tak się zwykle kończy. I chyba lepiej, że zwracają? :D
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:44. |