![]() |
Szukam gry wymagającej bardzo mocnego sprzętu.
Jak w temacie. Mam kartę graficzną GF 4 Ti-4200 i chcę sprawdzić jej możliwości wyciskając z niej siódme poty. Dodam, że GTA3 w 1600x1200x32 z antyaliasing'iem 4xS to nie jest żaden problem dla tej karty. 3D Mark mnie nie interesuje.
|
Witam !
ja sam kiedyś w jakimś poście poruszyłem ten temat i cisza ! Poczekaj ash wyjdzie niedługo nowy NFS albo Collin ! |
Sprobuj UT3 na fulldetal:-D
|
Niestety skasowałem go:(
Może ktos ma inną propozycję??? |
Cytat:
|
Moja propozycja jest Soldier of Fortune II:Double Helix u mnie ta gra tnie sie a GTA 3 chodzi plynnie nie wiem czemu (a propos UT3 jest juz full czy tylo beta jak jest beta czy sa wszystki poziomy itp skad mozna sciagnac UT3) Co sadzisz o SOF2
|
mam dla ciebie tescik - Elders Scrolls: Morowind...
daj to na full, zupelny full (pogrzeb w configach zeby dac jeszcze bardziej na full) i powiedz ile masz frame'ow - ba ja na 4600 moglem to dosc precyzyjnie oszacowac na 40... jest jeszcze Operation Flashpoint: Resistance (koniecznie Res bo tam nowy renderer wchodzi) - przy okazji przetestujesz jeszcze procka |
Re: Szukam gry wymagającej bardzo mocnego sprzętu.
Cytat:
- elders scrolls: morrowind - RPG - Medal of honor - detale na maxa - a w 3d marku 2001 se gdy włączysz AA na maxa i wogóle wszystko co się da ??? |
Przy odrobnie miejsca na HDD sprawdzę wymienione gry.
UT 2003 miałem na CD-RW i skasowałem go, bo czekam na wersję pełną. Skąd wziąć Elders Scrolls: Morowind??? |
Cytat:
I nie chce mi sie zainstalowac!(( Bo gra jest Rarowana! Ten co ja kopiowal gdzies cos skopal(( |
ZiP - jesli dobrze pamietam to maz 10GB dysk? instalka morrowinda to 1.1GB - nie wiem czy warto zebys sie meczyl...
|
Prince of Persia 1 "zarżnie każdą kartę" :):):):-D
|
Proponuje jeszcze mafie na full`a.
|
Cytat:
Witam ! Prince tak ale kultowy PREHISTORYK to nie jest na Nasze kompy to jush wyższa technologia gra zrobiona pod kartę procesor P10 ...:) :-D :) :-D |
mysle ze WOLFENSTEIN 3D rocznik 1991 bedzie gra ktora wycisnie siodme poty z Twojej karty, a powaznie to moze Soldier of fortune 2 z max detalami
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:58. |