![]() |
Nowy Chat cdrinfo.pl
jeżeli chcecie razem ze mną potestować nasz nowy chat, to zapraszam na www.cdrinfo.pl/index22.php3 kilka osób zgłosiło mi już błędy, ale czekam na dalsze wypowiedzi - czy chcecie tak chat, czy moze wogole wywalic chat ?
|
Ilość załączników: 1
Witam !
No zapowiada sie nieżle tylko ze mam coś takiego ! |
Ilość załączników: 1
A ja coś takiego :-D :-D :-D :-D :-D
|
Dokladnie jak Laser!
|
a u mnie wyskakuje strona głowna zamiast czatucha:-D
|
Tam pod CHAT jest okienko = podaj login!
|
Moze o ten login wlasnie sie rozchodzi ?? Trzeba pewnie podac tajemny nick zeby sie poprawnie polaczyc:-D :-D :-D :-D :-D
|
u mnie tak jak u bagja wyskakuje strona główna zamiast chata.
|
Właśnie, główna wyskakuje!
|
U mnie główna wyskakuje, tyle że z prawej strony jest miejsce na wpisanie login'a. Po wpisaniu login'a efekt, jak u kolegi Taz'a.:)
|
żeczywiście
nie zauważyłem tego miejsca na nicka ale emocje opadły - efekt tak jak u taz-a |
u mnie również to samo, co u Taz'a :(
|
grrrr, nie wiem, nie mam pojęcia, szkoda....
U mnie działa wszystko ok, moge się zalogować itp... Może chodzi o wirtualną maszynę javy ? u mnie chodzi na Sun'owej dystrybucji, a nie domyślnej M$'owej... Okno które powinno wam się pokazać po podaniu nicka, powinno pytac o uruchomienie aplikacji Javy... Może ktoś sprawdzić czy chodzi tu o poziom zabezpieczeń przeglądarki ? |
To nie jest problem zabezpieczeń, bo ustawiłem je na minimum i nadal mam to samo, co Taz. Używam IE 6.0, nie instalowałem wirtualnej maszyny Javy - wszystko standardowo, jak po świeżej instalacji.
|
... działa czacik jak najbardziej, ale musicie zainstalować virtualną maszynkę javy.:cool: ja instalowałem oryginała z Sun'a, nie wiem czy będzie chodzić z maszynką zrobioną przez MałegoMiękkiego.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:09. |