![]() |
Klucz do SafeLocka w zamian za testy
Otórz chce przetestować moje zabezpieczenie (wersje safeock w 100% nie do skopiowania) na jak najwiekszej ilości napędów CDROM\DVD\RW pod względem kompatybilności zabezpieczenia. I dlatego postawnowiłem zwrócić się z ofertą na te formu. Jeśli masz dostęp do dosyć dużej ilości napędów CD-ROM\DVD\RW (moga być nawet te super stare) to w zamian za przetestowanie mojego zabezpieczenia na tych napędach oferuję klucz odblokowujący safelocka (dla jednej wersji i bez prawa upgradów). Jeśli jest ktoś z was chętny to proszę o kontakt na e-mail: SafeLock@CDRinfo.pl Klucz odblokowujący SafeLocka można juz otrzymać za przetestowanie 20 napedów CD-ROM róznych typów (oczywiście lista ta nie może się dublować z listą która już ja wykonałem).
Pozdrawiam Dawid Partyka SafeLock@CDrinfo.pl |
Re: Klucz do SafeLocka w zamian za testy
Cytat:
|
Coś mi się wydaje że troche za późno... Ten program już jakiś czas funkcjonuje, i to nie tylko na naszym forum 8) 8) 8) Chyba że Koli napisał nową wersje :)
|
[QUOTE]Sebastian997 napisa***322;(a)
[B]Coś mi się wydaje że troche za późno... Ten program już jakiś czas funkcjonuje, i to nie tylko na naszym forum 8) 8) 8) Chyba że Koli napisał nową wersje :) Właśnie o wersji dla firm mówiłem (nie dla użytkowników). |
Ja moge przetestować na 2 nagrywarkach i 4 cdromach
tyle mam :)) |
[QUOTE]Patrix napisa***322;(a)
[B]Ja moge przetestować na 2 nagrywarkach i 4 cdromach tyle mam :)) Mi by zależło na przetestowaniu przynajmniej 20-30 naędów CD-ROM od razu |
Wow!!! Przemyslowe ilosci!!!
W firmie mam 14 CD i 1CDRW (jedna!) |
No to koledzy i koleżanki robimy wspólnie testy jakiś ok
30 napędów na raz na privach sklejamy w całość, oddajemy w ręce Koliego a on wg umowy daje kluczyk do swojego programiku :) To ze dziala na jednej wersji to pikuś wystarczy ją mieć :))) (Nie traktujcie tego posta na poważnie) ;p hmm to jest chyba troche niewykonalne .... ....dla jednej osoby.... |
[B]No to koledzy i koleżanki robimy wspólnie testy jakiś ok 30 napędów na raz na privach sklejamy w całość, oddajemy w ręce Koliego a on wg umowy daje kluczyk do swojego programiku :) To ze dziala na jednej wersji to pikuś wystarczy ją mieć :))) (Nie traktujcie tego posta na poważnie) ;p hmm to jest chyba troche niewykonalne .... TO by ci nie wyszło. Ten układ działa tylko dla jednego uzytkownika ponieważ ja przysyłam np. tobie płytke cd do testów i ty po przetestowaniu otrzymujesz unikalny numer który działa tylko u ciebie na komputerze i nie na innym gdyz sprawdza identyfikator systemu. |
[QUOTE]Dawid Partyka - Koli napisa***322;(a)
[B] Cytat:
Cienko! |
[QUOTE]Yahol napisa***322;(a)
[B] Mysle, ze postawiles poprzeczke troche za wysoko! 5-7 kompow, mozna w naszych warunkach przeskoczyc! ale 30? Ja moge 5 prywatnie i moze 5 w firmie, choc nie wiem czy ktos (admin) zgodzi sie na to? Raczej sadze, ze nie sadze! Ja nie powiedziałem kompów tylko napędów CDROM (mogą być u znajomych, mogą być to stare napędy CD-rOM (tez z prędkością x1, x2, x4 i nowsze. Według mnie to niejest kłopot. Ja w ciagu 2 dni przetestowałem około 60 typów napędów CD-ROM (róznych nawet te z speed x4 i najnowsze F1 Yamahe). Wystarczy popatrzeć na caffe internet tam tego jest dużo i nie zawsze we wszytkich kompach mają te same napedy i u nich ja wykonałem test około 10 typównnapędów CDROM. 30 według mnei to znowu niejest tak dużo. |
a jakiego typu chcesz te testy i co z nich chcesz ??
logi ?? |
A poza tym to niezły koleś z Ciebie
ja mając taki program a zwłaszcza swojego autorstwa podpisał bym umowe z jakąs firmą, która ma zamiar zabezpieczać swoje gry. I bym mial z tego kasy kasy kasy kasy kasy kasy kasy kasy kasy kasy kasy kasy kasy kasy kasy kasy kasy kasy kasy kasy kasy kasy kasy kasy kasy kasy kasy kasy kasy kasy kasy kasy kasy kasy kasy kasy kasy kasy kasy kasy kasy kasy kasy kasy kasy kasy kasy kasy kasy kasy kasy kasy kasy kasy kasy kasy kasy kasy i jeszcze raz kasy. Wykorzystaj to programisto 8) 8-) :-D |
[QUOTE]Dawid Partyka - Koli napisa***322;(a)
[B] Cytat:
hmm sprawdza identyfikator systemu..... ciekawe..... a jak mam np XP i 98 albo ME to juz nie pujdzie bo bedzie sprawdzał identyfikator np XP ..... ciekawe..... to na tyle, starałem się być uprzejmym :) sorry za bombardowanie ale nie mogłem sie powstrzymać :) |
[B] hmm sprawdza identyfikator systemu..... ciekawe..... a jak mam np XP i 98 albo ME to juz nie pujdzie bo bedzie sprawdzał identyfikator np XP ..... ciekawe..... to na tyle, starałem się być uprzejmym :) Identyfikator systemu jest ustalany przez mój program na podstawie sprzetu jaki masz w komputerze (dokładniej płyta główna, procesor) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:24. |