![]() |
Problem z nagrywaniem p³yt
Witam, mam ma³y problem z nagrywaniem p³yty. Gdy chce nagraæ p³ytê audio za pomoc± programu Easy CD Creator 5(dosta³em go razem ze swoj± nagrywark±) wyskakuje mi b³±d. Wyskakuje on po nagraniu pierwszej piosenki. Tre¶æ tego b³êdu to "Easy CD Creator has detected that there were errors during the recording, or that there are errors on your new CD." Moja nagrywarka to LG GCE-8320B 32x 10x 40x Próbowa³em nagrywaæ na ró¿ne p³yty, zgodnie z zalecaniami na nich. Mam jeszcze jedno pytanie, czy Easy Cd Creator 5 mo¿e nagrywaæ p³yty audio z piosenek zapisanych w formacie mp3. Narazie próbowa³em nagrywaæ tylko p³yty Audio
Pozdrawiam |
Re: Problem z nagrywaniem p³yt
troche malo szczegolow czy bufor byl wypelniony caly czas?
ew. plytka z ktorej zgrywales jest porysowana za bardzo wtedy rob obraz kopiowanie w locie jest zwykle ryzykowne |
Raczej uzyj Nero!, sam uzywalem Easy CD Creatora i wiem ze nie jest to cos, co nagrywarki i userzy lubia najbardziej! Ma dodatkowo ta zalete, ze jest spolszczenie i pewnie wiecej bedziesz rozumial z komunikatow! Nero jest lepszy!
|
Ilo¶æ za³±czników: 1
Daje Screena. P³yta jest nowa. To tak jakby pokazuje wielko¶æ pierwszego pliku do nagrania(piosenki) która siê zmniejsza, z czasem nagrywania, a jak dojdzie do zera to wywala b³±d.
|
wiesz co to track at once mnie zastanawia
przy audio cd raczej nie powinno byc przerw dzialania lasera tak jak jest w tao Ustaw Disc at once i proboj dalej |
No wiesz jestem raczej pocz±tkuj±cym u¿ytkownikiem nagrywarek i nie mam pojêcia jak to zrobiæ. Móg³by¶ mi to wyt³umaczyæ?
|
Dobra, ju¿ nie muisz, sam siê skapne³em jak to zrobiæ. A i tak wielkie dziêki za pomoc.
Pozdrawiam |
jasne
jak ustawiasz opcje nagrywania predkosc etc. to masz mozliwosc wybrania metody zapisu itak jest DAO- nagrywa wszystko 1 ciagiem( idealne do muzy) ,TAO - co sciezka robi przerwe na napelnienie bufora ,sa jeszcze takie wynalazki jak Session at once (dziala jak dao ale nie trzeba nagrywac calej plyty od razu jak w multi sesji) w dao mozesz wypalac z overburningiem , i musisz zamknac plyte nie kozystam z easy cd ale napewno jest tam opcja zmiany trybu zapisu powodzenia |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:49. |