![]() |
Właśnie przeczytałem krótki test k. graficznych w PC World Komputer 10/2002, strona 58 - Parhelia 512 wcale nie jest tak rewelacyjną kartą, na jaką się zapowiadało. W/g testów, karta ma wydajność na poziomie Radeona 9000 Pro. Od GeForce-Ti-4200, kartę Matroxa "dzieli wielka przepaść". O porównaniu do GF-Ti-4600 nawet nie ma mowy!
|
normalne millenium i matrox g450 rulez :) / też sprawdzałem na 21'/ ale tylko w 2d a co do Parhelii to sorki ale poczekam na jakieś bardzej wiązace wyniki / i nowe stery/ bo niestety pamietam kichę związaną z 3D i "mistake" :) matroxa
pozdro |
zgadzam sie!
gdyby tylko Parhelia byla tansza swiat bylby piekny... a tak kiedy chce sobie pograc - niestety, tylko geforce z tym swoim troche rozmazanym i brudnym obrazem... |
Re: Re: Dobra chłopaki dzięki Wam......
Cytat:
Ludzie dzielą się na posiadaczy Matroxa i całą resztę. To co piszę sprawdziłem sam na swoim monitorze 22''. |
He, He czytałem opinie, iż Świerszcz zakłada tyle topików, w zasadzie na ten sam temat, ale widzę także że cieszą się one dużym powodzeniem.:-D
|
Re: Mała zmiana.....
Cytat:
|
Cytat:
|
Re: Re: Dobra chłopaki dzięki Wam......
Cytat:
jak ktoś się już uzależnił od gierek to z tego nie wyrośnie ;) tu rozwodów nie ma i szczepionki na to też nie :) cos o tym wiem ;) z własnego doświadczenia / zaczynałem w czasach zx81 8) to jakiś staż giercmański mam :) / pozdro |
Re: Ale.......
Cytat:
a hdd to jednak 7200 obr bo róznica między 5400 a 7200 jest w czasie dostepu a w cenie jest mało znacząca pozdro |
Inspektor......
.....mam 20 lat, ale to nie znaczy że nie lubię sobie czasami pograć, a tu wszyscy mówią że na Radku nie da się grać :( .
|
Re: Re: Mała zmiana.....
Cytat:
|
Re: Dobra chłopaki dzięki Wam......
Cytat:
Athlona 1700XP jak najbardziej A co do karty to ATI bije wszystkie karty pod względem jakości obrazu i odtwarzania filmów, a jak ma wyjście TVOUT to sam miód . A gry - zadaj sobie pytanie ile masz lat. No ale ludzie dziela sie na posiadaczy kart ATI i tych co słodza.;) |
Re: Mała zmiana.....
Cytat:
To w takim razie po co Ci Athlon, kup sobie Celeronka 400-tke z VGA 4MB AGP i będziesz miał full wypas, a jeszcze starczy Ci na ten rower, o którym tu jeden z kolegów wspominał ;) :) |
Cytat:
|
widzicie juz nie ma działu OPINIE NA TEMAT NOWEGO FORUM!!!!!!!8-) :-D :cool: :)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:24. |