Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   -=- Windows XP Service Pack 1 PL -=- (https://forum.cdrinfo.pl/f5/windows-xp-service-pack-1-pl-10939/)

TOMMYx 28.09.2002 01:20

-=- Windows XP Service Pack 1 PL -=-

Czy ktoś juz to instalował ?
A jesli tak, to czy warto ?
Bo jak ostatni raz wrzuciłem parę łatek do mojego XP'ka, to sie taki bałagan porobił, że musiałem go przeinstalować.
Na dzień dzisiejszy nie instaluję żadnych łatek i śmiga aż miło :)

Macio.Men 28.09.2002 08:15

pamietacie news Gregga "Niespodzianka nr. xxxxxxxx" ? Jest mi potrzebna tamta instrukcja, jak zmienic ten kluczyk, nie chce sie bawic z tymi programikami, a stronka nie działa, ktos sobie to zachował na twardym ?

Patrix 28.09.2002 10:17

Parodia

Instalując tą łatke Bill Gates nabywa uprawnienie do administracji waszym kompem ...

(idiotyzm ale prawdziwy)

Macio.Men 29.09.2002 11:54

ping, tomgoo, adik - poszło do was
kasprzak - moze byś maila podał :)

no ja jestem świerzo po Service Pack 1. Muszę powiedzieć, że baaardzo mi przyśpieszył system. Włącza się o wiele krocej, nie mieli dyskiem jak wtedy - cudo. Oczywiście jest kilka błędów :) - przed chwilą na dosłownie 2 sec "zatkał" mi sie outlook, jak coś dopatrze nowego to powiem.

artoor 29.09.2002 15:07

Hmmm bracia......
nie ma tej instrukcji napisanej po polskiemu, bo z angielkim mi nie do twarzy:'( ??

Weron 29.09.2002 16:33

Cytat:

artoor napisa***322;(a)
Hmmm bracia......
nie ma tej instrukcji napisanej po polskiemu, bo z angielkim mi nie do twarzy:'( ??

Artoor podaj maila to ci wysle po polsku opis.

esem 30.09.2002 19:20

Prszę Państwa, nie ma żadnego problemu tylko wszystko należy robić z głową i po koleji. Pośpiech to zły doradca. Radzę aby każdy wygenerował dla siebie własny KEY. Cieszę się SP1 od wczoraj, narazie nie widzę różnicy. Wszystkie informacje co, jak i gdzie znajdziecie np. na forum www.phugm.pl/windowsxp. 8)

Bartek0000 01.10.2002 11:34

Mam problem , bo nowy klucz nie daje się podmienić?
Co robić z takim fantem , czy ktoś miał podobny przypadek?
Proszę o poradę.
Mam Win XP PRO i do momentu podmiany wszystko idzie prawidłowo.
A mój pierwotny klucz zaczyna się na F.

CZY KTOS MOŻE MI UDZIELIĆ POMOCU, PORADY.
DLACZEGO NOWY KLUCZ NIE DAJE SIĘ PODMIENIĆ?

surff 01.10.2002 14:48

A wpisz ten klucz:
---- tu BYŁ klucz ----

POLECAM STRONĘ:
http://www.trwhotfilez.kit.net/xpsp1....html#Download

Weron 01.10.2002 16:11

Oldgringo i Aster wyslalem wam.

Do Bartka0000.
Tam masz z 20 kluczy, ktore powinny pasowac. Oprocz tego mozesz sam wygenerowac .
Nie wpisywac kluczy na D i F.
Bo sa one zablokowaneprzez microsoft.

SoBal 02.10.2002 03:21

Cytat:

TOMMYx napisa***322;(a)
Trzeba ułatwić życie sobie i innym...w załączniku to co dla Goździkowej ... ;) :)
Przykro mi, ale został naruszony regulamin forum - TOMMYx, to już drugi raz... Załącznik usunięty.

TOMMYx 02.10.2002 03:34

Cytat:

SoBal napisa***322;(a)

Przykro mi, ale został naruszony regulamin forum - TOMMYx, to już drugi raz... Załącznik usunięty.

:)

Sobal coraz bardziej Cię lubię, jeszcze trochę i Cię poluibę ;) :)

A tak na marginesie ... do ilu razy sztuka ? :)

SoBal 02.10.2002 05:05

TOMMYx, jeżeli chodzi o mnie, osobiście, to nie mam nic przeciwko zamieszczaniu tu "różnych" dodatków. Ale problem jest trochę inny. Jeżeli lubisz to forum, to nie dawaj powodów by się nas czepiało BSA czy inne organizacje, bo w wersji finalnej forum zostało by po prostu zamknięte - jeżeli tylko ono... :( Właśnie z tych powodów w regulaminie jest wpis o niezamieszczaniu załączników - za to można linkować.

TOMMYx 02.10.2002 12:03

Cytat:

SoBal napisa***322;(a)
TOMMYx, jeżeli chodzi o mnie, osobiście, to nie mam nic przeciwko zamieszczaniu tu "różnych" dodatków. Ale problem jest trochę inny. Jeżeli lubisz to forum, to nie dawaj powodów by się nas czepiało BSA czy inne organizacje, bo w wersji finalnej forum zostało by po prostu zamknięte - jeżeli tylko ono... :( Właśnie z tych powodów w regulaminie jest wpis o niezamieszczaniu załączników - za to można linkować.
Jasne, rozumiem Sobal i będę już grzeczny.

To fakt, lubię to forum i jest to na dzień dzisiejszy jedyne forum, które odwiedzam tak często. A to tylko dlatego, bo cały ten serwis jak i to forum jest 'najlepsze z najlepszych' i ludzie też są cool ( łącznie z kolegą Zbieg12 ). No i oczywiście niechciałbym, żeby ktoś zamknął to forum.

Tak więc oficialnie przepraszam za naruszenie regulaminu.

Szczerze mówiąc, to już nawet nie pamiętałem, co było w tym regulaminie, więc sobie go przeczytałem raz jeszcze.
Sorry za łobuziactywo, TOMMYx być od teraz grzeczny ;)

Pozdrawiam wszystkich Adminów tego serwisu i forum, łącznie z kolegą Zbieg12 ;) :)

SoBal 02.10.2002 12:12

Oto prawdziwa skrucha :) Aż mi się głupio zrobiło :) Ale cieszę się że jest OK

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:34.