![]() |
Cytat:
|
Cytat:
12x = ~4min 4x= ~20min Będą w jednym czasie nagrywac czyli ok 20 min osobno 12x=4min 12x=4min =8min 8min < 20min Przynajmniej tak mi sie wydaje;) |
Chyba czegos nie zrozumialem... Skoro kazda nagrywara bedzie nagrywac z maksymalna dla siebie predkoscia to jakby nie kombinowac na dwoch nagrywarach musi byc szybciej niz na jednej nie? 8)
|
Cytat:
nie moge:))) bo ten Ricoh to poczciwa starowinka:)) i x12 to jego max jaki wyciaga:) bisskup |
a po cholere tak chcesz nagrywać możesz szybciej nagrać ricohem
2 płytki z pręd.12x niz w tym samym czasie jakby nagrywały i ricoh i philips.;) |
Z cala pewnoscia da sie. O ile pamietam to Nero pozwalal na uzycie kilku nagrywarek na raz. Przy czym pamietaj ze wymogi wzgledem dysku twardego znaczaco rosna (nic zaskakujacego w sumie nie?)
|
dwie nagrywarki?
Wpadla mi w rece nagrywarka Philips Jackrabbit podpieta jest USB...natomist w kompei jest Ricoh...i teraz moje pytanko:) da sie nagrywac na obu nagrywarkach na raz?:) jest to mozliwe? mam calkuem szybki dysk (Baracuda4 80GB) a pozatym Philips bedzie nagrywal tylko z predkoscia x4...a Ricoh x12...da sie czy nie da sie?:) aa i jesli sie da jak to ustawic w NERO?:)
dzieki bisskup |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:49. |