![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.06.2002
![]() |
Wpadla mi w rece nagrywarka Philips Jackrabbit podpieta jest USB...natomist w kompei jest Ricoh...i teraz moje pytanko
da sie nagrywac na obu nagrywarkach na raz? jest to mozliwe? mam calkuem szybki dysk (Baracuda4 80GB) a pozatym Philips bedzie nagrywal tylko z predkoscia x4...a Ricoh x12...da sie czy nie da sie? aa i jesli sie da jak to ustawic w NERO?![]() dzieki bisskup |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forumator
Data rejestracji: 05.04.2002
![]() |
Z cala pewnoscia da sie. O ile pamietam to Nero pozwalal na uzycie kilku nagrywarek na raz. Przy czym pamietaj ze wymogi wzgledem dysku twardego znaczaco rosna (nic zaskakujacego w sumie nie?)
|
|
#3 |
|
<<<Watcher>>>
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
a po cholere tak chcesz nagrywać możesz szybciej nagrać ricohem
2 płytki z pręd.12x niz w tym samym czasie jakby nagrywały i ricoh i philips.
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.06.2002
![]() |
Cytat:
nie moge )) bo ten Ricoh to poczciwa starowinka ) i x12 to jego max jaki wyciaga![]() bisskup |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forumator
Data rejestracji: 05.04.2002
![]() |
Chyba czegos nie zrozumialem... Skoro kazda nagrywara bedzie nagrywac z maksymalna dla siebie predkoscia to jakby nie kombinowac na dwoch nagrywarach musi byc szybciej niz na jednej nie? 8)
|
|
#6 | |
|
<<<Watcher>>>
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
Cytat:
12x = ~4min 4x= ~20min Będą w jednym czasie nagrywac czyli ok 20 min osobno 12x=4min 12x=4min =8min 8min < 20min Przynajmniej tak mi sie wydaje
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Gość
|
Cytat:
|