![]() |
i to pali plyty x32 w szybkosci x40 :)))
|
Hmm... zresztą widzę, że przynajmniej serwis LG jest w porządku w stosunku do klientów, i to się chwali !!!
|
No widze ze Pantest wymienił swoją 40x na 32x moze i słusznie, :) ale ja na swoją LG 40x nie narzekam bo wypala 40x jak sie patrzy, wszystko zależy od jakości płyty (może trafiłem dobry model?:)
|
Mam ta nagrywarke od miesiaca i mam tez ten sam problem, teraz zobaczylem ze nie jest tak tylko u mnie, probowalem wszystkiego(bios,via,itp.).Wale do serwisu!!
|
mam do testu ta nagryware i jest ok wypal x 40 jak sie patrzy
|
No i zazyczylem sobie -wymiane na 32x -zdziwiony bardzo serwisant :)-usmiechnal sie i dal mi nowa LG 32 :P
I ta dziala -jak producent napisal ...hehe pozdr i koncze swoja przygode z LG 40x -i dobrze;) |
Dokladnie ;)
pozdr |
Diki, nasze spostrzeżenia wcale nie swiadcza o tym, że ta nagrywarka jest "nieszczęsna" :) U mnie zachowuje sie jak najbardziej poprawnie, plytki palą sie aż miło i nie mam z nią zadnych problemów. Czasami można trafić na różne modele. Poczekajmy, aż Pantest dostanie odpowiedź z serwisu i wtedy sie wszystko wyjasni :)
Pozdrawiam |
Diki -bywaly dobre okazy :P
Jutro oddaje toto ...do serwisu. Dzis konsultant LG - rozwial moje nadzieje ,iz nie jest to wina CDRW....:) pozdr |
Cytat:
|
Ok -opisze...Ale jestem na 99,9% pewien ,ze to wina nagrywarki....na 3 kompach z roznymi konfiguracjami -zachowuje sie podobnie....:(
Dlatego zadecydowalem ,ze pojde do serwisu.... Jak czegos sie dowiem ,to odpisze... pozdr |
Jesli bedziesz mógł to opisz swoje spostrzezenia z nową nagrywara, jestem ciekawy czy coś sie zmieni, czy rzeczywisnie Twoje problemy to wina nagrywary czy moze czegos innego?
Pozdrawiam |
Wlasnie rozmawialem z gosciem z serwisu LG...kazal mi to oddac ,powiedzial ze wymienia....Hmm zobaczymy;)
pozdr |
U mnie symulacja nagrywania na tym samym nośniku zawsze jest podobna, są tylko minimalne różnice, próbowałem chyba z 5 razy i wynik zawsze jest podobny. Jesli nosnik jest ok to zawsze symuluje ngrywanie 40x, a jesli gorszy to wtedy potrafi dojsc do 40x a pozniej zwalnia do 32x takie sa moje spostzezenia :)
Pozdrawiam |
Thoom -a czy mozesz potwierdzic to ,ze nagrywarka -potrafi "uprzec" sie na np. nagrywanie 32x -na tym samym nosniku - a w nastepnym tescie -stwierdzi ,ze nagra na nim np.max 24x....??
Jak to jest u Ciebie? Chodzi o to ,ze potrafi roznie zakfalifikowac 1 plytke testowa....mowa oczywiscie o max predkosci zapisu... pozdr |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:01. |