![]() |
Tatu
Co sadzicie o tym zespole?
to bylo takie pytanko posrednie...... bo tak naprawde to skad mozna zassac cala plytke? Sciagnalem sobie z imesha cala plyte w mp3, ale to jets jako jeden kawalek! A ja potrzebowalbym bardziej obraz plyty, lub plyta zrzucona do mp3, ale spakowna, tak zeby od razu sciagnelo sie wszytsko. Moge sobie oczywiscie sciagac po kolei kawalki, ale potem nie wiadomo jak to jest nagrane i trzeba po kilka razy szukac, a tak sciagnie sie raz i po sprawie...... Jakby ktos mial takie cos, moze na FTP'ie? |
Witam !
Dziwna cisza .... ;) |
hehe jak na mój gust szkoda ZACHODU :)
niechcem tutaj nikogo obrazac :) |
dlaczego???????
|
Cytat:
|
Normalnie małe ruskie Lesby :)
|
Cytat:
|
Cytat:
ale to im sie nie kalkuluje w Rosji tańsza WÓDKA :) |
i co z tego ze ruskie i ze lesby? trza lubic wspolkultorowcow jakimimsa bracia rosjanie i siostry rosjanki.....:)
|
Stef ktoś Cie kiedyś nie GONIŁ ?
Bo nas nie dogonią !! Pamietaj o tym :) :-D |
lopus pieknie napisal brawo! straszne g.....!nie sciagaj bo naprawde nie warto!ale jak to juz pisalem kiedys kazdy lubi to co lubi!
|
ej ej - muzyka nie jest najważniejsza a miłość lesbijska jest PIĘKNA ( szczególnie patrzac z boczku ;))) - co nie przekłada sie na miłosc pedalska która jest z natury obrzydliwa, niemoralna oraz nienaturalna.... ale dziwewczynki - mniam ...
|
Cytat:
To ja -ponieważ z ruskich lubię tylko pierogi (strony internetowe pomijam)- jestem pewnie z kultury pigmejów :-D |
A za co tak nie lubicie Leny i Juli???
tu byl kawalek tekstu podjezdzajacego pod rasizm ale juz nie ma :P - nie wiem zgodnie z ktorym pktem regulaminu to robie - jeszcze sie nie nauczylem MAJONEZ - The Moderator |
przeczytalem uwaznie wszystkie wase wypowiedzi. Mnie osobiscie ten rodzaj muzyki nie odpowiada, to typowe disco polo z kombajnem do generacji dzwiekow w tle, a poniewaz biegle mowie i pisze w jez.rosyjskim, to tekstu TATU sa dla mnie w pelni zrozumiale.
Sa tak budujace jak znana pisenka Kory Kocham cie kochanie moje i tak w kolko. Tatu sa typowym przykladem jak kazdego mozna wypromowac - tak chcialo MTV ( miec egzotycznego wykonawce) i tak jest , dodano do tego leskijki ( moznna bylo napisac ,ze maja w poprzek - i tez by bylo dobrze). W samej Rosji - tak wynika z tego co tam czytam na ich stronach - zespolik jak zespolik, nikt specjalniwe w majtki nie sika , jak widzialem to we Wroclawiu - tlum sikolatek przy rownie idiotycznym BARZE |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:56. |