Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Mesium Speed Error i odczyt z wyprzedzeniem ! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/mesium-speed-error-odczyt-wyprzedzeniem-11945/)

tymian 06.11.2002 22:34

Re: Re: Re: Re: nowy sprzet

Cytat:

Yahol napisa***322;(a)

Widac, ze jestes nowy i niedoswiadczony:-D
LG the BEST:-D
Ja mam LG8)

Wiec powiem tak to jest LG i smazy wszytsko w odroznieniu od Ricoha :)

Laser 03.11.2002 17:44

Witam !

No i wszystko dobrze się skończyło !

May The Force Be With You ! ;)

cerveza 03.11.2002 17:34

Po tym malym zgrzycie, sam juz zaczalem miec watpliwosci wiec przejrzalem wszystkie subtitle ze STAR WARSow... i powiem Ci zze i Ty i ja mam racje. Wszystko zalezało od sytuacji... raz byl zwrot LET.. a raz MAY..
A mianowicie ....
"Niech moc bedzie z wami" i wtedy bylo LET
"Niech moc bedzie z toba" i wtedy bylo MAY

To tyle...bah

Laser 03.11.2002 10:37

Cytat:

cerveza napisa***322;(a)

No to chyba faktycznie "małym".. lepiej obejrzyj filmy jeszcze raz... Ja nie jestem az takim wielkim-małym fanem ale chyba tam byl SKYWALKER a nie STARWALKER... chyba ze masz jakies najnowsze episody na skladzie :)

Witam !

Racja SKYWALKER - ale jestem na 90% pewien że było May The Force be with You !

cerveza 03.11.2002 02:35

Cytat:

Laser napisa***322;(a)

Witam !

Sorki że sie czepiam ale jestem małym fanem Star Wars i Starwalker mówił " May the force be with You " - to tak na marginesie !;)

No to chyba faktycznie "małym".. lepiej obejrzyj filmy jeszcze raz... Ja nie jestem az takim wielkim-małym fanem ale chyba tam byl SKYWALKER a nie STARWALKER... chyba ze masz jakies najnowsze episody na skladzie :)

forest 02.11.2002 23:58

Cytat:

cerveza napisa***322;(a)
A ja mam nagrywaczke TDK VeloCD 40x12x48 i nagrywam na czym popadnie i jest gut.... a ostatnio nagralem przez przpytadek na jakiej starej plytce co miala niby max x8 z predkoscia x12 i wszystko sie ladnie i piknie nagralo.
A na codzien uzywam plytek MEMOREX Black x24, IMATION x24 i TDK x40 i jest giarka...

papa

A ja mam TEAC ma to do siebie ,że pali nawet na krowim placku jak to ktos kiedys powiedział:)
f.

Laser 02.11.2002 21:52

Cytat:

cerveza napisa***322;(a)
A ja mam nagrywaczke TDK VeloCD 40x12x48 i nagrywam na czym popadnie i jest gut.... a ostatnio nagralem przez przpytadek na jakiej starej plytce co miala niby max x8 z predkoscia x12 i wszystko sie ladnie i piknie nagralo.
A na codzien uzywam plytek MEMOREX Black x24, IMATION x24 i TDK x40 i jest giarka...

papa

Witam !

Sorki że sie czepiam ale jestem małym fanem Star Wars i Starwalker mówił " May the force be with You " - to tak na marginesie !;)

Yahol 02.11.2002 20:01

Re: Re: Re: nowy sprzet

Cytat:

tymian napisa***322;(a)

A dlaczego LG ?

Widac, ze jestes nowy i niedoswiadczony:-D
LG the BEST:-D
Ja mam LG8)

cerveza 02.11.2002 19:45

papa

tymian 02.11.2002 19:20

Re: Re: nowy sprzet

Cytat:

Yahol napisa***322;(a)

Jezeli nie jest to LG, to juz jestes martwy:-D

A dlaczego LG ?

Yahol 01.11.2002 23:30

Re: nowy sprzet

Cytat:

tymian napisa***322;(a)
Chyba mnie zabijecie bo kupilem nowa palarke, inna niz Ricoh, ale obiecuje ze Ricoh zostanie w kompie i raz po raz w niedziele gdy bede mial czas wolny sporbuje cos wypalic.
Pozdrawiam

Jezeli nie jest to LG, to juz jestes martwy:-D

tymian 01.11.2002 23:25

nowy sprzet

Chyba mnie zabijecie bo kupilem nowa palarke, inna niz Ricoh, ale obiecuje ze Ricoh zostanie w kompie i raz po raz w niedziele gdy bede mial czas wolny sporbuje cos wypalic.
Pozdrawiam

Laser 31.10.2002 14:55

Cytat:

grzeniu napisa***322;(a)

...hehe no i ta odrobina adrenaliny po wlozeniu plytki do spawary, czy uda sie ja oszukac kolejnym tanio kupionym badziewiem ;) takie cus jakby pojedynek czlowieka z maszyna:-D Jednym slowem ricoh to sprzet dla wytrawnych i wytrwalych wypalaczy8-)

Witam !

Nic dodać nic ująć !

grzeniu 30.10.2002 22:34

Cytat:

Laser napisa***322;(a)

Witam !

W sumie to mash rację - prawdopodobnie gdyby nie ta firma nigdy bym tutaj nie trafił, co nie zmieia faktu że RiCOHY mają swój jedyny i niepowtarzalny chaakterek ... ;)

...hehe no i ta odrobina adrenaliny po wlozeniu plytki do spawary, czy uda sie ja oszukac kolejnym tanio kupionym badziewiem ;) takie cus jakby pojedynek czlowieka z maszyna:-D Jednym slowem ricoh to sprzet dla wytrawnych i wytrwalych wypalaczy8-)

Laser 30.10.2002 21:35

Cytat:

grzeniu napisa***322;(a)
Ludzie przesadzacie;) Pomyslcie sami, czyz bez ricohow i MSE zycie nie byloby po prostu nudne?:P :-D ;p
Witam !

W sumie to mash rację - prawdopodobnie gdyby nie ta firma nigdy bym tutaj nie trafił, co nie zmieia faktu że RiCOHY mają swój jedyny i niepowtarzalny chaakterek ... ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:25.