![]() |
Cytat:
|
to może w przypadku XP SP1 by pomógł, a jak go miałeś to może zainstaluj system bez niego ?
|
Dziwne, bo przeinstalowałem kompa z WinXP na Win98SE i problemu nie ma.
|
Wydaje mi sie że 'wina' może również leżeć w zasilaczu...
Choć nie jest to jakaś szczególnie obciążająca kofiguracja, to wykluczyć tego nie można. Też miałem kiedyś taki problem /pojawiło mi sie to jak kręciłem AXP/, pomogła - niestety - wymiana zasiłki. |
Dzisiaj powalcze i zobaczę co z tego wyjdzie !!!
|
Cytat:
odpowiednie ustawienie biosu odlacz calkiem jak mozesz na probe napedy cd |
Cytat:
A po co miałbym zakładać nowy topic ??? Myśle że u niego nie chodzi o płytę główną bo mam taką samą i nie mam tego problemy więc szukam w gdzieś indziej. |
O ! :o :blee: :blee:
kyo i kiedy i po co ten topic wydobył ? sprawa z tym kompem już załatwiona pomogła wymiana płyty na KT3 Ultra-2 wszystkie płyty na via kt400 robiły perwę |
Zeby zagrac pod xp w starcrafta trzeba przegrac pewnien plik do katalogu windowsa. Plik z win 95. Co do BroodWar to jest taka wersja ktora dziala na kazdym systemie i nie trzeba przegrywac zadnych plikow. Ale jaki to plik...trzeba by poszukac.:)
|
Cytat:
chcialem ostatnio odpalic starcrafta na win xp i rzeczywiscie nic z tego |
Kumpel ma ten sam problem:
ATHLON 2000XP 2x256DDR 333MHz KG MSI G4 440MX PG MSI KT4V DYSK 80GB SEAGATE WINDOWS XP PRO ITP. JEŻELI CHODZI O PAMIĘĆ TO JEST NA 100% SPRAWNA. JA STAWIAM NA GRAFIKĘ (STERY ???) lub SYSTEM (JEST BEZ SP). ALE CO BĘDZIE TO SPRAWDZE W NIEDZIELĘ. DODAM JESZCZE, ŻE SPRZĘT RESETUJE SIĘ W CZASIE GRANIA (FIM SPEEDAWAY GP). |
Wracając do mojej odpowiedzi, element który zawiódł też był nówka nie macany :)
|
sprawdzałem...
nawet było restore safe bios defaults itp. itd. |
A może nieprawidłowa konfiuguracja BIOSu ??
mnozniki i inne bajery ;) |
Wątpię. jak coś to ma gwarancję... :( we Wrocku :'( 90 km od Kłodzka
ale to już nie mój problem Zastosuję jeszcze metodę: rozbierz na części 1 i złóż jeszcze raz to może zadziała :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:08. |