![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Jedna skopana płytka - przypadek, błąd w sztuce ... Dwie - coś jest nie tak Prędkości: gra - x24 Muza - x8(wolniej niestety nie mogę wypalać) |
Wypalam na nich filmy i audio na LG z prędkością 32x i jak na razie nie miałem problemów.:)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
a mial ktos doczynienia z plytami MiediaStore (Silver, x48 )?
kupilem 10 sztuk za 9.99 (tyle - dla sprawdzenia - zeby potem nie klnac :klnie: ) ;p ale jeszcze zadnej nie wypalilem, bo nie mam okazji ;) |
Cytat:
|
Cytat:
pozdrawiam:) |
Cytat:
A u mnie właśnie z Akossami jest piękna sytuacja. Paliłem je 32x i było wszystko git(wszytko zielone w CDSpeed'zie), poźniej zredukowałem prędkość do 24x tak dla jeszcze większej pewności. :) |
ja nagralem kilka takich plytek.
1 audio nagrana x8 full wypas -0 zielonych ;P i chyba z 7 czy 8 data rozna x 16-20 i tez nic . a na full nagrywam tylko jak nie mam zcasu, albo zeby pokrecic nagrywarke :D reasumujac.... te plytki nie sa takie najgorsze. zobaczymy jak sie beda zachowoywac za iilka miesiecy, czy beda tak jak akkosy i beda sie sypac w rekach i dostawac "ospy kompaktowej" czyli beda stawac sie wykropkowane. |
Re: Mediasonic ?
Cytat:
Ja pale na nich ostatnio prawie non stop!! W CDSpeed`zie mam 100% zielonych kwadracikow!! ;p |
Ilość załączników: 1
A to inna jeszcze 'lepiej' nagrana płytka z prędkością 16x ((
|
Ilość załączników: 1
Nagrałem jeszcze kilka płytek tej firmy 16x i taki o to efekt (chociaż były też płytki z mniejszą ilością błędów). Tak to jest jak się kupi jakiś wynalazek :buu:
|
Dziwna sprawa z tymi płytkami. Nagrałem dziś dwie kolejne (tylko dwie bo mam niewiele czasu) 16x i w Nero CDSpeed wszystko było idealnie, żadnych błędów. W czwartek jak nagram większą ilość CD, to opisze swoje wrażenia.
Pozdrawiam :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:24. |