![]() |
:: Nowość ::
Niech każdy wpisze TU swoją konfigurację sprz. Oraz czas wypalania
[B]Np: (To tylko przykład...)8)!!! 1200 XP HDD Seagate 40 GB 5400 obr. GeForce2MX 32 MB 256 MB ram PC133 CD-RW LG 32x10x40 + Nero 5.5.9.14 pł.gł. ECS K7VZA 98 SE + service pack via 4in1443 --> 3min 30sek <-- CDR PHILIPS 700MB (16x) --> 3min 50sek <-- CDR PLATINUM 700MB (1x-40x) To da obraz wszystkim tym którzy chca qpić kompa i spaware.., a i NAM da jakiś pogląd :) - - - ----Jeżeli komuś się podoba/nie moj pomysł to prosze o uwagi na M@ILA |
Ale dałeś posta... (bez komentarza):P
Ja posiadam słaby sprzęt, ale mój Litek 40xW nagrywa płytę w ok. 3 minuty. |
Re: :: Nowość ::
Cytat:
|
commodore 64
czytnik tasm magnetofonowych srubokret do ustawianai pionowych linii telewizor UNITRA 14 cali czarno-bialy do tego lacze 10Mb/s :P hahahaha LoL |
stary lepiej miec mniej postow niz pisac bzdury
chyba ze chodzi o ilosc postow . A do swiat malo czasu(( |
sam widzisz,ze to sensu nie ma. Sprzet to sprzet, wazne jest tez co palisz ( w locie, z dysku), jak to jest podpiete, na jakiej plytce, czy muza z mp3, czy z wava, co w tle chodzi i pare jeszcze drobiazgow.
A licytacja o 10 czy 20 sekund pozbawiona jest sensu i nikomu taki obraz niczego nie daje. Rozumie intencje posta - ale z czasem sam zobaczysz ,ze pytanie jest nieco "blondynkowate" ( bez urazy) |
Jak chcesz sie wypytać o takie sprawy to idz lepiej na czata .
Jak chcesz sie chwalić sprzetem to wywieś sobie karteczke na drzwiach. |
Cytat:
|
Ale mu się dostało a chłopak pewnie chciał dobrze. Oby się nie zniechęcił.
|
Re: :: Nowość ::
Cytat:
albo "mam windows millenium + sterownik monitora samsung" :D sorry ale wydalo mi sie to strasznie śmieszne, bo to oczywiste ze jak masz płyte na VIA to instalujesz 4in1 :) |
tylko ze Oro niema sie czym chwalic.
Jak na dzisiejsze standardy to niema super maszyny. Sam mam gorszy sprzęt :):) |
Podal ze to tylko przyklad tam u gory, ja wiem co jest tu grane ale nie chce mi sie tego mowic, zreszta sie pewnie wstydzi swojego sprzeta i podal tylko przyklad a sam wymaga od innych zeby wpisali.
|
Ale go tyracie.||
|
No dobra to podam konfigurację (stary komputer, ale jeszcze chodzi)
386 SX 33 MHz firmy AMD, 4 MB SIMM RAM, karta graficzna Cirrus Logic 1 MB, Karta muzyczna Sound Blaster AWE 64. Dysk twardy 131 MB Maxtor. Dysk twardy Seagate 1,08 GB. CD ROM 4x Hitachi. Coś jeszcze dopisać?? (nadmieniam że ten komputer jest jednym z wielu posiadanych) Mogę jeszcze powiedzieć że sprzęt 8086 jest ładnym zabytkiem i już nawet nie pamiętam jego konfiguracji.:P |
Tylko Tobie pozazdrościć.:P
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:06. |