Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   pomocy (https://forum.cdrinfo.pl/f2/pomocy-1246/)

tomgoo 02.10.2002 16:09

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !

Ma ktos coś do trzymania nóg koło monitora !:-D :-D

no ja trzymam na biurku jak mi sie zechce:-D

Laser 02.10.2002 09:11

Witam !

Ma ktos coś do trzymania nóg koło monitora !:-D :-D

bgn 02.10.2002 08:10

tylko bardzo prosze bez restrykcji za palenie podczas przegladania forum , brak krawatu i trzymania nog w poblizu monitora:'(

SoBal 02.10.2002 05:39

Haha! Już dawno temu BD napisał stosowny regulamin, teraz Zbieg zrobił kolejną wersję. Na moje oko oba są ok - ale niestety jak na rrazie do tylko dla obsługi. Jako że nas też męczy brak ujednoliconego regulaminu, więc teraz powinno być już z góreczki...

-Sid-The-Rat=> 02.10.2002 05:27

Cytat:

SoBal napisa***322;(a)
HMM... delikatnie spytam ... "Jaki załącznik?" dodam że go skasowałem :) - naruszenie regulaminu forum...
SoBal - zadam drazliwe pytanie - czy WRESZCIE jest regulamin o ktorym mowa jest tu od niepamietnych czasow? bo sytuacja jest juz tak zabawna ze moge sie nawet podjac proby napisania tego cuda - pod warunkiem ze ktos chociaz rzuci na niego okiem...

SoBal 02.10.2002 03:34

:)
Proponuję instalację apacha 4 win i podawanie linków do niego - linki SĄ legalne.

TOMMYx 02.10.2002 03:30

Cytat:

SoBal napisa***322;(a)
HMM... delikatnie spytam ... "Jaki załącznik?" dodam że go skasowałem :) - naruszenie regulaminu forum...
:)

No tak, jeszcze by ktos ściągnął i nielegalnie wykorzystał :-D

Przecież ten załącznik to zabytek . Niszczysz cenne pamiątki 'internetowe' - to jest przestępstwo ;) :)

SoBal 02.10.2002 03:15

TOMMYx 02.10.2002 01:02

Re: pomocy

Cytat:

yoshi napisa***322;(a)
Szukam kodu do clone wersja 2.7.1.1
Jesli ktos go zna prosze o pomoc.
Z gory dziekuje

Panowie,

To jest najstarszy w tym dziale post, jaki znalazłem. :)
Pamietam, wtedy jeszcze nie miałem internetu i siedziałem na kompie z 233 Mhz'owym prockiem, 32MB RAM, i 4MB grafą :)
A na internet chodziłem do kafejki, a zresztą nadal do niej chodzę, tyle że już nie na net, tylko odwiedzić znajomych, wypić browca, itp... :)

Yoshi znalazłeś wtedy ten kod do clone'a ?
Bo jak widać, odpowiedzi żadnej nie otrzymałeś (pewnie populacja na forum była odpowiednio mniejsza).
Dzisiaj to można liczyć na odpowiedź w ciągu kilku- kilkunastu minut (no chyba że wrzuci się posta o 4 nad ranem, wtedy czas oczekiwania może się wydłużyć do kilku godzin) :)

Ach, i ta ilość wyświetleń :)

PS' Yoshi w załączniku masz ten kod, o który pytałeś ;) '

yoshi 28.07.2000 00:14

pomocy

Szukam kodu do clone wersja 2.7.1.1
Jesli ktos go zna prosze o pomoc.
Z gory dziekuje

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:05.