![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 19.03.2002
![]() |
pomocy
Szukam kodu do clone wersja 2.7.1.1
Jesli ktos go zna prosze o pomoc. Z gory dziekuje |
|
|
|
|
#2 | |
|
Gość
|
Cytat:
To jest najstarszy w tym dziale post, jaki znalazłem. ![]() Pamietam, wtedy jeszcze nie miałem internetu i siedziałem na kompie z 233 Mhz'owym prockiem, 32MB RAM, i 4MB grafą ![]() A na internet chodziłem do kafejki, a zresztą nadal do niej chodzę, tyle że już nie na net, tylko odwiedzić znajomych, wypić browca, itp... ![]() Yoshi znalazłeś wtedy ten kod do clone'a ? Bo jak widać, odpowiedzi żadnej nie otrzymałeś (pewnie populacja na forum była odpowiednio mniejsza). Dzisiaj to można liczyć na odpowiedź w ciągu kilku- kilkunastu minut (no chyba że wrzuci się posta o 4 nad ranem, wtedy czas oczekiwania może się wydłużyć do kilku godzin) ![]() Ach, i ta ilość wyświetleń ![]() PS' Yoshi w załączniku masz ten kod, o który pytałeś '
|
|
|
|
#3 |
|
Były user
Data rejestracji: 08.04.2002
![]() |
HMM... delikatnie spytam ... "Jaki załącznik?" dodam że go skasowałem
- naruszenie regulaminu forum...
|
|
#4 | |
|
Gość
|
Cytat:
![]() No tak, jeszcze by ktos ściągnął i nielegalnie wykorzystał :-D Przecież ten załącznik to zabytek . Niszczysz cenne pamiątki 'internetowe' - to jest przestępstwo
|
|
|
|
#5 |
|
Były user
![]() |
![]() Proponuję instalację apacha 4 win i podawanie linków do niego - linki SĄ legalne.
|
|
#6 | |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#7 |
|
Były user
![]() |
Haha! Już dawno temu BD napisał stosowny regulamin, teraz Zbieg zrobił kolejną wersję. Na moje oko oba są ok - ale niestety jak na rrazie do tylko dla obsługi. Jako że nas też męczy brak ujednoliconego regulaminu, więc teraz powinno być już z góreczki...
|
|
#8 |
|
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
tylko bardzo prosze bez restrykcji za palenie podczas przegladania forum , brak krawatu i trzymania nog w poblizu monitora
Ostatnio zmieniany przez bgn : 02.10.2002 o godz. 08:21 |
|
|
|
|
#9 |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !