![]() |
Jaką wypalarę wybrać?
Właśnie sprzedałem swoją smażarkę LiteOn 24x10x40 i mam zamiar kupic coś nowego!Może mi ktoś poleci coś dobrego!Myślę o NEC,LiteOn,LG...!Z góry thx
|
Już wiele razy było pisane na ten temat. Na moim miejscu wybrałbym Liteon-a.
Poszukaj po forum, tam znajdziesz podobne posty. |
Re: Jaką wypalarę wybrać?
Cytat:
|
Druss popieram twoje słowo 444444444444444x:-D
A tak wogóle to kup sobie TEAC-a! |
Wszystko zależy od tego ile masz kasy, i co będziesz smażył.
Ps. Kup sobie kuchenkę mikrofalową.:D :D :D |
Albo lepiej kupić laser przemysłowy (wypali płytkę z dużą prędkością). Bierz Litka 40x:P
|
LG 8160B
|
LITEK albo TEAC
jak masz zamiar nagrywac kazde zabezpieczenie
to bierz LiteOn 40x a jak masz zamiar miec co porzadnego ktore nie nagra tych nowych zabezpieczen to wez TEAC 40x poza tym TEAC jak chcesz to zalatwie ci za 300zl + koszty albo LiteON za 270zl + koszty takze jak chcesz to daj znac!! see ya |
Mnie się wydaje że firma Plextor wydaje dobry sprzęt - sądze tak bo mam nagrywarkę tej firmy już 3 lata i jeszcze nie miałem większego problemu z przegraniem jakieś płyty (Plex 8x4x32A).
Przegranie płyty zabezpieczonej laserlock'iem sprawia troche problemu ale daje spox radę;) |
bierz liteon 40125s - to najlepsza wypalarka pod słońcem;)
|
Heh i tradycyjnie kazdy sie wypowiada ale nikt nie podaje faktycznych plusow i minusow proponowanego napedu....
|
ja uwazam ze liteon 40125s powinienes sobier sprawic :)
|
Cytat:
prawda......??;) |
Dalem... w podobnym poscie sprzed paru dni. Nie moja wina ze codziennie pojawia sie to samo w sumie kretynskie pytanie na ktore codziennie padaja tak samo zroznicowane i niekonstruktywne odpowiedzi.
Nie obrazcie sie ale naprawde wypowiedzi typu bierz to lub bierz tamto niczego do tematu nie wnosza. PS. Watek o ktorym mowilem to (i nie da sie ukryc ze zjechalismy w koncu z tematu ;-) ): http://www.cdrinfo.pl/skrypty/vb/v/s...threadid=12362 |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:30. |