Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   operation flashpoint (https://forum.cdrinfo.pl/f2/operation-flashpoint-12551/)

-Sid-The-Rat=> 21.11.2002 22:17

Cytat:

mati1700 napisa***322;(a)

Po pierwsze grałem w oba wolfy.Po drugie wolf to nie jest taki banalny shooter.Są misje ,które wcale nie jest tak łatwo przejść.Po trzecie ja nie lubię Queja :P

to dobrze - bo OF to Quake do minus pierwszej, to gra gdzie nei ma nawet klawisza do podskoku, gdzie nie da sie przeladowac broni w biegu, gdzie nie ma celwnika a gdy biegniesz mozez rownie dobrze strzelic sobie w noge jak i w przeciwnika, gdzie kule maja predkosc i snajperka jest cholernie trudna w obsludze, gdzie mozesz wsiac we wszysko co ma kola (co nei zanczy ze sam bez zalogi poprowadzisz czolg), gdzie slonce rusza sie po niebie, gdzie mozesz poruszac sie wedlug gwiazd, dzie kazdy ludzik rzuca zmieniajacy sie i animowany cien...

to gra ktora ZABIJA

ah - OF:R do gry na maksyalnym pozioie detali - gdzie gra wyglada doslownei jak obrazek potrzebuje 1gb ram, ti4200, p4 2,53ghz...
wtedy wyglada tak jak nic innego

-Sid-The-Rat=> 21.11.2002 22:13

na serwerkach juz nie gram - teraz noce zarywam czym innym (ostatnio projektem wzmacniacza audio o h<0.03.. i ciagle nie dziala

gralem na Topgunie - kilka CTF i tyle - zabily mnie pingi (ok 500)

gram po lanie z kumplem - tokarew w dlon i kto lepiej strzela w biegu... :)
snajpowianie z biodra...

granatem go!...

kto kogo rozwali jeepem (trzebe delikwenta wepchnac na drzewo - ianczej ponosisz straty)

a tak poza tym genialne podchody w miescie

a singiel i tak est the best!

mati1700 21.11.2002 17:49

Cytat:

djsaint napisa***322;(a)
Sluchaj, Przede wszystkim Operation Flashpoint i dodatek Resistance nie jest skierowany do wszystich graczy. Jesli wolisz Quake'a i inne Unreale to nie jest gra tego typu. Nie kazdemu musi sie ona podobac. Mowisz o Wolfie, to znaczy, ze wolisz proste shootery. To jest troszke bardziej skomplikowane niz poprostu strzelanie. Kolega -Sid -The-Rat=> i ja mamy inny gust. Ta gierka jest bardziej zaawansowana. Wymaga wiecej myslenia niz jakis kichowaty Wolf. Wolfenstein wymiatal, ale w wesji Wolfenstein3d, czego pewnie nie widziales... :D Takze chyba nie ma o czy mowic. :D
Po pierwsze grałem w oba wolfy.Po drugie wolf to nie jest taki banalny shooter.Są misje ,które wcale nie jest tak łatwo przejść.Po trzecie ja nie lubię Queja :P

Kebalog 21.11.2002 13:59

Pirat OFP to wersja 1.0. Może udało ci się zdobyć 1.20 - teraz jest już 1.85 :D. Wolfstein... coz - jeśli ktoś lubi proste nawalanki, pozbawione taktyki, z apteczkami dodającymi zdrowia, pancerzami i laserami, chroniącymi przed tysiącem pocisków - kwestia gustu - w OFP 1 strzał i cóż... Od OFP już żadna gra mnie po prostu nie oderwie. Battlefiled przykuł moją uwagę na 20 minut, Wolfstein na 10...

Sid, Djk - Dzięki bardzo - Kazaa już zassiewa CLONa w wersji 4

PS. Gracie na serwerkach? Pod jakimi nickami?

Karqs 21.11.2002 11:49

Zainstalowalem pirata OF:CWC i dzialal normalnie. Jednak chcialem ta gierke miec na potem a nie mialem plytki wiec spakowalem zainstalowaną na dysku gre i nagralem na plytke. Jka myslicie bedzie dzialac jak ja rozpakuje na dysk? Nie chce mi sie sprawdzac bo mam jeszcze zainstalowaną wersje na dyku. Dodam ze po reinstalce wina zainstalowana gra dzialala, jednak nie gralem dlugo.

djsaint 20.11.2002 23:39

Sluchaj, Przede wszystkim Operation Flashpoint i dodatek Resistance nie jest skierowany do wszystich graczy. Jesli wolisz Quake'a i inne Unreale to nie jest gra tego typu. Nie kazdemu musi sie ona podobac. Mowisz o Wolfie, to znaczy, ze wolisz proste shootery. To jest troszke bardziej skomplikowane niz poprostu strzelanie. Kolega -Sid -The-Rat=> i ja mamy inny gust. Ta gierka jest bardziej zaawansowana. Wymaga wiecej myslenia niz jakis kichowaty Wolf. Wolfenstein wymiatal, ale w wesji Wolfenstein3d, czego pewnie nie widziales... :D Takze chyba nie ma o czy mowic. :D

mati1700 20.11.2002 22:38

Kiedy po raz pierwszy dostalem do ręki operation flashpoint jush wiedziałem z licznych recenzji ,że jest to zaje.... gra.Przez 3 miechy nie mogłem uruchomić.W końcu się udało.jak zobaczyłem to gówno to myślałem ,że mnei szlag trafi.Grafika do dupy misje denne i nieciekawe.To był co prawda pirat i być może zadziałał ten system destrukcji o którym wspomniał Sid The Rat.Przy tej okazji moge polecić Wolfensteina ,który mnie do dzisiejszego dnia rozwala.Dawno nie grałem w tak wywalistą grę (Podobne odczucia miałem po grze w World Cup 2002).

-Sid-The-Rat=> 20.11.2002 20:50

kebalog - bywalem czesto na waszym forum - niestety tylko jako gosc - kiedy mialem czas i mozliwosc siedziec na tym forum, Czacha i reszta adminow stwierdzili ze nowych userow rejestrujemy tylko osobiscie - i zamkneli strone do robieie nowych kont - wiec musialem sie wypiac

a co do OF:R - sciagnij nowego clona!!!!!!
wersja 4.x.x.x juz dawno po sieci krazy - powiem ci ze mi udalo sie zrobic sobie backup TDK 12x z opcja 'amplify weak sectors'...
bez problemu poradzi sobie z ta gra takze Alkochol120%

Kebalog 20.11.2002 11:00

POMOCY!!

Mam NECa 9100A i za cholere nie moge przejsc zabezpieczenia OFP:R. OFP:CWC poszlo bez problemu (i dobrze, bo moj orginal jest juz nieco wysluzony), ale klon OFP:R zawsze maja jakis blad odczytu... A znajomi ostrzegaja ze nosnik OFP:R jest podobno BARDZO nietrwaly... Probowalem clonyxxl, ale z zeszlego roku (kolega mnie instruowal jak to zrobic) i clonecd 3.4.3.3.1 pl czy cos takiego. Co mam zrobic?

PS. Jesli interesuje was dalej OFP i jeszcze tam nie byliscie - zapraszam na nasze forum - http://fans.cenega.com/flashpoint/phpBB2/

Pozdrawiam

Golabek

golabek123@poczta.onet.pl
gg: 3169477

djsaint 18.11.2002 00:59

Cytat:

-Sid-The-Rat=&gt; napisa***322;(a)
ja KOCHAM te gre...
Ja rowniez 8)

-Sid-The-Rat=> 17.11.2002 17:43

mam oryginalne wersje OF i OF:R w obu wersjach jezykowych...

ja KOCHAM te gre...

djsaint 17.11.2002 16:09

Flashpoint i Resistance w polskich wersjach jezykowych, zeby nie bylo niejasnosci ;p

djsaint 17.11.2002 16:03

Cytat:

-Sid-The-Rat=&gt; napisa***322;(a)
skad wytrzasnales oryginal Resistance? (ja dostalem poczta z Angli)
Kumpel kupil w jakims polskim sklepie internetowym. Najpierw Flashpointa, a pozniej jak tylko wyszedl Resistance, to i jego zamowil. Jak chcesz to moge zapytac. 8)

-Sid-The-Rat=> 17.11.2002 16:00

tylko ze ja ropaczliwie chcaielm miec wersje ang....

stad koniecznosc sciganiecia jej z UK...

a wersje polska tez juz mam - choc problem taki ze patch 1.85PL jeszcze nie wyszedl - dletego ciesze sie ze zainwestowalem w angielski oryginal

Yahol 17.11.2002 15:43

Ilość załączników: 1
Media Markt W-wa!!

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:30.