Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Ludzie maja tupet (https://forum.cdrinfo.pl/f5/ludzie-maja-tupet-12998/)

Majonez 21.11.2002 20:41

Ludzie maja tupet

Moze nie powinienem ale oto tresc jednego z pytan przeslanych do mnie

On 2002-11-21 at 14:35:02,
The following information was submitted:
>From Host: xx.xx.xxx.xx
autor = xxxxxxxx
email = xxxxxxxx@poczta.onet.pl
link = Nagrałem płytę Windows XP Professional+ Service Pack 1 i jaki jest nowy numer?
news =

:-D juz mu wysylam qrcze no gdzies mialem przeciez ten numer
Zreszta przesle mu moje programy i programy ktore sa na cdrinfo
i numery do tych programow i w ogole na plytkach mam nagrac i wyslac a moze od razu na dysku 80
nie no czasami wymiekam jak czytam co pisza niekotrzy do faqa

ZiP 21.11.2002 20:51

Nie jesteś sam. Mnie też ludzie wysyłają pełno podobnych wiadomości, w których zadają jakieś dziwne pytania dotyczące sprzętu i programów - zupełnie jakby forum nie istaniało, a ja byłbym skarbnicą wiedzy. W miarę często dostaję też wiadomości z prosbą o cracki. :(

Jeżeli jesteśmy już w temacie tajemniczych e-maili, to powiem jeszcze jedno: wkurza mnie jak ktoś po przeczytaniu na forum mojej odpowiedzi na jego posta odpisuje mi na maila - prawie zawsze wygląda to tak - "Mam problem, zrobiłem tak jak napisałeś i nie działa. Co radzisz?" - cholera, skąd ja mam wiedzieć o co takiemu kolesiowi w ogóle chodzi, mógł się chociaż przedstawić albo dać linka do posta na forum, gdzie opisał co mu na wątrobie leży ((

+++LeWaP+++ 21.11.2002 20:56

Chciałbym zamówić płytkę z windowsem XP Pro + SP1. Musi być wersja PL i koniecznie proszę mi opisać jak się go instaluje - w takiej miniaturowej książce... albo nie... nie... jush wiem w formacie PDF... aha i jeszcze najnowszego adobe acrobat dołączcie (ale nie readera :)). No i najważniejsze płytka musi być tłoczona w oryginalnym opakowaniu cdrinfo i prosze jeszcze o SN i jakiś numer na infolinię.

;p :-D ale to :'(

-Sid-The-Rat=> 21.11.2002 21:02

smutno mi

bardzo mi smmutno

:(((

do mnie NIKT nie pisze...

moze to dlatego ze zeby znalesc mojego maila trzeba najechac na podpis? bo ja nei mam napisane nigdzie -->tu moj mail<--...
moze dlatego ze gg to 'tylko dla znajomych'...
a tlenu i tak nikt nie uzywa

a moze to daltego ze kazdy uwaza mnie za malo ciekawe zrodo informacji...?

nie wiem
ale dziekuje za BRAK smieci i listow na ktore bym odpisywal z agresja
:)

brzuszki 21.11.2002 21:26

[QUOTE]-Sid-The-Rat=&gt; napisa***322;(a)
[B]smutno mi

bardzo mi smmutno

:(((

do mnie NIKT nie pisze...

Tu Brzuszek-łże jak pies!Pisze ja,moja z ona i wszystkie jej koleżanki,którym opowiadamy jakiego fajnego człowieka znamy z Forum.

Do Zipa - kurde-ja też do Ciebie pisałem po jakis serial.Az mi głupio,zwłaszcza,że kiedyś-chyba Ty-przesłałes mi Power Defragmentation i było bomba,ale gdzieś mi się to zapodziało i po ściągnięciu z Netu nowej wersji niw chodzi,bo brak Jakiejś Microsoft Management Console - i wymiękłem...No i teraz już nie mogę napisać.Ale pozdrawiam obu wymienionych i złowrogo zapowiadam - będę dalej mailował!!!
Brzuszek
PS.
Hej ZIP - w niektórych mailach muszę Cie pominąć,bo z profilu wynika,że masz 15 lat ?

ZiP 21.11.2002 21:55

Cytat:

brzuszki napisa***322;(a)

Do Zipa - kurde-ja też do Ciebie pisałem po jakis serial.Az mi głupio,zwłaszcza,że kiedyś-chyba Ty-przesłałes mi Power Defragmentation i było bomba,ale gdzieś mi się to zapodziało i po ściągnięciu z Netu nowej wersji niw chodzi,bo brak Jakiejś Microsoft Management Console - i wymiękłem...No i teraz już nie mogę napisać.Ale pozdrawiam obu wymienionych i złowrogo zapowiadam - będę dalej mailował!!!
Brzuszek
PS.
Hej ZIP - w niektórych mailach muszę Cie pominąć,bo z profilu wynika,że masz 15 lat ?

Wiedziałem, że mi odpowiesz:) . Nie chodziło mi jednak tutaj o Ciebie - miałem na myśli takie maile, co przytoczył Majonez - to jest już szczyt, najlepiej jeszcze zainteresowanemu wysłać oryginał pocztą. :o

Jak zauważyłeś, w ogóle nie dostałeś kilku odpowiedzi ode mnie, gdyż po prostu nie mam cracków :P, których poszukujesz. Zaznaczam jednak, że wszystkie maile czytam, w miarę możliwości staram się wspomagać wszystkich potrzebujących;), no ale jak nie znam odpowiedzi, to siedzę cicho.

PS. Nie pomijaj mnie w swych mailach :'(

Weron 21.11.2002 22:24

Do narzekajacych ;)

Az strach teraz do was napisac.
Pewnie po tym poscie juz nikt do was nie napisze.
Hehe.

BD 21.11.2002 22:52

Re: Ludzie maja tupet

Cytat:

Majonez napisa***322;(a)
Moze nie powinienem ale oto tresc jednego z pytan przeslanych do mnie

a co bys powiedzial na Nagrywanie na wesolo - nowy dzial na CDRinfo z takimi idiotycznymi zapytaniami ?

PS
ja rowniez dostaje czem pewnie cuda ...
misiek tez ma kolekcje ...

brzuszki 21.11.2002 22:56

Re: Do narzekajacych ;)

[QUOTE]Weron napisa***322;(a)
[B]Az strach teraz do was napisac.
Pewnie po tym poscie juz nikt do was nie napisze.
Hehe.

Możesz pisać do mnie - ja sie co prawda nie znam tak jak koledzy,ale lubie maile z Redy.
I nie bede i ch publicznie komentowal-obiecuje.
:-D

ThanatoS 22.11.2002 00:36

Ja też dostaję takie fajne pytanka w stylu prześlij mi na maila cracka albo SN do Alcoholu. Ciekawe do której wersji, a najgorsze że się nawet nie przedstawią.

Druss 22.11.2002 00:41

A ja nie dostaje:'( . A moze to i lepiej ;p

tomgoo 22.11.2002 07:32

A ja dostaje nawet dosyc często
z prosba o cracki , seriale czasami szlak człowieka mozna trafić;)

-Sid-The-Rat=> 22.11.2002 08:15

czyli zgodnie z moimi przewidywaniami maile dostaja tylko co ktorzy tak jak weron i tomgoo maja napisane -->tu jest moj mail<-- - ja tez mam swoj adres w podpisie ale trzeba nan najechac zeby go zobaczyc...

Kasprzak 22.11.2002 08:17

ja dostaje czesto o seriale. A ostatnio sorry ZiP ze tak cie nachodzilem z ta karta graf. Sorx!

Pawel_k 22.11.2002 08:57

mnie juz zaczeli na GG scigac "czesc mam problem z...blablablabla" naszczescie jeszcze niedostaje "serialowych" maili
:) :)

Cytat:

(...)Nagrywanie na wesolo - nowy dzial na CDRinfo z takimi idiotycznymi zapytaniami (...)
Jestem za :-D proponuje wrzucic tam jeszcze DUZA czcionka odnosnik do faq i kazdemu useriowi publikujacemu idiotycznego potsta poza "Nagrywaniem..." dac info mailem ze zostal "wyrozniony":) :-D :-D

P.S. Moze oglosic konkurs z nagrodami za najglubsze zapytanie ;) :-D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:54.