![]() |
rulez czy nie rulez ...
... oto jest pytanie :D
ostatnio duzo postow zawiera mniej wiecej taki tekst "costam" rulez postanowilem wiec sprawdzic co i jak rulez ale trzeba jakos zaczac wiec CDRINFO RULEZ YAMAHA RULEZ ŻYWIEC RULEZ MAJONEZ RULEZ 8-) ofkors ps nie uzywajmy wiekszych czcionek kulorki wystarcza hehehe |
Polska Rulez
LiteON Rulez Sailing Rulez Sprężyn Rulez McDonald Rulez :D |
Sid The Rat Rules...
jakie to odkrywcze i skromne... a ktoz sie z tym nie zgodzi?... :) to byl zart ale jesli mialbym podac 5 produktow/rzeczy ktore mnie przekonaly do siebie i rzadza to: -anatehema/sleeples -EAC -Volvo S90 -pretty good privacy - PGP -Heineken Beer :) a najwazniejsza dla mnie RZECZ wymienilem w podpisie |
PIXIES rulez
ps. tolerancja rulezzzzz... |
A ja, tradycyjnie:-D
LG rulez :) |
Blue Bols rulez
Black Nissan rulez Pedros a Pixies to zespol taki chyba?? Jesli tak to zgadzam sie8) |
A oto moje rulez'y ;)
Tyskie rulez Nvidia rulez Maly fiat rulez Plastikowe zarcie rulez no i na koncu ze szczegolnym wyroznieniem AMD rulez |
macie zabawe :)
a wiec dobra zabawa rulez z dodatkiem wody ognistej :) |
"Adaggio" Albinioniego = od ponad 300 lat powalający na kolana rulez :*
|
Tyskie rulez:)
|
Cytat:
Poza tym p. J.S. Potok z Niemiec tych rulezów natworzył bardzo dużo, do kolekcji dodam G.P. Telemanna i D. Buxtehudego - też nieżli. I jeszcze by się ich trochę znalazło. A przy okazji o 19:05 program II Polskiego Radia nadaje dziś koncert z cyklu Persona grata (koncerty Bacha). Zapraszam do słuchania - wykonanie - miodzio (Arte Dei Suonatori). Miłego dnia, Rulezy. PS. Fantomas - rulez |
... racja fantomas, koniecznie trzeba dodać "Canon" Pachelbela, strasznie rulezowy.
|
A moze...
Die Walkurie-Walkurerift -Wagnera!!! ...i te ndlatujace smiglowce Kawalerii Powietrznej! OBLED!!! I Rondo-LaCampanella N. Paganiniego -RULEZ! PS: LG rulez:) |
wodospady Iguazu na granicy brazylijsko-argentyńskiej, odlotowe rulez :*
|
Asus Rulez
Teac Rulez Girls Rulez :) Intel Rulez Plextor Rulez Creative Rulez Polska Rulez HP Rulez a skoro rulez to może SUX też ? cyrix sux winchip sux mint sux pcchips sux |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:11. |