Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   hehe Rachunki za piosenki ! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/hehe-rachunki-za-piosenki-13530/)

jacoob 05.12.2002 22:37

jeżeli to jest prawda a pewnie jest to znaczy że mogę zostać obciązony 5$ za jakas pania pt"Przybylska" przegwizdane :-D ale to wszystko przez teściową która zażyczyła sobie jakieś smuty w wykonaniu tej damy .Gdyby co to własna matka mojej żony sprowadziła mnie na drogę grzechu:-D

BD 05.12.2002 22:10

Cytat:

tomgoo napisa***322;(a)
dzięki Sid;)
a co do mojego usługodawcy to Bartek wiedziałęm że wiesz

wiem ... jak sie poznalismy :)

tomgoo 05.12.2002 17:00

dzięki Sid;)
a co do mojego usługodawcy to Bartek wiedziałęm że wiesz
Ps:już mi to mówiłeś hhee

-Sid-The-Rat=> 05.12.2002 16:59

ISP - internet service provider
dostawca uslug internetowych

tomgoo 05.12.2002 16:58

@BD co to jest ISP???
czyżby to była opcja ip przykażdym poście!
Niewiem nic nie wiem a najlepiej to mi dajcie bana;)

Ormianin 05.12.2002 13:30

Re: co za brednie hehe

Cytat:

VermilioN napisa***322;(a)
nie chce mi sie czytac Waszych wypowiedzi bo juz bralem udzial w dyskusji na ten sam temat :) wejdzcie na frazpc.pl i tam poszukajcie, w tym tygodniu (chyba) byl na boardzie post o tym i link do innego forum gdzie byla baaaaaardzo dluga dyskusja na ten temat. powiem tylko ze na podstawie screena z kazyy sad wydal nakaz :) Dania juz glupsza w tych sprawach byc nie mogla :)
W Polsce moze byc podobnie... jesli beda sie chcieli za wszelka cene np. podlizac UE :)

VermilioN 05.12.2002 00:32

co za brednie hehe

nie chce mi sie czytac Waszych wypowiedzi bo juz bralem udzial w dyskusji na ten sam temat :) wejdzcie na frazpc.pl i tam poszukajcie, w tym tygodniu (chyba) byl na boardzie post o tym i link do innego forum gdzie byla baaaaaardzo dluga dyskusja na ten temat. powiem tylko ze na podstawie screena z kazyy sad wydal nakaz :) Dania juz glupsza w tych sprawach byc nie mogla :)

BD 05.12.2002 00:21

Cytat:

tomgoo napisa***322;(a)

a propo czy ludzie którzy to sprawdzają chcialiby sie zagłebiać w ta pracochłonną robote . a z resztą mój usługodawca raczej jest mało komu znany;)

hm chciec to moze oni nie bede chcieli ale jak mi kazda to bede musieli to zrobic

osobiscie znam takich co nikt im nie kazal a loguja wszystko i co miesiac nosza w zebach do prezesow wykazy co robia pacownicy na necie - to tak z czystej przyjemnosci i dla podniesienia wlasnego ego ...

btw co do twojego ISP to ja go znam ... zajelo mi to kilka klikniec myszka ... :P

BD 05.12.2002 00:19

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
inna sprawa ze uslugodawca NIE musi dzielic sie wiedza kto siedzi pod danym IP - i co fajniejsze nie groza mu za to konsekwencje...
wiesz jak jest nakaz sadu to juz sprawa wyglada inaczej ...

-Sid-The-Rat=> 04.12.2002 20:06

inna sprawa ze uslugodawca NIE musi dzielic sie wiedza kto siedzi pod danym IP - i co fajniejsze nie groza mu za to konsekwencje...

tomgoo 04.12.2002 20:03

Cytat:

B4rtez napisa***322;(a)

Jezeli beda chcieli sprawdzic, to sprawdza. A jezeli Cie znajda i beda cos na Ciebie mieli to za ten ich trud zaplacisz wlasnie Ty :)
A co do Twojego providera, to niewazne czy jest duzy czy maly.
Polecam taki program jak Visual Route to dowiesz sie nawet jak ma na nazwisko wlasciciel firmy z ktorej masz lacze Internetowe ;)

Ja raczej nie zapłace nie martw sie o to;)

Bartez 04.12.2002 20:01

Cytat:

tomgoo napisa***322;(a)

hhmm naiwniakiem raczej nie jestem
a z Kazaa kożystam raz na...
a propo czy ludzie którzy to sprawdzają chcialiby sie zagłebiać w ta pracochłonną robote . a z resztą mój usługodawca raczej jest mało komu znany;)

Jezeli beda chcieli sprawdzic, to sprawdza. A jezeli Cie znajda i beda cos na Ciebie mieli to za ten ich trud zaplacisz wlasnie Ty :)
A co do Twojego providera, to niewazne czy jest duzy czy maly.
Polecam taki program jak Visual Route to dowiesz sie nawet jak ma na nazwisko wlasciciel firmy z ktorej masz lacze Internetowe ;)

tomgoo 04.12.2002 19:52

Cytat:

BD napisa***322;(a)

naiwniak czy cos ...
polaczenie modemowe ma przydzielanie dynamicznie IP
i jak ktos chce to moze w logu uslugodawcy sprawdzic jaki numer telefonu mial przydzielone to IP

wiem, ze to pracochlonne ale ... co za problem jak ktos bardzo chce

hhmm naiwniakiem raczej nie jestem
a z Kazaa kożystam raz na...

Bartez 04.12.2002 19:43

Re: Re: Re: hehe Rachunki za piosenki !

Cytat:

BD napisa***322;(a)

przesiadz sie jeszcze z DC na DC++ bo ten przynajmniej jest czysty ...

DC mialem jakies 2 dni poki nie wiedzialem o czyms takim jak DC++ :)
BD moze jakas wymiana adresow ciekawych hubow?

BD 04.12.2002 19:37

Re: Re: hehe Rachunki za piosenki !

Cytat:

B4rtez napisa***322;(a)

Dobrze, że się przesiadłem z Kazaa na DC :D

przesiadz sie jeszcze z DC na DC++ bo ten przynajmniej jest czysty ...

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:13.