![]() |
Ankieta: CD-Audio
jestem ciekaw jaka predkoscia nagrywacie plyty CD-Audio.
ZAPRASZAM do wziecia udzialu w ankiecie oraz prosze o jakiekolwiek komentarze co do predkosci nagrywania CD-Audio (ewentulane problemy z szybkim nagrywaniem). POZDROWIENIA. |
wszystko zalezy od tego czym zrzucasz sciezki (jakim programem i czytnikiem) oraz od tego czym je nagrywasz (j.w.)
|
ja zawsze pale 4x - wtedy mam pewność że każda wieża tą płyte odczyta;)
ps ; no dobra żartowałem nie każda:-D ;) |
i tak wygra wariant ostatni... ludzmi rzadzi mania szybkosci :P hahaha
|
Tylko x4. Nie ma sie co spieszyć.Niezależnie od posiadanej nagrywarki.
|
Ja nagrywam dla siebie 40x bo mam tak dobra wieze ze nawet rw mi czyta :)
jak cos idzie "na export" to zazwyczaj 8x bo wtedy mam zazwyczaj nagrywam na slabych nosnikach |
Cytat:
PS. Fajne zdjęcie.:) |
Ja palę 12x - ale powinno się wypalać od 4x do 8x.;)
|
OFFtopic poniekad
a'propos ankiety...
czy nie uwazacie ze ostatnio jest malo interesujacych topicow/postow ?? nie ma w sumie fajnego tematu do rozmowy :( |
a wiecie od kiedy podkrecilem moja wieze to czyta wszystkie plyty:o
Ale ja i tak nagrywam audio 8x. Wczoraj moja wiezyczka odczytala nawet traxdate, ktora testuje od 1.5 miecha na trwalosc (np lezy sobie za oknem na mrozie i caly czas na sloneczku). Ta traxdata jest caly czas czytelna i zero bledow. Co prawda inne odtwarzacze nie chca jej czytac ale to tak od poczatku:( . Komputer oczywista czyta:D |
x4 ewantualnie x8 ale szybciej nie:)
|
Ja tez wypalam 8x i tylko Feurio.
|
Moja nagrywara może max x12 więc tak wypalam, w feurio oczywiście. Jeżeli kopiuje z "oryginału" to w nero także x12. Jeszcze nie miałem z odczytem tak nagranych płyt a troszke ich wypaliłem
|
Cytat:
|
głównie x4.
czasami x2 ale to mnie gdzieś w połowie wykańcza. przez 40 minut człowiek może zrobić tyle rzeczy... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:07. |