![]() |
MuSIIsz TO PRZEcZYtAc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jaki naped kupic?
|
Re: MuSIIsz TO PRZEcZYtAc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cytat:
jak jesteś K.... tak sprytny i bystry jak woda w sraczu to sam sobie odpowiedz. (( (( (( NIE pozdrawiam, |
Re: Re: MuSIIsz TO PRZEcZYtAc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cytat:
|
ja tam go rozumiem, temat posta jest na tyle genialny ze szkoda slow....
|
chlopie naucz sie kultury bo jeszcze jeden taki wyskok a dostaniesz bana na cale forum
__________________ Bartek Danowski eathan@cdrinfo.pl CDRinfo.pl Team Member Popieram i cieszę się bardzo, że są jeszcze tacy ludzie którzy zwracają uwage na podstawy dobrego wychowania. Tak trzymać :) :) :) Pozdrawiam Zyga |
Coś nerwowi prawie wszyscy :)
Kłania się nerwosol, melisa, albo... browarek sobie walnijcie - dziś zaczyna się łikend ;) zuku32 - kup sobie dobry napęd. Ale wcześniej poczytaj trochę CDRInfo, FAQ, i posty na Forum nie zapominając o regulaminie. Potem pomyśl. I nie stawiaj idiotycznych tematów z takimiż pytaniami. fiskomp - ten gość jest nowy. Ja rozumiem, że sporo jest takich ostatnio ale sobie myślę, że trochę za mocno pociągnąłeś. ps. "kulaj dropsa" to znałem, ale "tnij bazie" to nie :-D |
Cytat:
Zuku32: najlepiej kup najlepszy napęd!:D :D :D |
Cytat:
btw - zaraz topic wykona pewnie lot na OT |
Cytat:
|
najlepszy jest naped odrzutowy... cudowna predkosc-polecam
a tak swoja droga to niezly oszolom z tego co zalozyl topic, on chyba chce byc popularny :o |
Re: MuSIIsz TO PRZEcZYtAc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cytat:
Rada dla "nowych" na forum na przyszłość: poczytajcie troche zanim zapytacie. To naprawdę jest bardzo nudne i czasochłonne odpowiadać po raz x raz na te same pytania, które były wałkowane wiele razy. Wystarczy użyć wyszukiwarki na forum. A co do tego, który model najlepszy to nikt Ci nie powie. Zależy do czego chcesz go używać, od jego ceny i wiele innych czynników. Radze poczytać recenzje, faq, a później zadawać KONKRETNE pytania. |
Witam Pedrosa i reszte zalogi
:-) Zauwazylem ze ostatnio posty na forum coraz zadziej staja sie pomocne, a co raz czesciej dokuczliwe, ugryzliwe i zlosliwe... Moze zamiast ciagnac w nieskonczonosc jalowe i donikad nieprowadzace dyskusje na temat czyjegos hamstwa lub idiotycznego topicu ( choc przeciez kazdy w danym temacie na poczatku ZAWSZE jest lamerem ), po prostu dobrze byloby odpisac facetowi PO PRIMO : dlaczego jego topic jest "nie na miejscu" i wytlumaczyc jak zadawac pytania - skoro jest "NOWY NA FORUM" a po drugie skierowac go na szukana przez niego "sciezke"... Bluznic, wyzywac, i gasic dusze komus jest latwo - kazdy to potrafi, natomiast byc pomocnym i uprzejmym to juz ciezko przychodzi, choc przeciez da sie to zrobic - tu pije do PEDROSA. TO TEMU PANU DZISIAJ PRZEDE WSZYSTKIM PIWO SIE NALEZY !!! Pozdrawiam. Rafal. PS. Hamstwem sie tylko ludzi zraza i nic po za tym... |
PS. Moze zrobic cos takiego jak widzialem juz na nie jednym forum... Na pierwszym miejscu zawsze ten sam topic o tytule np. "JESTES PO RAZ PIERWSZY - ZAGLADNIJ TU" albo "JESTES NOWY - PRZECZYTAJ ZASADY - RULESSSSS ). Cos w tym stulu, a w srodku krotko i zwiezle co nalezy, a czego nie nalezy, i co w jaki sposob...
Co o tym myslicie....... |
No właśnie - należałoby przypiąć na stałe na górze jakiś topic np. "Zanim umieścisz notkę przeczytaj".
|
myślę, że nie tyle treść postu jest denerwująca, co jego tytuł...od dawna panuje zasada precyzowania problemu w temacie, aby niepotrzebnie nie zawracać głowy tym, którzy albo nie chcą (bo np. nie są zainteresowani), albo nie potrafią zaradzić problemowi zawartemu w temacie...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:32. |