![]() |
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Pozatym ja sobie samemu nie odpowiadalem:)
|
Cytat:
HelpMan |
Cytat:
|
Cytat:
A szkoda gadać gosciu jest taki ostry ze jak założył ankiete majonez mu ja wyzerował to wyleciał z textem ze jak dorwie tego co ta ankietę ruszał to mu sie do dupy dobierze - post jeszcze jest pt ASUS 40x10x48 ... i co ciekawe powiedział z ezgłosi to moderatorowi.:) :-D |
Cytat:
|
co napisal travis?
chyba cos przegapilem ale po ilosci napisow deleted by Majonez wnioskuje ze to bylo calkiem fajne... |
troche te moje deleted namiesza ale nie chcialem wszystkich postow wywalac
travis dostajesz ode mnie takie ostrzezenie ze drugiego nie bedzie polecisz zaraz za swoim poprzednikiem wiec albo zacznij zachowywac sie zgodnie z netykieta albo poszukaj sobie innego forum (( |
Wracajac do wlasciwego tematu tego posta: mam LiteOn'a i na kilku roznych wersjach Nero wypalalem plyty z overburningiem. Nie wiem jaka jest tego przyczyna ale zawsze nadchodzila taka chwila (i tak mam wlasnie teraz), ze mam podobny komunikat i nic ale to nic nie moge zrobic zeby wypalic ponad 700MB w Nero. Nie pomaga reinstalacja Nero...
|
Re: Re: Re: Re: Re: LITEON TO SYF
Cytat:
Słuchaj ja nie twierdze ze ASUS jest zły bo nawet nie mam podstaw najbardziej mnie denerwuje Twoje zachowanie które obraża innych użytkowników tego forum. Pierwszy Twój post oswiadczał Swiatu ze że masz nową nagrywarkę wporzo drugi post oświadczał ze LiteOn to syf ... ok tylko ze jak ktoś powie ze ASUS to sył to od razu sie buntujesz - cos tu jest nie tak. I zejdź z tonu co ty sobie myślisz. |
Re: Re: Re: Re: Re: LITEON TO SYF
Cytat:
|
Popieram Cię Laser należałoby Travisowi dać bana coby sobie troszę
nad słownictwem popracował. |
Re: Re: Re: Re: LITEON TO SYF
Cytat:
|
Re: Re: Re: LITEON TO SYF
Cytat:
Nie za ostro - dopiero co zes sie tu urodził i jush masz czelność wrzucać poczekaj władza Ci się do dupy dobierze. Pozdrawiam PS: Rozmowa w ten sposób nie ma sensu. |
Re: Re: LITEON TO SYF
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:00. |