![]() |
Nero CD Speed - Overburning test
Ilość załączników: 1
Witam
Mam maly problemik z testem nadpalania w CD Speed, nianowice: po wlozeniu czystej plytki nero CD Speed pokazuje ze ma ona pojemnos 32 minuty i nie jest wazne czy wkaldam plyte 74, 80 czy wiecej minut do wypalary. Jak uruchamiam "Overburning test" to wypisueje ze "No CD-R(W). i przycisk "start" jest nieaktywny. Nero pokazuje poprawna pojemnosc plyty. Cd Speed jest w wersji 1.02 nero 5.5.10, wypalara to Liteon 52x z biosem 6S07. Ps. zalaczam print screen-a moze ja poprostu cos zle ustawiam?? |
Mam dokładnie to samo z moim LiteOnem:(
Jakieś sugestie? Dodam tylko że mi sie to stało po tym jak zrobiłem overburning test jakies cd 700mb i wyszło na to że ma ona 99 min. choc wiem że tyle napewno nie miała....:( |
A moze przez overburning zniszczyliscie sobie sprzeciora? Ja osoboscie o takich przypadkach nie slyszlalem ale przeczytalem
|
Ale (przynajmniej mnie) nagrywa normalnie, wszystko oki, podczas normalnego overburningu tez wszystko gra. Chodzi tylko o testy overburningu, takie jak np wspomniany cdspeed. Nagrac normalnie to nie mam problemu...Także nagrywarka jest chyba sprawna.
|
Cytat:
Pozdrawiam i prosze o jakies sugestie |
jesli wszystko dziala, to moze tylko cdspeed ma jakiegos bug'a, takie rzeczy tez trzeba miec na uwadze
moze w nowej wersji blad zostanie usuniety 8-) POZDRAWIAM. |
Re: Nero CD Speed - Overburning test
Cytat:
|
jezeli masz zainstalowanego alcohola to sprobuj tak jak radzi kolega wyzej lub w ogole odinstaluj go
u mnie przy zainstalowanych procentach ;) cdspeed pokazywal pojemnosci plyty w setkach np platinum mialocos kolo 900 min :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:09. |