![]() |
Cytat:
|
Misiek Was troszke źle zrozumiał - pytaliście dobrze a on zmienił ilośc dostępnych do kliknięcia bezposredniego (btw: ja poszerzylem tabelke do 4 kolumn także nie rozciąga ona już strony niepotrzebnie).
Co do ilości max sztuk w jednym poście, było - jak kiedyś wspominałem - 10 szt, zwiekszono do 15, można ustawić więcej ale określcie ile, pamiętając że przesadna ich ilość tworzy tekst mało czytelnym. |
:'(
:3msie: :P :cisza: :) ;) :cool: :boks: :chytry: :( :buu: (( :* :blee: :czas: 15 i wiecej sie nie da... zapytam miska - czy to forum wogole potrafi zjesc wiecej niz 15 mordek, bo wiem ze probowal to zmienic... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Hej :)
Jest 30 - powinno wystarczyc (mam nadzieje)... Pozdrawiam Misiek4 |
Acha - myślałem, że już można więcej sztuk wstawić.
Heh - generalnie wystarcza mi jedna, dwie mordy - ale czasem... ;) |
Były postulaty że ikonek jest za mało - w kwesti wyboru.
Co do dopuszczalnej ilości ikonek w jednym poście - jest ona stale ustawiona na 10 szt. - być może trzeba tę wartość zwiększyć, ale z tym to do Miśka trzeba się zwrócić. |
Re: Re: propozycje poprawek
Cytat:
|
Cytat:
Pozdrawiam Misiek4 |
DZIEKI Misiek!
|
Jo !
Od teraz na STALE jest wlaczona jest edycja i kasowanie wlasnych postow... HOWGH Pozdrawiam Misiek4 |
Skoro juz jest taki topic i taka okazja, to ja chcialbym spytac dlaczego zeby wejsc na dzial forum z dyskusjami tematycznymi trzeba byc zarejestrowanym uzytkownikiem? Bez tej formalnosci mozna sobie tylko poczytac regulamin i "cdrinfo na wesolo". Mozliwe ze byly ku temu jakies powody, ale jak siegam pamiecia na starym forum mozna bylo wejsc i co najmniej czytac a calkiem dawno temu nawet pisac posty. Moim skromnym zdaniem nikt nie bedzie sie rejestrowal tylko po to, zeby zobaczyc co tu jest i czy w ogole cos sie dzieje. Kto wie ilu wartosciowych ludzi przez to rezygnuje. Przy okazji zmniejszylaby sie ilosc bezsensownych rejestracji ludzi z zerowa iloscia postow na koncie (albo 1 bo raz sie o cos spytali). Moze dobrze byloby przywrocic chociaz mozliwosc czytania toczacych sie tu dyskusji?
|
Ja mam taka skromna propozycje aby zwiekszyc limit ilosci "mordek" w poscie.
czasami jak pisze dlugiego posta - pare cytatow + wlasne opinie - i wstawiam troche mordek to przy wyslaniu wyskakuje mi komunikat zebym pare mordek wymordowal :( (ale mi sie zrymowalo :chytry: ) albo chociarz zamiast tego podajcie limit (ilosciowy) mordek w poscie :) |
Re: propozycje poprawek
Cytat:
Cytat:
raczej nie da sie tego wylaczyc - ale nie dam glowy Cytat:
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:32. |