Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Propozycje, sugestie, błędy forum (https://forum.cdrinfo.pl/f10/)
-   -   propozycje poprawek (https://forum.cdrinfo.pl/f10/propozycje-poprawek-14740/)

Pawel_k 06.01.2003 17:31

Cytat:

Monter napisa***322;(a)
Misiek Was troszke źle zrozumiał - pytaliście dobrze a on zmienił ilośc dostępnych do kliknięcia bezposredniego (btw: ja poszerzylem tabelke do 4 kolumn także nie rozciąga ona już strony niepotrzebnie).

Co do ilości max sztuk w jednym poście, było - jak kiedyś wspominałem - 10 szt, zwiekszono do 15, można ustawić więcej ale określcie ile, pamiętając że przesadna ich ilość tworzy tekst mało czytelnym.

i niech tak juz zostanie - te 15 mordek na post (dzieki Misiek) i 4 kolumnowa tabela z mordami (brawo Monter) to wg mnie najlepszy uklad 8-)

Monter 06.01.2003 17:11

Misiek Was troszke źle zrozumiał - pytaliście dobrze a on zmienił ilośc dostępnych do kliknięcia bezposredniego (btw: ja poszerzylem tabelke do 4 kolumn także nie rozciąga ona już strony niepotrzebnie).

Co do ilości max sztuk w jednym poście, było - jak kiedyś wspominałem - 10 szt, zwiekszono do 15, można ustawić więcej ale określcie ile, pamiętając że przesadna ich ilość tworzy tekst mało czytelnym.

-Sid-The-Rat=> 06.01.2003 09:40

:'(
:3msie:
:P
:cisza:
:) ;)
:cool:
:boks:
:chytry:
:(
:buu:
((
:*
:blee:
:czas:

15 i wiecej sie nie da...
zapytam miska - czy to forum wogole potrafi zjesc wiecej niz 15 mordek, bo wiem ze probowal to zmienic...

Pedros 06.01.2003 09:38

Cytat:

Misiek4 napisa***322;(a)
Hej :)
Jest 30 - powinno wystarczyc (mam nadzieje)...
Pozdrawiam
Misiek4

Sprawdziłem - i nie mogę wstawić 20 mordek (niby to szczegół, ale nie mogę)

brzuszki 04.01.2003 00:43

Cytat:

Misiek4 napisa***322;(a)

Pozdrawiam
Misiek4

Fajny ten Misiek,taki zgodny.:3msie:

Misiek4 03.01.2003 20:55

Pozdrawiam
Misiek4

Pedros 03.01.2003 14:31

Acha - myślałem, że już można więcej sztuk wstawić.
Heh - generalnie wystarcza mi jedna, dwie mordy - ale czasem... ;)

Monter 03.01.2003 13:40

Były postulaty że ikonek jest za mało - w kwesti wyboru.
Co do dopuszczalnej ilości ikonek w jednym poście - jest ona stale ustawiona na 10 szt. - być może trzeba tę wartość zwiększyć, ale z tym to do Miśka trzeba się zwrócić.

Pedros 03.01.2003 13:18

Re: Re: propozycje poprawek

Cytat:

Monter napisa***322;(a)
Dało się :pisze: :) Czy 60 ikonek wystarczy? :fiu: :jezyk:

No nie wiem czy się dało, bo właśnie dzisiaj nie mogłem wstawić większej ilości mordek do posta (choć rzadko tak robię) i przyznam, że denerwujące jest to poprawianie posta i te komunikaty, szczególnie wtedy, kiedy mi cały tekst wycięło

Misiek4 03.01.2003 08:18

Cytat:

grzeniu napisa***322;(a)
Skoro juz jest taki topic i taka okazja, to ja chcialbym spytac dlaczego zeby wejsc na dzial forum z dyskusjami tematycznymi trzeba byc zarejestrowanym uzytkownikiem? Bez tej formalnosci mozna sobie tylko poczytac regulamin i "cdrinfo na wesolo". Mozliwe ze byly ku temu jakies powody, ale jak siegam pamiecia na starym forum mozna bylo wejsc i co najmniej czytac a calkiem dawno temu nawet pisac posty.
byly powody - nic sie nie dzieje bez powodu... :)

Pozdrawiam
Misiek4

-Sid-The-Rat=> 03.01.2003 03:26

DZIEKI Misiek!

Misiek4 02.01.2003 21:47

Jo !

Od teraz na STALE jest wlaczona jest edycja i kasowanie wlasnych postow... HOWGH

Pozdrawiam
Misiek4

grzeniu 02.01.2003 21:22

Skoro juz jest taki topic i taka okazja, to ja chcialbym spytac dlaczego zeby wejsc na dzial forum z dyskusjami tematycznymi trzeba byc zarejestrowanym uzytkownikiem? Bez tej formalnosci mozna sobie tylko poczytac regulamin i "cdrinfo na wesolo". Mozliwe ze byly ku temu jakies powody, ale jak siegam pamiecia na starym forum mozna bylo wejsc i co najmniej czytac a calkiem dawno temu nawet pisac posty. Moim skromnym zdaniem nikt nie bedzie sie rejestrowal tylko po to, zeby zobaczyc co tu jest i czy w ogole cos sie dzieje. Kto wie ilu wartosciowych ludzi przez to rezygnuje. Przy okazji zmniejszylaby sie ilosc bezsensownych rejestracji ludzi z zerowa iloscia postow na koncie (albo 1 bo raz sie o cos spytali). Moze dobrze byloby przywrocic chociaz mozliwosc czytania toczacych sie tu dyskusji?

Pawel_k 02.01.2003 20:25

Ja mam taka skromna propozycje aby zwiekszyc limit ilosci "mordek" w poscie.
czasami jak pisze dlugiego posta - pare cytatow + wlasne opinie - i wstawiam troche mordek to przy wyslaniu wyskakuje mi komunikat zebym pare mordek wymordowal :( (ale mi sie zrymowalo :chytry: )
albo chociarz zamiast tego podajcie limit (ilosciowy) mordek w poscie :)

BD 02.01.2003 11:17

Re: propozycje poprawek

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
oto krotka lista przemyslen powstala po upojnej nocy tego co moznaby poprawic

a) przy wejsciu na forum zablakane owieczki informowane sa o istnieniu REGULAMINU - czy nie mozna dac linka do regulaminu z poziomu tej wlasnie strony? (chodzi mi o podpiecie jakiejsc www z regulaminem pod ten pomaranczowy link) bo wchodzenie na forum zeby czytac regulamin jest troche dziwne...

mozna zrobic - zajme sie tym

Cytat:

b) czy po kadej probie musze byc informowany ze przegladarka mnie przekieruje itp? czy sa dzis na rynku jeszcze przegladarki ktore tego automatycznie nie robia? i czy jesli sa to czy mozna nimi wogole wejsc na forum?
o wile mi wiadomo to jest to zwiazane z samym forum i
raczej nie da sie tego wylaczyc - ale nie dam glowy

Cytat:

c) czy ciagle nie mozna kasowac wlasnych topicow? przeciez misek jakis czas temu odblokowal te mozliwosc? mi sie nie udalo...
sprawdzimy - nic mi nie wiadomo by nie bylo mozna

Cytat:

d) czy isnieje mozliwosc aby uzytkownik mogl nadac swojemu postowi status ;informacja; (sticky) - czy trzeba liczyc na dobra wole moderatora? i jego zgode?
raczej takie prawo bedzie przyczyna zamieszania i balaganu

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:32.