![]() |
hehe mam coś śmiesznego i kretyńskiego :)
TUTAJ
Przeczytajcie całe ^_^ |
^_^ :D ^_^
|
padam z nog:D ^_^ :jupi:
|
gdzies kiedys bylo tego cala lista, przy okazji wrzuce do dzialu humor
|
:D :D :D :D
|
Czytałem całą książke z nagrodami Darwina, ale najlepsze było to jak sześcioro ludzi utopiło się w studni ratując kurę, która i tak przeżyła. A tak na marginesie to głupota ludzka nie zna granic.
|
BUAHAHAHAHA BUAHAHAHA ...
|
całe szczęście, że Ja jestem... nieśmiertelny.:cool:
|
Cytat:
już idę szukać mojego ulubionego miecza / klasa bronie egzotyczne :)/ szkoda ze tego problemu nie uda się rozwiązac za pomoca "gwiazdy porannej" :) ale cóż ona tylko daje obrażenia obuchowe i kłute +1 / plus premia za umagicznienie +3 / i t tej kokretnie sytuacji się nie nada 8) pozdro |
:o :D :wow: :o :D :wow: :o :D :wow:
i wszystko jasne |
Cytat:
|
Cytat:
|
^_^ ^_^ ^_^ ^_^
|
Rok temu wydaje mi się ze byli jeszcze lepsze "ananasy" .Gosciu poszedl lowic ryby w srodku zimy wzial ze soba psa i dynamit .Rzuca dynamitem na jezioro - ale zapomnial ze jego pies lubi aportowac ...
Albo druga historia : Byl napad w Rio 4 przestepcow ucieka w poscigu drogowym jeden ze zloczyncow postanowil rzucic w policje granatem tylko mu sie pomylilo i zamiast granatem rzucil zawleczkom...... no i bylo duze BUM :cisza: |
No a mi się przypomniało z zeszłego roku jak facet poszedl lowic ryby prądem. Złowił ich dużo, ale zapomniał wyjąć kabli z wody zanim do niej wszedł.
Inny facet wstrzyknął sobie kokaine do cewki moczowej przed spotkaniem z panienką. No i miał wzwód przez pare dni, stacił wacusia, nogę i palce u rąk. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:01. |