![]() |
Re.........Do nowych na forum i ciekawych!
Ponownie do nowych na forum!
Temat został ponownie przyklejony.:) Nowym użytkownikom na forum oraz osobom, którzy zamierzają kupić nową nagrywarkę polecam na dodatek poszukanie informacji o sprzęcie za pomocą wyszukiwarki. Znajduje się ona w lewym, dolnym rogu w MENU teleportu:) na głównej stronie działów forum. W ten sposób mamy dostęp także do innych i do bierzących informacji, bo tego typu tematów jest wiele więcej-chodzi oczywiście o wybór nagrywarki! Czyli jaka? :) Osobiście jestem zadowolonym użytkownikiem nagrywarki LG! :spoko: :3msie: |
Cytat:
|
BARDZO dobrze napisane... <brawo>
|
Cytat:
|
A ja mam inne zdanie, Jak ktos nowy wchodzi na forum to nei po to zeby szukac faq czytac czy cos bo o tym nie wie jakby wiedzial to by na forum nie wlazil i liczy na wasza pomoc. A ze wy wszytko wiedzie i odpowiadace use search to jzu inna broszka. Forum jest tez dla poczatkujacych nie tylko dla was znawcow...
Takie jest moje zdanie. |
Ja miałem LG 1x2x3 ale się zepsuła. W sklepie pani powiedziała mi, że się na tym nie zna i nie może nic mi poradzić, więc wrzuciłem ją do zsypu. Terza mam kółko zębate od roweru składanego marki Wigry 2. I też się kręci.
:D ^_^ :D ^_^ :D ^_^ :D ^_^ :D ^_^ :D ^_^ :D ^_^ |
Liteon
Ja tam mam Liteona 48x24x48 i bardzo go sobie chwale... Wzcesniej mialem lg 48x12x48 i dwa razy oddawlaem na gwarancje az mi ja w sklepie wymienili i teraz mama litka i sie bardzo ciesze ze sie na niego zdecydowalem... Polecam
|
Cytat:
wtedy forum jest czytelne wyszukiwarka niewariuje a madre glowy z latwoscia szukaja rozwiazan nowych problemow ktore wyplynely tak przy okazji :blee: :D ^_^ :D ^_^ :D a i bylbym zapomnial: kazdy dostaje wyczerpujaca odpowiedz na swoje problemy oraz nikomu nienudzi sie odpowiadanie na tysiace takich samych postow ;p |
WITAM!!!
Nie czaje dlaczego co niektórym nie pasuje powtarzalność tematów ??? Zawsze może wyjść jakiś nowy problem. Forum jest dla ludzi (spawaczy) nie dla moderatorów!!! |
Re: Nie pytaj prosze: LG vs LITEON i LiteOn vs reszta swiata :-)
Cytat:
|
No i o to chodzi, aby mam doradzać/kierować w tej dziedzinie.:P
|
O ile pamietam to na...
...cdrinfo.pl jest taki dzial czy artykul o tym jak wybierac nagrywarke....kiedys sie nim kierowalem...i bylo ok...
|
Cytat:
|
Mam dwa pytania:
1. Co jest lepsze LG czy Lite-On 2. Co jest lepsze Lite-On czy LG ps. Sorki, żartowałem (i tak najlepszy jest ŻYWIEC):D |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:44. |