Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   Nie pytaj prosze: LG vs LITEON i LiteOn vs reszta swiata :-) (https://forum.cdrinfo.pl/f2/nie-pytaj-prosze-lg-vs-liteon-liteon-vs-reszta-swiata-15341/)

CIAPEK 30.05.2003 15:52

Re.........Do nowych na forum i ciekawych!

Ponownie do nowych na forum!
Temat został ponownie przyklejony.:)
Nowym użytkownikom na forum oraz osobom, którzy zamierzają kupić nową nagrywarkę polecam na dodatek poszukanie informacji o sprzęcie za pomocą wyszukiwarki. Znajduje się ona w lewym, dolnym rogu w MENU teleportu:) na głównej stronie działów forum.
W ten sposób mamy dostęp także do innych i do bierzących informacji, bo tego typu tematów jest wiele więcej-chodzi oczywiście o wybór nagrywarki! Czyli jaka? :)

Osobiście jestem zadowolonym użytkownikiem nagrywarki LG! :spoko:

:3msie:

kraluk 02.04.2003 13:37

Cytat:

Pawel_k napisa***322;(a)
Ja tam proponuje zrobic 1 mega-posta pt "Jaka nagrywarke wybrac" :) oraz kazdemu userowi z mniej niz 20 postami wysylac na maila linka do wyszukiwarki kazdorazowo gdy zalozy topic :P
Fajny pomysł...

-Sid-The-Rat=> 19.03.2003 15:45

BARDZO dobrze napisane... <brawo>

Sebastian997 19.03.2003 13:13

Cytat:

Niewiem napisa***322;(a)
A ja mam inne zdanie, Jak ktos nowy wchodzi na forum to nei po to zeby szukac faq czytac czy cos bo o tym nie wie jakby wiedzial to by na forum nie wlazil i liczy na wasza pomoc. A ze wy wszytko wiedzie i odpowiadace use search to jzu inna broszka. Forum jest tez dla poczatkujacych nie tylko dla was znawcow...
Takie jest moje zdanie.

Tu czasem najwieksi wymiatacze miewaja problemy i zadają pytania. A to ze ktoś jest nowy i zielony w temacie to nijak się ma do tego żeby nie musiał albo nie potrafił używać wyszukiwarki. W kilku miejscach po drodze na forum pisze jak z niej korzystać i dlaczego. Ale jak ktoś ma w nosie regulamin, nie czyta "przyklejonych" topic'ów w stylu "dla nowych formumowiczów" to czyja to wina ? Podejście większości nowych (ale nie tylko)na forum jest takie - " mam problem wiec szybko napisze nowego posta to pewnie mi ktos zaraz odpowie. a po co bedę szukał i tracił czas ?". A takie zachowanie zniechęca później tylko wielu do odpisywania na takie posty, bo w końcu ile można pisać to samo w kółko ? Forum to nie nauczanie indywidualne tylko jakaś grupa osób dzieląca się swoimi umiejętnościami, spostrzeżeniami i wiedzą z reszta ogółu.

Niewiem 10.03.2003 02:13

A ja mam inne zdanie, Jak ktos nowy wchodzi na forum to nei po to zeby szukac faq czytac czy cos bo o tym nie wie jakby wiedzial to by na forum nie wlazil i liczy na wasza pomoc. A ze wy wszytko wiedzie i odpowiadace use search to jzu inna broszka. Forum jest tez dla poczatkujacych nie tylko dla was znawcow...
Takie jest moje zdanie.

echoo 02.03.2003 02:06

Ja miałem LG 1x2x3 ale się zepsuła. W sklepie pani powiedziała mi, że się na tym nie zna i nie może nic mi poradzić, więc wrzuciłem ją do zsypu. Terza mam kółko zębate od roweru składanego marki Wigry 2. I też się kręci.
:D ^_^ :D ^_^ :D ^_^ :D ^_^ :D ^_^ :D ^_^ :D ^_^

Kwiatekpl 25.02.2003 21:48

Liteon

Ja tam mam Liteona 48x24x48 i bardzo go sobie chwale... Wzcesniej mialem lg 48x12x48 i dwa razy oddawlaem na gwarancje az mi ja w sklepie wymienili i teraz mama litka i sie bardzo ciesze ze sie na niego zdecydowalem... Polecam

Pawel_k 22.02.2003 19:33

Cytat:

rybas napisa***322;(a)
WITAM!!!

Nie czaje dlaczego co niektórym nie pasuje powtarzalność tematów ???
Zawsze może wyjść jakiś nowy problem.
Forum jest dla ludzi (spawaczy) nie dla moderatorów!!!

tak nie ma to jak 50 tematow na ten sam temat splodzonych w dwa dni
wtedy forum jest czytelne wyszukiwarka niewariuje a madre glowy z latwoscia szukaja rozwiazan nowych problemow ktore wyplynely tak przy okazji :blee: :D ^_^ :D ^_^ :D

a i bylbym zapomnial: kazdy dostaje wyczerpujaca odpowiedz na swoje problemy oraz nikomu nienudzi sie odpowiadanie na tysiace takich samych postow ;p

rybas 22.02.2003 19:18

WITAM!!!

Nie czaje dlaczego co niektórym nie pasuje powtarzalność tematów ???
Zawsze może wyjść jakiś nowy problem.
Forum jest dla ludzi (spawaczy) nie dla moderatorów!!!

memorando 21.02.2003 14:43

Re: Nie pytaj prosze: LG vs LITEON i LiteOn vs reszta swiata :-)

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
moze w ten sposb sklonie uzytkownikow do korzystania z serach'a - bo powtarzalnosc niektorych topicow jest zastanawiajaca...

prosze o wszelkie komentarze...

Lg ma plusy i liteon ma plusy ale w/g mnie liteon jest bardzo stabilny bo lg juz padlo o 3 kumpli moich

SEBAW 19.02.2003 22:36

No i o to chodzi, aby mam doradzać/kierować w tej dziedzinie.:P

wolfi 19.02.2003 16:33

O ile pamietam to na...

...cdrinfo.pl jest taki dzial czy artykul o tym jak wybierac nagrywarke....kiedys sie nim kierowalem...i bylo ok...

Pawel_k 08.02.2003 13:59

Cytat:

echoo napisa***322;(a)
Mam dwa pytania:
1. Co jest lepsze LG czy Lite-On
2. Co jest lepsze Lite-On czy LG
ps. Sorki, żartowałem (i tak najlepszy jest ŻYWIEC):D

:cisza: a nie bo TYSKIE :P 8)

echoo 07.02.2003 00:20

Mam dwa pytania:
1. Co jest lepsze LG czy Lite-On
2. Co jest lepsze Lite-On czy LG
ps. Sorki, żartowałem (i tak najlepszy jest ŻYWIEC):D

SEBAW 04.02.2003 22:23

Cytat:

Ormianin napisa***322;(a)
A tak wlasciwe czemu ten temat jest przyklejony?
Po to, aby każdy go widział.:jezyk:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:44.