Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   Wyjaśnienie (https://forum.cdrinfo.pl/f2/wyjasnienie-15390/)

-Sid-The-Rat=> 19.01.2003 04:12

nabijac posty wyciagajac stare tematy na wierzch, dopisujac sie do kazdego po kolei - 'ja tez', 'owszem', 'zgadzam sie calkowicie', 'zainstaluj ASPI' - 'wlacz dma'...

czasem mam ochote wywalac takie posty - ale jak policze do 1450 to mi przechodzi...

Remix 18.01.2003 21:05

Cytat:

Bartez napisa***322;(a)

Na CDRinfo.pl w artykulach jest to pieknie opisane, ale trzeba CHCIEC to przeczytac, a nie kazdemu sie chce, bo woli cos dostac na srebrnej tacy ;)

i nabijac posty zakladajac kolejne bezsensowne, powtarzajace sie tematy... :(

uuups nabilem posta ;) ^_^

ps. bardzo bym chcial, aby pojawily sie jakies nowe ciekawe tematy na forum :) ale widac... ludzie maja ciagle te same gadki... :)

Bartez 18.01.2003 17:50

Cytat:

camfo napisa***322;(a)
No cóż...twoja sprawa kiedy zaczynasz się odzywać...ale ja nadal podtrzymuję moje zdanie, że forum jest po to zeby wypowiedziec swoje zdanie i nieważne czy ktoś się zna czy nie zna...jak nie wie to niech pyta - po to to jest...między innymi.
Wypowiedziec zdanie owszem...

Ale co powiesz na takie cos jak ktorys raz z kolei ktos pyta co to jest ASPI, czy to jest potrzebne ITD ???

Mozna sie czasem zdenerwowac i stad czasem takie a nie inne odpowiedzi.

Na CDRinfo.pl w artykulach jest to pieknie opisane, ale trzeba CHCIEC to przeczytac, a nie kazdemu sie chce, bo woli cos dostac na srebrnej tacy ;)

camfo 18.01.2003 12:30

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
ale nie po to zeby na starcei dostac (i slusznie) od innych za zadawanie pytan ktore byly 30 minut temu, za zadawanie pytan w stylu 'najlepsza nagrywarka'

No może masz rację...Ja tu jestem od niedawna i jak widzę co 2 dzień takie samo albo podobne pytanie to mi to nie przeszkadza, ale jak ty tu jesteś od dłuższego czasu i jak już na samym poczatku widziales takie pytania i teraz nadal je widzisz w zwiekszonej ilosci to rzeczywiście mozna sie wkurzyć (chyba - odpowiem jak trochę tu pobędę).

camfo 18.01.2003 12:26

Cytat:

Bartez napisa***322;(a)
heh a ja sie zaczalem odzywac dopiero jak zostalem Team Memberem :)
a wczesniej sobie czytalem i sie caly czas uczylem (pod innym loginem)

No cóż...twoja sprawa kiedy zaczynasz się odzywać...ale ja nadal podtrzymuję moje zdanie, że forum jest po to zeby wypowiedziec swoje zdanie i nieważne czy ktoś się zna czy nie zna...jak nie wie to niech pyta - po to to jest...między innymi.

Matrix 18.01.2003 06:36

Cytat:

dobrze ze na reszte bykonow nie zwrociles uwagi...
jakbys popatrzyl o jakiej porze pisze posty bys wiedzial ze to i tak lightowe bledy...

Twoje błędy są naprawdę "lightowe" w porównaniu do tego, co wypisują inni czeladnicy na tym forum.:glaszcze: W czaszce się nie mieści.

PS: Niezdrowo tak noce zarywać.

-Sid-The-Rat=> 18.01.2003 05:59

dobrze ze na reszte bykonow nie zwrociles uwagi...
jakbys popatrzyl o jakiej porze pisze posty bys wiedzial ze to i tak lightowe bledy...

Matrix 18.01.2003 05:55

Cytat:

ale nie po to zeby na starcei dostac (i slusznie) od innych za zadawanie pytan ktore byly 30 minut temu, za zadawanie pytan w stylu 'najlepsza nagrywarka'

poza tym wypada poznac atmosfere forum - ta ejst dosc specyficzna - jak widzisz nei ma tu dzieciakow 'madafakujacych' czy 'coooolerskich' - bo jakos nie moga sie tu odnalesc...

A mi się zawsze wydawało, że pisze się "odnaleźć" ??? ^_^

Bartez 18.01.2003 04:22

Cytat:

master - wypowiedziane z wisniacko-angielska to 'masta' - to nieme 'h' dodaje sie dla efektu

i voila!

:o
dzieki za oswiecenie :)
tak mi sie wlasnie cos wydawalo ze to cos z Masterem ma wspolnego :D

-Sid-The-Rat=> 18.01.2003 04:19

master - wypowiedziane z wisniacko-angielska to 'masta' - to nieme 'h' dodaje sie dla efektu

i voila!

Bartez 18.01.2003 04:00

Cytat:

PS. dzieki za mastaha :D:D:D:D
nie ma za co :) (chociaz wie ktos moze co to wogole znaczy? :D:D:D)

-Sid-The-Rat=> 18.01.2003 03:58

bartez - ty jestes dorosly :D i nie wypada ci tak pisac

PS. dzieki za mastaha :D:D:D:D

Bartez 18.01.2003 03:56

Cytat:

poza tym wypada poznac atmosfere forum - ta ejst dosc specyficzna - jak widzisz nei ma tu dzieciakow 'madafakujacych' czy 'coooolerskich' - bo jakos nie moga sie tu odnalesc...
jo Sid M45+4h

eee zawijam siem stond bo tu nudy :D
LoL ^_^ :zeby: :cool:

-Sid-The-Rat=> 18.01.2003 03:50

Cytat:

camfo napisa***322;(a)
No a co tu ma odwaga do rzeczy?Forum jest po to żeby wypowiedzieć swoje zdanie...

Bartez 18.01.2003 02:57

Cytat:

camfo napisa***322;(a)
A co wy macie do takiego pytania?Ciekawe czy Wam sie tak chciało szukać jakichś rzeczy jak tu 1 raz byliście...raczej nie...a overburning to nagranie na płytkę większej ilości danych niż pisze na CD
heh a ja sie zaczalem odzywac dopiero jak zostalem Team Memberem :)
a wczesniej sobie czytalem i sie caly czas uczylem (pod innym loginem)

a co do overburningu...

czy zapisanie na plytke 800 MB to nie jest overburning? mimo ze na plytce wyraznie napisane 800 MB a nawet jezeli chcesz zapisac np. 750 MB to musisz wlaczyc overburning wiec tu sie mylisz

albo ja sie myle pozno juz moze mi sie cos pomieszalo LOL (Sid ;))

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:02.