![]() |
nabijac posty wyciagajac stare tematy na wierzch, dopisujac sie do kazdego po kolei - 'ja tez', 'owszem', 'zgadzam sie calkowicie', 'zainstaluj ASPI' - 'wlacz dma'...
czasem mam ochote wywalac takie posty - ale jak policze do 1450 to mi przechodzi... |
Cytat:
uuups nabilem posta ;) ^_^ ps. bardzo bym chcial, aby pojawily sie jakies nowe ciekawe tematy na forum :) ale widac... ludzie maja ciagle te same gadki... :) |
Cytat:
Ale co powiesz na takie cos jak ktorys raz z kolei ktos pyta co to jest ASPI, czy to jest potrzebne ITD ??? Mozna sie czasem zdenerwowac i stad czasem takie a nie inne odpowiedzi. Na CDRinfo.pl w artykulach jest to pieknie opisane, ale trzeba CHCIEC to przeczytac, a nie kazdemu sie chce, bo woli cos dostac na srebrnej tacy ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
PS: Niezdrowo tak noce zarywać. |
dobrze ze na reszte bykonow nie zwrociles uwagi...
jakbys popatrzyl o jakiej porze pisze posty bys wiedzial ze to i tak lightowe bledy... |
Cytat:
|
Cytat:
dzieki za oswiecenie :) tak mi sie wlasnie cos wydawalo ze to cos z Masterem ma wspolnego :D |
master - wypowiedziane z wisniacko-angielska to 'masta' - to nieme 'h' dodaje sie dla efektu
i voila! |
Cytat:
|
bartez - ty jestes dorosly :D i nie wypada ci tak pisac
PS. dzieki za mastaha :D:D:D:D |
Cytat:
eee zawijam siem stond bo tu nudy :D LoL ^_^ :zeby: :cool: |
Cytat:
poza tym wypada poznac atmosfere forum - ta ejst dosc specyficzna - jak widzisz nei ma tu dzieciakow 'madafakujacych' czy 'coooolerskich' - bo jakos nie moga sie tu odnalesc... |
Cytat:
a wczesniej sobie czytalem i sie caly czas uczylem (pod innym loginem) a co do overburningu... czy zapisanie na plytke 800 MB to nie jest overburning? mimo ze na plytce wyraznie napisane 800 MB a nawet jezeli chcesz zapisac np. 750 MB to musisz wlaczyc overburning wiec tu sie mylisz albo ja sie myle pozno juz moze mi sie cos pomieszalo LOL (Sid ;)) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:02. |