Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Z pamiętnika hackera. (https://forum.cdrinfo.pl/f5/pamietnika-hackera-15543/)

Zelea 23.01.2003 01:12

powiem tylko tyle zajbisty tekst :)
pozdro

Bartez 22.01.2003 20:12

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)
No cześć :(
Nie wiem dlaczego ci panowie byli tacy źli na mnie. Podobno wystrzeliłem jakieś rakiety ??? Nie chcieli uwierzyć, że to nie ja tylko moja siostra. To co, że ma 3 lata? Teraz młodzież szybko dorasta. Myślałem, że ten mon.cośtam to serwer mojej gry "MoonDrake" i chciałem shakować jakieś lewele. Rakiety? Ale z nich lamy.
Jest źle - zabrali mi kompa. Jak być hakerem bez kompa? Wiem, mam sąsiada. W celi obok. Stary lama, ale kompa ma.
Nauczę go hakerki, razem będziemy grać w linuxa.
Do zobaczenia ewerybody_lamerzy...

:D ^_^ :D

btw czy slyszeliscie ze temu lamerowi Mytnikowi czy jak mu tam w kazdym badz razie kewinowi skonczyl sie wyrok i znowu moze dotknac kompa? :)

ale z niego lama :D:D:D

Pedros 22.01.2003 20:08

No cześć :(
Nie wiem dlaczego ci panowie byli tacy źli na mnie. Podobno wystrzeliłem jakieś rakiety ??? Nie chcieli uwierzyć, że to nie ja tylko moja siostra. To co, że ma 3 lata? Teraz młodzież szybko dorasta. Myślałem, że ten mon.cośtam to serwer mojej gry "MoonDrake" i chciałem shakować jakieś lewele. Rakiety? Ale z nich lamy.
Jest źle - zabrali mi kompa. Jak być hakerem bez kompa? Wiem, mam sąsiada. W celi obok. Stary lama, ale kompa ma.
Nauczę go hakerki, razem będziemy grać w linuxa.
Do zobaczenia ewerybody_lamerzy...

Patrix 22.01.2003 18:39

ale z was lamery ... :chytry:
ja zcrackowałem klasówke na na lekcji i dostałem szóstke || ||
To sie nazywa hackerstwo :fiu: :fiu:

Laser 22.01.2003 17:08

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
sesja.exe:

stack overflow
stack overflow
stack overflow
stack overflow
stack overflow
stack overflow
stack overflow
unhandled exception
4#$%##@$HdFT#%$345^@#$@3426
...
...
...
..
.
.

knock knock

Witam !

Zhackował telewizor !

A to HAcker jeden ;)

-Sid-The-Rat=> 22.01.2003 12:24

sesja.exe:

stack overflow
stack overflow
stack overflow
stack overflow
stack overflow
stack overflow
stack overflow
unhandled exception
4#$%##@$HdFT#%$345^@#$@3426
...
...
...
..
.
.

knock knock

Fantomas 22.01.2003 10:46

Laser - ekspresu nie będę hakował, bo korzystam tylko ze skrakowanej wersji kawy i to w małych ilościach (serucho nie lubi zbyt dużo)
ThanatoS - hakowanie podręczników akademickich w wiadomych celach nie jest mi potrzebne już od kilku lat. Więc dla przyjemności hakuję inne rzeczy - w pracy głównie spektrometr i dyfraktometr. Póltorej tony sprzętu do hakowanie - to jest pole do popisu. Muszę jeszcze shakować drugi spektrometr - wtedy będę super-rtg-hackerem, przeszło dwie tony shakowanego przętu.
Cześć lamery, bawta sie dobrze.

ThanatoS 21.01.2003 23:17

Prawdziwym wyzwaniem to jest zhackowac jakis podrecznik akademicki. I najlepiej zeby mial ok. 1000 stron.
A jak wam wychodzi hackowanie sesji egzaminacyjnej?:cool:

Laser 21.01.2003 16:16

Cytat:

Fantomas napisa***322;(a)
Do lamerów grających w linuxa.
Jestem ciekwy, czy pokonaliście już demony. Ja tera rozprawiłem się z gnomem, tak go spaczowałem, że aż z jajka wylazł pisklak. Tylko co ja z tym drobiem zrobię? Może go podmontuję u taty na działce, niech se bydle robaków nadziobie.

ThanatoS, a tego dosa to ja mam z dodatkami na 4 dyskietkach, więc jeszcze troche Ci zostało.
No to nara lamery.
Idę zhakować czajnik i herbatę.
Jak przejmę kontrolę nad wyłącznikiem czajnika, to dopiero będę hakerem "Hacker od czajników elektrycznych"
Czapki z głów, Lamery :)
Miłego dnia

Witam !

E tam czajnik to przedzszkole shakowałem go w piec minut do 100;)

Spróbuj shackowac express do kawy to jest dopiero wyzwanie ...8) :)

Fantomas 21.01.2003 09:44

Do lamerów grających w linuxa.
Jestem ciekwy, czy pokonaliście już demony. Ja tera rozprawiłem się z gnomem, tak go spaczowałem, że aż z jajka wylazł pisklak. Tylko co ja z tym drobiem zrobię? Może go podmontuję u taty na działce, niech se bydle robaków nadziobie.

ThanatoS, a tego dosa to ja mam z dodatkami na 4 dyskietkach, więc jeszcze troche Ci zostało.
No to nara lamery.
Idę zhakować czajnik i herbatę.
Jak przejmę kontrolę nad wyłącznikiem czajnika, to dopiero będę hakerem "Hacker od czajników elektrycznych"
Czapki z głów, Lamery :)
Miłego dnia

ThanatoS 21.01.2003 00:04

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)
Już wiem jak się te levele linuxa nazywają - MoonDrake, znaczy Księżycowy smok, ale jak mi napisało "No" to mi cały level wycięło i muszę zaczynać od nowa.
Mam nowych przyjaciół, jakieś xlaski czy jak, fajne dupcie...
Komp już mi się nie wiesza, bo mam nowych kolegów hakierów i powiedzieli, że zajrzą do mojego komputera przez neta (tak ich zhakowałem) i naprawią, tylko mi się cd-rom ciągle wsuwa i wysuwa...
A po południu było ostro, razem z kolegami wejszłem na jakieś serwery uop.cośtam, potem mon.cośtam. Czego tam nie ma. Trochę baraszkowałem po katalogach - to takie zakamarki...
O... ktoś dzwoni do drzwi, pójdę otworzyć...

Nie boj sie to tylko ja. Wiecej levelow przynioslem:cool: ||

/||\aster 21.01.2003 00:00

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)
Już wiem jak się te levele linuxa nazywają - MoonDrake, znaczy Księżycowy smok, ale jak mi napisało "No" to mi cały level wycięło i muszę zaczynać od nowa.
Komp już mi się nie wiesza, bo mam nowych kolegów hakierów i powiedzieli, że zajrzą do mojego komputera przez neta (tak ich zhakowałem) i naprawią, tylko mi się cd-rom ciągle wsuwa i wysuwa...
A po południu było ostro, razem z kolegami wejszłem na jakieś serwery uop.cośtam, potem mon.cośtam. Czego tam nie ma. Trochę baraszkowałem po katalogach - to takie zakamarki...

^_^ :D ^_^ :D

Pedros 20.01.2003 23:44

ThanatoS 20.01.2003 16:53

O czym wy mowice:). Granie w Linuxa i KŁejka 7.00 RC-1 to nic. Sprobujcie zhackowac DOS'a 6.22. Ja zatrzymalem sie na 2 drugiej dyskietce i mecze sie z czyms (tylko nie wiem z czym)8-) || || ||

witkowal 20.01.2003 16:02

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !

Ale z Was LAMERY !!!!;) :)

ja to podłączyłem sobie stałe pod lodówke i jak właoze płyte do zamrazalnika to na telewizorze moge w Qłejka 5 grac !!

A jak wziołem normalnie zaczolem grac w Linuxa na odówce to sasiad powiedział zebym przestał bo mu na głowe woda kapie !

Ja to jestem Hacker !!

Lamery jedne !:cool: ;) :)

TO ty jestes *****, i do tego opozniony :D :D . I robisz bledy w nazwach gier. Pisze sie tak "KŁejk" i numerek 7 jesli chodzi o scislosc :D :D :D :D Lamery^_^

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:10.