![]() |
powiem tylko tyle zajbisty tekst :)
pozdro |
Cytat:
btw czy slyszeliscie ze temu lamerowi Mytnikowi czy jak mu tam w kazdym badz razie kewinowi skonczyl sie wyrok i znowu moze dotknac kompa? :) ale z niego lama :D:D:D |
No cześć :(
Nie wiem dlaczego ci panowie byli tacy źli na mnie. Podobno wystrzeliłem jakieś rakiety ??? Nie chcieli uwierzyć, że to nie ja tylko moja siostra. To co, że ma 3 lata? Teraz młodzież szybko dorasta. Myślałem, że ten mon.cośtam to serwer mojej gry "MoonDrake" i chciałem shakować jakieś lewele. Rakiety? Ale z nich lamy. Jest źle - zabrali mi kompa. Jak być hakerem bez kompa? Wiem, mam sąsiada. W celi obok. Stary lama, ale kompa ma. Nauczę go hakerki, razem będziemy grać w linuxa. Do zobaczenia ewerybody_lamerzy... |
ale z was lamery ... :chytry:
ja zcrackowałem klasówke na na lekcji i dostałem szóstke || || To sie nazywa hackerstwo :fiu: :fiu: |
Cytat:
Zhackował telewizor ! A to HAcker jeden ;) |
sesja.exe:
stack overflow stack overflow stack overflow stack overflow stack overflow stack overflow stack overflow unhandled exception 4#$%##@$HdFT#%$345^@#$@3426 ... ... ... .. . . knock knock |
Laser - ekspresu nie będę hakował, bo korzystam tylko ze skrakowanej wersji kawy i to w małych ilościach (serucho nie lubi zbyt dużo)
ThanatoS - hakowanie podręczników akademickich w wiadomych celach nie jest mi potrzebne już od kilku lat. Więc dla przyjemności hakuję inne rzeczy - w pracy głównie spektrometr i dyfraktometr. Póltorej tony sprzętu do hakowanie - to jest pole do popisu. Muszę jeszcze shakować drugi spektrometr - wtedy będę super-rtg-hackerem, przeszło dwie tony shakowanego przętu. Cześć lamery, bawta sie dobrze. |
Prawdziwym wyzwaniem to jest zhackowac jakis podrecznik akademicki. I najlepiej zeby mial ok. 1000 stron.
A jak wam wychodzi hackowanie sesji egzaminacyjnej?:cool: |
Cytat:
E tam czajnik to przedzszkole shakowałem go w piec minut do 100;) Spróbuj shackowac express do kawy to jest dopiero wyzwanie ...8) :) |
Do lamerów grających w linuxa.
Jestem ciekwy, czy pokonaliście już demony. Ja tera rozprawiłem się z gnomem, tak go spaczowałem, że aż z jajka wylazł pisklak. Tylko co ja z tym drobiem zrobię? Może go podmontuję u taty na działce, niech se bydle robaków nadziobie. ThanatoS, a tego dosa to ja mam z dodatkami na 4 dyskietkach, więc jeszcze troche Ci zostało. No to nara lamery. Idę zhakować czajnik i herbatę. Jak przejmę kontrolę nad wyłącznikiem czajnika, to dopiero będę hakerem "Hacker od czajników elektrycznych" Czapki z głów, Lamery :) Miłego dnia |
Cytat:
|
Cytat:
|
Już wiem jak się te levele linuxa nazywają - MoonDrake, znaczy Księżycowy smok, ale jak mi napisało "No" to mi cały level wycięło i muszę zaczynać od nowa.
Mam nowych przyjaciół, jakieś xlaski czy jak, fajne dupcie... Komp już mi się nie wiesza, bo mam nowych kolegów hakierów i powiedzieli, że zajrzą do mojego komputera przez neta (tak ich zhakowałem) i naprawią, tylko mi się cd-rom ciągle wsuwa i wysuwa... A po południu było ostro, razem z kolegami wejszłem na jakieś serwery uop.cośtam, potem mon.cośtam. Czego tam nie ma. Trochę baraszkowałem po katalogach - to takie zakamarki... O... ktoś dzwoni do drzwi, pójdę otworzyć... |
O czym wy mowice:). Granie w Linuxa i KŁejka 7.00 RC-1 to nic. Sprobujcie zhackowac DOS'a 6.22. Ja zatrzymalem sie na 2 drugiej dyskietce i mecze sie z czyms (tylko nie wiem z czym)8-) || || ||
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:10. |