![]() |
SZczEPIONKI!!!
W związku z tym że NAV 200X zwalnia mi prace systemu potrzebuje NOWEGO antywira...jakiego polecacie ..ps czy nowy antyvir będzeie współdziałał ze pakietem NORTON utilities ?? (bez NAV oczywiście)
|
@1. Kaspersky - chyba wieksza polowa forum tego uzywa:)
(oczywiscie, nie ma wiekszej polowy, ale gdybym chcial wam to pokazac, to i tak wieksza polowa z was, by tego nie zozumiala:) ) @2. Pewnie tak, ale nie uzywam "zabawek" Nortona, to nie wiem! |
Uzywalem Kasperskyego, ale spowalnial mi kompa bardziej niz Norton. Poza tym wieszal sie przy skanowaniu duzych archiwow. Uwazam, ze to dobry antywir, ale moje doswiadczenia z nim byly marne. poza tym MKS Vir tez calkiem niezly skaner.
Zaden Antywir nie bedzie wspoldzialac z Norton Utilities bo i po co. Nawet NAV z nim nie wspoldziala, chyba, ze chodzilo Ci o integracje tak jak z pakietem Norton System Works |
Witam!
odinstaluj czym predzej Norton Untilities bo to najwiekszy snop siana na swiecie!... Ten caly NU kaszani system jak male dziecko smoczka! Ja juz sie dawno tego pozbylem i wiecej nie zainstaluje :) w sumie z antivirow to najlepsze sa Kaspersky i Norton ... duzego wyboru nie masz... zawsze mozesz probowac tych "gorszych" 8) |
Z Nortonem Utilities to fakt. Kiedys pozwolilem mu poprawic rejestr w Windzie. Tak dokladnie go wyczyscil, ze systemu juz nie odpalilem ((
Teraz uzywam od czasu do czasu tylko defragmentera z tego pakietu |
F-prot
|
Używam NSW2003. Może i trochę zwalnia (mam też założonego Sygate), nie odczuwam tego drastycznie - uważam, że bezpieczeństwo i higiena są ważniejsze. Oczywiście wszystko zależy od kompa, jak ma w miarę nowe bebechy to jest O.K. Starsze kompy powinny używać starszego oprogramowania "skrojonego na ich miarę". 8)
|
Cytat:
|
Cytat:
Szukał bym błędu gdzie indziej, może nie do końca usunięty jakiś program? Mój konfig: Axp 1700+, sl75drv4 (kt266a), 256 DDR, GF3ti200, 60GB Maxtor, CD W540E, Terratec 512i, modem, LAN. Partycje NTFS. 8) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
To pewnie twój Norton jest do d...y, mam Durona 750, Win XP NortonAV 2002 PL i nic mi nie zwalnia, żadnych problemów
|
Cytat:
|
ja mam
p3 672 MHz, 192MB RAM i wogole mi nie zwalnia NA, a mam ustawione zeby mi sprawdzal wszystkie pliki w tle oprocz archiwow i wogole bloodhound heuristics na max ustawione
a MOBO mam jakas stara na VIA 133a i zero problemu |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:47. |