Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Zapraszam na moją stronę (https://forum.cdrinfo.pl/f5/zapraszam-moja-strone-15858/)

bgn 26.01.2003 12:12

:) to moze popatrze

-Sid-The-Rat=> 26.01.2003 11:58

bgn - opitolilo bo bylo za co - strona przeszla gwaltowna i nagla metamorfoze w ciagu kilkunastu godzin - i za jej obecny wyglad opitolic nie mozna...

bgn 26.01.2003 11:39

a olej te wszystkie uwagi ( po wyciagnieciu wnioskow oczywiscie ).
Jesli strona bedzie ogladana - to cel osiagnales, jesli nie to nikt o niej nie bedzie pamietal.
A Forum zareagowalo jak to Forum - opitolilo,potem otarlo lezki, dalo lizaczka na droge i po klopocie.najbardziej mnie wkurzylo to twoje kajanie sie - nie musisz nikogo za nic przepraszac, nikt tez nie musi twojej strony ogadac. Howgh - rzekl Winnetu

andrzejj9 25.01.2003 17:10

Cytat:

mrmax napisa***322;(a)
dzięki za uwagi. na razie ze względu na 3 klasę gimnazjum wezmę się poważniej od II semestru za szkołę, bo od tego będą zależały z pewnością (po części) moje dalsze losy. Postaram się choć na razie ograniczyć kopiowanie tekstów, a jeśli już będą kopiowane to będą z pewnością podpisane :), natomiast prawdopodobnie w wakacje postaram się zrobić coś lepszego, coś co będzie działało na każdym sprzęcie i będzie powodem do dumy i radochy. Na razie mi się nie udało, ale może akurat w przyszłości :)

Pozdrawiam

PS. Proszę o cierpliwość aż do wakacji 8)

Strona wcale nie jest zla. Nie bede powtarzal tego, co juz wielokrotnie napisali moi przedmowcy (czyli o umieszczaniu nie swoich tekstow), ale sam wyglada strony mi sie podoba i uwazam, ze nie ma sie czego wstydzic. Popracuj nad trescia i umiesc link w podpisie. Wtedy na pewno od czasu do czasu ktos bedzie tam zagladal i byc moze udzieli Ci jakis porad, lub podzieli sie uwagami (sam dalem link do podpisu i widze, ze dzieki temu kilka osob dziennie na moja strone zaglada, mimo, ze dotyczy tematu, ktory nie kazdego musi interesowac). A wszelkie uwagi i ewentualna krytyke traktuj jako mobilizacje do dalszej pracy, a nie jako powod do zniechecania sie. Powodzenia!

ThanatoS 25.01.2003 15:33

No wlasnie :cisza:

Majonez 25.01.2003 15:16

spokoj spokoj :cisza: hehehehe

mrmax - no to do zobaczenia po wakacjach

Adik 25.01.2003 14:08

Cytat:

TOMMYx napisa***322;(a)
Adik, zgapiłeś ode mnie pomysł z linkiem w podpisie :cisza: , idę się poskarżyć "Władzom" :) :D:D:D

nie- tylko nie "Władzom"- tylko nie to...:buu: :) ^_^

ale pomysł na założenie FTPbigWAREZ (a właściwie założenie aliasu) był mój :zeby::)

TOMMYx 25.01.2003 13:39

Cytat:

Adik napisa***322;(a)
:zeby: ale mój spam jest porzyteczny dla Forum :zeby:

a propos: jeśli ktoś jeszcze nie był na http://www.ftpbigwarez.prv.pl , to niech tam jak najszybciej zajrzy :chytry:

Adik, zgapiłeś ode mnie pomysł z linkiem w podpisie :cisza: , idę się poskarżyć "Władzom" :) :D:D:D

mrmax 25.01.2003 11:32

dzięki za uwagi. na razie ze względu na 3 klasę gimnazjum wezmę się poważniej od II semestru za szkołę, bo od tego będą zależały z pewnością (po części) moje dalsze losy. Postaram się choć na razie ograniczyć kopiowanie tekstów, a jeśli już będą kopiowane to będą z pewnością podpisane :), natomiast prawdopodobnie w wakacje postaram się zrobić coś lepszego, coś co będzie działało na każdym sprzęcie i będzie powodem do dumy i radochy. Na razie mi się nie udało, ale może akurat w przyszłości :)

Pozdrawiam

PS. Proszę o cierpliwość aż do wakacji 8)

-Sid-The-Rat=> 25.01.2003 08:16

dopiero teraz odwazylem sie tam wejsc - po wczesniejszych tekstach myslalem ze bedzie tragedia i bede musial sie uzewnetrznic w brzydki sposob...
ale...
nie jest zle - sa niedociagniecia - MNOSTWO literowek (tez ej robie ale ze tak powiem to inna skala problemu) - kilka wrecz (niestety zalosnych) bledow - InterView - zawsze mi sie wydawalo ze to IrfanView... - to ejst do poprawienia w godzine

dalej - direct linki do softu - tego sie nie robi - a wypada zapytac przed umieszczeniem na wojej stronie np. gg czy tego irfana...

troche braku dbalosci w szacei graficznej - te gwiazdki nie mieszcza sie w polach na nie przewidzianych itp...
ogladane pod ie 5.5 1000*700...

i tu nie desperuj - bo pewnei polowa tutaj moze sie 'pochwalic' problemami od ktorych reszcie wlosy sie jeza... ja tez.

brzuszki 25.01.2003 03:48

Cytat:

mrmax napisa***322;(a)
Nieźle mnie z ziemią zrównaliście za co dziękuję. Nie wiem czy iść sobie gardło podciąć czy z okna skoczyć ??? Jeszcze raz dzięki za słowa otuchy, które niezmiernie mi się przydały, szczególnie w mojej sytuacji. SERDECZNE THX!
Cześć miałczek!
jesteś nieuczciwy.Piszesz na forum tematycznym i masz merytoryczne odpowiedzi-wyciągnij z nich wnioski zamiast szachować targaniem sie na makabreski.Ludzie Ci dobrze życzą i to z postów wynika,a po pociechę to Ty idź do księdza.
Dobrze ze coś swojego chcesz zrobić,ale motywujesz to niezdrowo.
Może jest jakies forum dla niepełnosprawnych i tam by Cię potraktowano ulgowo,ale tu...
Jest czas srania,czas płakania i czas budowania -a Ty mieszasz.
Weź się do kupy i potraktuj to jako pierwsze sliwki robaczywki:)

Majonez 25.01.2003 02:55

stary jisas co jest z toba pogielo cie mowisz jakbys mial 98 lat i stal nad toba ksiadz
zrypalem cie i dalej podtrzymuje swoja decyzje przeczytaj wszystko do konca a potem jeszcze raz i zastanow sie nad tym co ci ponizej napisze

stronka jest niedopracowana - nie mowie juz o wyswietlaniu w operze ale nad w internet explorerze poszczegolne tabele i ramki sa za blisko siebie - zastosuj obramowanie lub co lepsze odstepy miedzy komorkami
ja dorwe sie do swojego kompa to podesle ci kilka linkow do fajnych stron o projektowaniu www a zwlaszcza jeden taki o tworzeniu tabel i ich konstrukcji

nastepna sprawa - dostales zrypke i zalamka taka ??? zamiast wziac sie w garsc pokazac ze potrafisz to ty sie poddajesz wiesz ze na ksiezyc mial leciec kto inny niz Neil Armstrong, Edwin Eugene Aldrin oraz Michael Collins - i jakos sie nie poddali zapieprzali na te treningi chociaz byli przekonani ze nie poleca - moglbym jeszcze przytoczyc pare innych przypadkow gdzie ludzie na prawde mogli sie zalamac a nie taka glupota jak strona www

nie umiesz przyjac krytyki - ja rozumiem ze twoja stronka zajela 1 miejsce w szkole - to bardzo dobrze - znaczy sie ze cos potrafisz ale na litosc to czego ucza w szkolach a co jest naprawde to sie jeszcze przekonasz
a ty od razu do idola
chcesz wpiernicz za takie gadanie

lepiej sie zastanowilbys co zmienic zeby zadowolic takich jak my - ktorzy troche siedza w sieci i to nie tylko liczac lata w tej sieci spedzone ale takze godziny/dobe
my juz wiemy co denerwuje jak powinien w miare wygladac serwis ale wiemy takze co wymagac od stronki domowej - prywatnej

nie spodziewaj sie ze twoja strona przebije jakis komercyjny serwis - nie masz tyle kasy i poki co wiedzy a najwazniejsze czasu - zeby w ogole sie zblizyc to duzych serwisow
mozesz zaczac od czegos mniejszego - najwazniejsze zebys wiedzial co sie na twojej stronce dzieje - tak wlasnie co sie dzieje - co spowoduje zmiana w danym miejscu w kodzie zrodlowym - dopiero wtedy mozesz zabrac sie za rozbudowe za jakies dzialy
a nie ty walnales w cholere dzialow w ktorych nic nie ma albo sa na sile wrzucone rzeczy zeby tylko dzial istnial
a nie lepiej np zrobic tak:

na poczatek newsy humor download i ciekawe testy

(i w tym miejscu kolejne gromy na ciebie jak juz kopiujesz czyjas wlasnosc tzw intelektualna to nie podszywaj pod siebie tego napisz zrodlo skad to pobrales lub skopiowales a najlepiej napisz czy mozesz skopiowac na swoja stronke z zastrzezeniem ze oczywiscie bedzie napisane ze jest to z takiej a takiej strony i oczywioscie link do niej oraz autorem jest i tu tez nazwisko lub ksywa autora o ile na taki jest podany -- zobacz jak jest u nas ile newsow ma dopisek zrodlo i podany link skad sie o tym dowiedzielismy - ile newsow ma cytaty -- koniec gromow ;))

a potem dodajesz nowy dzial powiedzmy filmy - wrzucasz newsa ze twoja stronka sie ciagle rozwiaj i bleble jakies takie slodzenie i piszesz ze otwierasz dlatego nowy dzial -- i juz jest piieknie i cacy a kazdy kto odwiedza twoja strone chociaz raz na jakis czas to widzi ze cos robisz ze dbasz ze aktualizujesz itp i dostajesz plusy - tak sie rozwijaja stronki domowe - no chyba ze masz w cholere kasy to cala ta rozmowa jest nie potrzebna - zamow sobie stronke u jakiegos profesjonalisty -- potem reklama np w wp.pl i onet.pl kto wie moze nawet u nas ;) -- ale nie sadze ze masz - poza tym co to za frajda jak ktos ci stronke zrobi - zadna czyz nie

jejku tyle chce napisac ze nie wiem co jeszce - najchetniej to bym ci sprzedal strzala jakiegos na opamietanie
odpowiedz sobie na jedno pytanie
czy byles/jestes dumny/zadowolony z tego ze masz swoja strone - ze ja sam zrobiles - ze wygrala w twojej szkole -- ze twoi kuple moga do ciebie mowic guru bo nie wiedza co to html -- jezeli chociaz na jeden punkt odpowiedziales tak to o czym my rozmawiamy

bierz sie za strone - poki co wykasuj sciagniete artykuly napisz do ich tworcow ew do kogos z szefostwa stronki z ktorej to sciagnales - napisz ze chcialbym zamiescic ich artykul czy test jakiegos urzadzenia ze podasz linki i nazwe ich strony ze POLECISZ ich stronke a na koncu artykulu wrzucisz maly baner i zobaczysz jakie efekty mozesz dzieki takiemu podejsciu uzyskac - moze ktos bedzie cie informowal jako jedna z pierwszych osob o tym ze jest nowy artykul i ze mozesz sobie sciagnac tak jak poprzednie i na stronke swoja wrzucic - czy tak nie bedzie lepiej - tylko nie rzucaj sie na wszystko - bo jak co jest o wszystkim to jest o niczym - moze masz jakies hobby nie wiem kurcze nawet niech to bedzie malowanie obudowy ale to jest cos na czym sie znasz Z DOSWIADCZENIA - i na litosc nie pisz ze minusem programu jest fakt ze jak uplynie czas uzywania TRIALA to nie mozna drugi raz zaisntalowac i uzywac od nowa - to jest bzdura - jakby to przeczytal ktorys z tworcow programu to chybaby zabil sie ze smiechu o monitor

sprobuj wziac sie w garsc jeszcze mozesz sporo zdzialac na stronce - kto wie moze kiedys bedziemy cie polecali - np news polecamy stronke "jak wyzej" - mozecie tam zobaczyc co mozna zrobic ze starej obudowy i to za sprawa zwyklego sprayu - niezle brzmi - to tylko przyklad na pewno sam cos wymyslisz - ale jak jeszcze raz wyskoczysz z teekstem ze do niczego sie nie nadajesz to wiedz ze moja odpowiedz po prostu cie zabije - tak jak bedziesz siedzial przed monitorem tak po prostu cie zmasakruje - pozostali moga ci powiedziec pare slow o mnie zarowno o tym ze potrafie byc mily i dobrze poradzic a z drugiej strony co sie dzieje jak sie wkurze

lap sie za klawiaturke odpalaj edytora - a nawet inaczej wiesz jak sie najlepiej tworzy stronke

bierzesz kawalek papieru i rysujesz SCHEMAT stronki
np stronka glowna na gorze banerki po lewej menu reszta ramka do ktorej sie wczytuja pozycje z menu
potem odnosniki do pozostalych stron
podzial na katalogi (taki z grubsza) czy np fotki umieszczasz gdzie popadna czy w konkretnym katalogu
osobno miniaturki osobno pelne (np katalog fotkia w nim katalogi: big oraz small)
i tak dalej i tak dalej

teraz wracasz do edytora i robisz to co naskrobales
najpierw tworzysz potrzebne foldery potem strona glowna potem inne

ty juz masz czesc stworzona wiec musisz tylko zreorganizowac to co juz masz

tylko teraz nie zawal szkoly przez strone www - pamietaj najpierw nauka potem przyjemnosc - zebys nie musial kiedys wstawic newsa - zamykam stronke bo mama zabiera mi komputer bo polalem szkole i bede kiblowal rok
koniec

ps chcesz sie podbudowac - zajrzyj na moja stronke - kliknij na przycisk www - i co padziarska - tak zgadzam sie - ale wiesz co - to moja pierwsza strona i gowno mnie obchodzi czy komus sie podoba czy nie wlasnie dlatego ze to moja pierwsza strona napisana w notaniku zadnych edytorow zadnej pomocy uczylem sie sam na podstawie kodow srodlowych innych www - i nikt mi nie powiedzial co jest nie tak wiec wykorzystaj nasze uwagi zeby to co stworzysz podobalo sie takze innym

pozdrawiam

Zeus 25.01.2003 02:35

Ilość załączników: 1
sorki ThanatoS przeczytalem test NAV-a i sie pomylilem:(

Zeus 25.01.2003 02:24

Cytat:

ThanatoS napisa***322;(a)
Kiedy cos cytuje to wstawiam tak jak jest napisane. Jezeli sie zmienilo to nie moja wina. Nastepnym razem zrobie cytat z data i godzina jezeli tak bedzie odpowiadac. A zeby byc bardziej na czasie zrobie zrzut ekranu z cytatem. Na cytatach oczywiscie sie znam jezeli o to chodzi.
Ale jestes nerwowy, zreaszta napisalem ze moglo sie zmienic prawda ???
Jesli Cie urazilem to sorki.

Pozdrawiam

ThanatoS 25.01.2003 02:23

Ilość załączników: 1
Do Zeus'a, nastepnym razem jak sie bedziesz przypiepszal do cytatow to przemyj oczy albo okulary. Na stonie pisalo tak jak cytowalem poprzednio.

Zalaczam zrzut ekranowy z 25 stycznia 2003 roku godzina 01:24

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:45.